Jump to content

ayhan baser

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ayhan baser

  1. Bu siteden sıkça faydalandım.Şu ana kadar sizin yaptığınız ve benim denediğim ki çoğunu deniyorum; en iyi sistem. Şu ana kadar hep köylü kardeşimizin programlarından faydalandım. Geçen ay forjestin programlı sistemlerini indirdim ve kurdum mükenmellerdi. Bu Ltsc de mükenmel bence. Geçişler yağ gibi, restratlar oldukça hızlı. Genelde sistemlerin %90 ı donuk çalışıyor yani akıcılık yok. Bu sistem hdd de bile çok iyi. Henüz ssd denemedim ama çok iyi olacağına eminim. Ağ çalışıyor, ağ yazıcısına bağlanıyor. Açılış genelde benim için 30 sn ideal ve sizinki yakın ve henüz defrag yapmadım. Emeğinize,ellerinize sağlık.
  2. Mustafa kardeşim bir önceki 11 mükenmeldi bunun da mükenmel olacağına eminim ellerine sağlık.
  3. """""windows.8.1x86.mayıs.pencereler""""" isimli 8.1 bir sistem bulmuştum samsung nc10 atom işlemciye gayet güzel çalıştı ama linki yok.
  4. KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK. GEÇENKİ SİSTEMİN ÖZERİNE ÇALIŞMIŞSIN HERALDE ÇÜNKİ SSD İLE 5 DK DA KURULUM GERÇEKLEŞİYOR AMA YAZICI KURULUMUNU YİNE GERÇEKLEŞTİREMİYORUM. İYİ BİR NİYETLE YAZIYORUM WİNDOWS UPDATE KAPALI İDİ AÇTIM KUYRUKLAMA VE DİĞER YAZICI AYARLARI KAPALI İDİ AÇTIM AMA YAZICI KURULMUYOR BU SON İKİ SİSTEME. SCX4200 HP1016 EPSONL800 KURABİLMEM ÇOK ZOR OLDU. ŞUANA KADAR YAZICI KURAMADIĞIM HİÇBİR SİSTEM OLMAMIŞ İDİ.
  5. Hocam 1 ay öncesine kadar cafe işletiyordum 18 senedir, belki 20 farklı win10 kurmuşumdur bu makinaya çok farklı sorunlarla karşılaşmıştım ama yazıcı hatası ilk defa alıyorum.. Sizin sistemde kurulum 9 dk. çok ideal hatta mükenmel idi format için ama her defasında aynı şey oldu driverlarını kuruyorsunuz ama sadece yazıcı driverlarında kurulum tamamlanamadı hatası aldım ;sanırım c++ ında tamamı kurulamamış idi bir daha kurup caps atayım.
  6. Ben mi yapamadım bilemedim ; kurulum harika ve hızlı idi ama bir kaç defa denememe rağmen yazıcılara sıra geldiğinde kuramadım. hp1018 , scx-4200, L800
  7. epson L800 inkjet extra büyük kartuşlar, fotoğraf basma, cd üstü yazma.Yazıcı 900 tl      6 renk kartuş 200 tl. kartuşların üzerindeki seri numaralarını kurulumda girmek gerekiyor bu yüzden kutuları atmamak gerekiyor. doğal ve çıkmayan boya kullanılmış. 10*15 fotoğrafı 10 sn de yazıyor. Renk tasarruf modu kullanılabilr. normal 1300 renkli 600 sayfa çıktı alınabiliyormuş. Fotograf basımı mükenmel arkadaşlar habire resim basıyorum.
  8. Yanlış alrm benim için. Heralde bir bileşenin eksikliğinden kaynaklıymış. Şu an her şey mükenmel. Tekrar ellerine sağlık kardeşim.

  9. Yanlış alrm benim için. Heralde bir bileşenin eksikliğinden kaynaklıymış. Şu an her şey mükenmel. Tekrar ellerine sağlık kardeşim.

  10. kardeşim tek kelimeyle mükenmel. mart litede ie9 ve netfx3.5 updatelerinde sorun vardı sanırım. Tamamiyle hallolmuş. Cafeme hemen image hazırladım ben de tek sorun hani akınsoft programında bilgisayarı yönet komutuyla ağdan bigisayarın kontrolünü alıyorduk ya işte bunda bilgisayarı yönetirken ...

