Jump to content

mc61

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mc61's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba, v9.4 ile "ORİJİNAL OFFİCE ALIN" uyarısı veriyor ama kapatınca devam ediyor. Başka uyarı alan var mı? Varsa çözüm bulabildiniz mi? Teşekkürler.
  2. Merhaba, Office LTSC sürüm 2204 e kadar güncelleme aldı ama sonrasını güncellemiyor. 2204 sonrasında 2205 çıktı ama sürümünüz güncel diyor. Bu durumla karşılaşan var mı acaba? Varsa çözüm bulabildiniz mi?
  3. Merhaba, Office 2021 aktifleştikten sonra "Microsoft Office Mondo 2016" etkinleştirildi diyor. Bu piyasaya sunulan sürümden önceki deneme sürümlerine verilen ad değil mi? Bizim office ler deneme sürümü mü olmuş oluyor?
  4. Merhaba mephistooo2, Windows 7 Starter için Office 2010 etkinleştirme yapabilen bir versiyon var mı? Mevcut versiyonlarda "Geçersiz KMS windows sistemi algılandı" gibi bir mesaj veriyor. Şimdiden teşekkürler.
  5. Merhaba mephistooo2, Windows 7 pro yu 4.8.6 ile aktif ettikten sonra win 10 yükleyince elde edilen ürün anahtarı ile sıfırdan orijinal Windows 10 kurup kms yi çalıştırmadan etkinleştirebilir miyim? Daha önceden yaptım diye hatırlıyorum. Ama şimdi olmuyor. Win 10 4.8.6 olmadan etkinleşmiyor.
  6. Merhaba mephistooo2, Windows 7 ultimate aktif olmuyor. Ben mi yanlış yapıyorum. Yoksa gerçekten desteklemiyor mu?
  7.   Yani KMSPico yu kaldırıp 4.7.7 mi kullanayım. Yoksa her ikisi de kurulu mu olacak?
  8. mephistoo2 cevap için teşekkür ederim. Bendeki orijinal msdn olduğu için mi RETAIL oluyor. Ancak KMSPico 10.5 ile etkinleşti. Ama onda da otomatik etkinleştime olmadığı için 180 gün sonra yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Bunu 4.7.8. versiyonda sunman mümküm mü?
  9. Teşekkür ederim rebanuba. Daha önce 7 Temmuz da verdiğin anahtarların biri ile windows 8.1 pro yu etkinleştirdiğim sistemde windows 10 rezerve etsem işe yarar mı? Bu anahtar kaç kullanımdan sonra geçersiz oluyor. Ben etkinleştirdim ama format atmam gerekirse bana verilen kodlarla tekrar etkinleşir mi? Yoksa sistemden düştüğünde tamamen kullanılamaz hale mi geliyor bu anahtarlar?
  10.   Bo kodlar ile windows 8.1 Pro WMC etkinleşir mi? Olmuyorsa WMC yi etkinleştirmek için ne yapabilirim?
  11. Hocam Office 2013 Pro Plus msdn indirdim bugün. 4.7.7 lisanslamadı. Kapatıp açtım bir kaç kere. KMS hizmeti başlamış görünüyor. Ama office etkinleşmiyor. Bu arada windowsu sizin sitenizden verilen bir keyi girip telefondan aldığım kod ile etkinleştirdim. Onda olabilir mi?
  12. Tekrar merhaba, Windows 8.1 orjinal kullanıyorum. Bunu bozmadan sadece office için hangi aktivasyonu kullanabilirim? 4.7.7 windows u da kms ye çeviriyor değil mi?
  13. Evet dikkat etmemişim. Seçmeli OEM farklı bir dosya zannettim. Ama sonunda 4.7.7 yazıyormuş. Peki bu aktivasyon ile Wİndows 8.1 Pro WMC etkinleşiyor mu? Ayrıca Windows 10 u rezerve etsem işe yarar mı?
×
×
  • Create New...