  11. Kardeş ramazana doğru konyaya gelicem seninle tanışmak isterim sen de müsaid olursan. Geldiğimden sana ulaşabilirim.

  12. Kardeş ramazana doğru konyaya gelicem seninle tanışmak isterim sen de müsaid olursan. Geldiğimden sana ulaşabilirim.

  13. yazabildiklerimi yazayım. 1. Eşine hiçbirşey öğretme öğrettiğin herşeyi ilk senin üzerinde deneyecektir. 2. İstemediğin bir şeye asla müsade etme vereceğin en ufak çatlak en kısa sürede kapatılamaz yarıklara dönüşecektir. 3. Müstakbel akrabanlarla herzaman ama herzaman mesafeli ol. 4. Herzaman dengesiz ve deli ol ki adımlarını düşünerek atsınlar. 5. Asla hediyeye alıştırma hediye boyutlar her hediyeden sonra yükselir sonra alamadığın bir gün tepene biner. 6. Asla annem babam demeki annem babam demesin. 7. Anne baba tatillerini süresini minimum da tut ki ortayı bulasınız. 8. Asla temizliğe ve mutfağa yetenekli durma seviyorsan başka ama elini sürdün mü bilki ertesi gün veya hafta temizliği veya yemeği sen yaparsın. 9. Eski kız arkadaşlarından ve kız-erkek ilişkilerinden asla bahsetme eşine bol mktarda cephane vermiş olursun. 10. Ne olsa yerim, ne olsa giyerim ne olsa yaparım a düşersen bittin. İstediğini açıkca söyle. Öyle ciddi ciddi yazıyom ama inşallah dalg durumları yoktur?
  14. Kardeşim çoğu win7 çalışmalarında usb bellekten kurulum yapılırsa eğer pc de cd-rom veya dvd-rom varsa kurulumda disk bölümlemeye geçtiğinde hdd görünmüyor. cd-dvd-rom devre dışı bırakıldığında hdd görünüyor.Senin 2012 ultımate x64 çalış...

  15. kardeş linkleri elimde yok ne zaman indirmişim nerden bilmiyorum

  16. acronis kuramıyorum.sanırım öncesinda bir program kurmam gerekiyor neden olduğunu biliyormusun kardeşim?

  17. kardeş mayıs güncel part isimleri aynı dolayısıyla j downloader 2. yi indiremiyor. birde partların uzantıları yok

  18. kardeşim lalamustafa ya bu sistemi wpi şeklinde kullanmak istesek ne yapmalıyız diye mesaj yazdım seninde bilgin varsa edinmek isterim. cd ye dönüştürmeden büyük boyutlu katılımsız oyunları ve programları bu yöntemle zahmetsiz kurmak istesek mesela....

  19. Biraz önce sana upuzun detaylı bir mesaj yazmıştım ama çok uzun sürünce tnctr beni atmış yanı sistemden düşmüşüm yeniden yazıyorum

    Geçenlerde bir textil firmasının eski bir laptobuna senin k@ylü2011’i kurdum. Süper oldu hızlı canavar gibi çalışıy...

  20. Kardeş bileşenleri çıkarılmamış, senin sata eklentinli(diğerlerininki benim hdd mi görmüyor .asrock anakart. bir tek seninki tanıyor), update'li bir xp arzuluyoruz kardeş senden. Son reg daha iyi cd-rom oto çalışıyor ve ayarlar çok güzel yine. cd yi yaptım süper hızlı ama katıl...

  21. [quote name='tiflisli' date='04 Ocak 2011 - 20:54 ' timestamp='1294175055' post='938152'] @muharremerd yukardaki boyutu gözün görmüyor heralde kardesim sistem hazır dvd boyutunda sen yapacak olsan zaten simdiye yapardın daha doğrusu yaptığın sisteme xp yi eklerdin ne demek xpnin devri kapandı internet kullanıcılarının yarısı xp kullanıyor hala türkiyede ve sen xp yi son dakkada cıkarıyorsun geç hadi külahıma anlat bunları yapıyosan yap paylas alnından öpelim ayrıca sendende bir sey beklemiyorum sen kimsin bu forumda yardım alacağım en son kişi bile değilsin evet su anda uploada basladım yayınlayacağım @rattler boyut yeterli sevgili kardesim fazla bilesen cıkarmak istemedim ben sagolasın yinede [/quote] kim ne derse desin xp işletim sistemi daha en az 5 sene yerini korur.
  22. TrueImageEnterpriseServerEcho.8398_s_en bulup indirebilrsin katılımsız değildir ben katılımsızına rastlamadım keyleri mevcuttur bulamazsan haberleşiriz
  23. [quote name='ozturk27' date='05 Ocak 2011 - 16:19 ' timestamp='1294244973' post='938571'] Forumda Aradim ama pek bişi bulamadım arkadaşlar Server 2003 den imaj alcam ama bendeki Acronis.True.Image.Home.2010 idi bana eger varsa katilimsiz Acronis.True.Image.Server Lazim Yardimcı olursaniz çok sevinirim Teşekkürler [/quote]
  24. Bence 399.680 kb olan PerfectXp Sp3 Optimized ( ki benim gördüğüm en hızlı xp idi hala da öyle ) kadar güzel bir xp olmuş çok iyi çalışılmış. Ellerine ve emeğin sağlık. En doğru ve en güzel xp iyi temizlenmiş ve reg kayıtları elden geçmiş xp dir diye düşünüyorum.
×
×
  • Create New...