Jump to content

efkan_37

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by efkan_37

  1. çok güzel bir platform olmuş halihazırda derli toplu ulaşabiliyoruz gerekli programlara teşekkürler @forjest
  2. bu çalışmadaki windows 7 de usb 3.0 driverları var mı? diğer windows7 konundaki ekli olanlar? @DJ_Rush Birde windows 10 rs5 de katılımsız programları kullanamadım ne yaptıysam windows defender engelliyor gıcık etti çoğu katılımsız platformlar çalışmıyor daha doğrusu engelleniyor windows defender ve antivürüs tarafından....
  3. teşekkürler iyi bir sistemler derlemesi olmuş emeğine gözlerine klavyene sağlık eywallah.
  4. etkinleştirmek için link atabilirmisiniz neyi kullanıyım? çalışma için teşekkürler...
  5. sistem için teşekkürler güzel bir sıkıntı yok lakin lisanslama bendeki dosya kullandım tekrar format atmak zorında kaldım lisanslama için program önerisi?
  6. Mrb arkadaşlar Türknet yeni tarifesi kotasız, istenilen zaman iptal edilebilir tarifesini kullanan ve memnun kalan var mı? Özellikle Türknetin Aktif altyapısında olmayan 35 mbps hız vadedilen yerlerdeki kullanıcı gurubu hızlarınız nasıl internet stabilitesi vs bu tarife ve firmayı önerirmisiniz.
  7. " kulaklik jakıni saga sola kastırıyorum biraz geri cekiyorum ama hiç ses yok" bunda da ses gelmiyorsa jack girişine bakılması lazım ya değiştirilmeli ya da lehim yenilemesi yapılmalı. diğer gerekenleri yapmışsınız zaten yazılımsal bir sıkıntı yok bence donanımsal dediklerinize göre.
  8. Anlattıklarına göre sorun anakart kulaklık girişinde bende toshiba kullanırken bu sorun vardı çözümü kulaklık girişini tam takma yani kulaklık girişini yarım ya da 3 de 1 ucunu yuvaya koyarak dene tam ses aldığında öyle bırak ya da anakart kulaklık girişini değiştirmen veya lehimlerini yeniletmen gerek.
  9. Başta bu çalışmayı paylaşan @orca2002 teşekkür etmekle birlikte bu sunumu indirmede bize hız kazandıran @hayaletx kardeşimize de teşekkür ederim...
  10. Öneri için tşk ler indirdim oynuyorum güzel bir oyun gamepad ile de oynanabiliyor.Bilgi paylaştıkça güzeldir eywallah bu güzel oyun önerisi için
  11. Bu çalışmayı etkinleştirmek için ne önerirsiniz isim olarak ya da yönlendirme linki verebilirmisiniz. Çalışma için tşk ederim @orca2002 eline sağlık.
  12. Tesla yı finansal olarak destekleyen şahıs(Malın ta kendisidir) ; Tesla finansöre diyor ki kablosuz elektrik iletimi mümkün ama proje için finans lazım finansör(o zamanki elektrik dağıtım şirketi sahipleri) lan sen kablosuz elektrik dağıtımını bulursan biz batarız diyor projeyi çöpe atarlar... Şimdi tarihteki hangi şahsiyet bu finansörlere sövmez ki her aklıma geldikçe ........... bir düz gidiyorum.
  13. https://www.seedr.cc/?r=323224 Torrentleri ftp ye indirip ftp den bağlantı hızınızla çekmenize yarayan bir site free alanı 5 gb kadar artırabilirsiniz.
  14. esas kaynak https://extratorrentlive.com/torrent/5319295/Windows+10+PRO+AIO+DUAL-BOOT+UEFI+OEM+MULTi-7+Nov+2016+{Gen2}.html
  15. Slm arkadaşlar pc de film izlerken skpe de ekran paylaşımını yaptım ama karşı tarafa ses gönderemiyorum. karşı taraf tlf dan ben pc den bağlıyım. Hoparlörden çıkan sesi mikrofana verip karşı tarafa filmin sesini iletme sorunu yaşıyorum. Bunun ararları yada program var mı bildiğiniz.
  16. müşterinin pc de sata 3 varsa samsung evo 850 / 750 ideal ama sata 2 varsa tam performas alamayacak hiçbir ssd den o yüzden sandisk kingston samsung bütçenine hangisi uygunsa alabilir. sandisk bütçe açısından en ideali verim açısından da iyi 550/450(değişebiliyor hızlar) yazma hızları her ne kadar sata 3 e göre olsada sata 2 de de yarı hızlarında performans veriyor.
  17. http://sharedir.com bir seferde max indirme boyutu 150 mb olabilir.. ufak dosyalar için( program vs) free turbobit.
  18. @MOTUN a çalışmadan dolayı teşekkürler sorunsuz bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık artı bu güzel çalışmayı bizlerle paylaştığı için ayrıca tşk ler. tek link veren @hayaletx ve @goldfather1 e de tşkler .
  19. http://www.onlineuydudestek.com/showthread.php/1617-İptv-amp-CCcam-Üyelik-Kayıtları-Buradan ben buradan aldım 130 tl 6 aylık 4mbit ve 8 mbit bağlantı var ikisinde de sorun yaşamadım her ne kadar satan kişi 16 mbit de daha ii performans alırsın dese de benim için yeterli test yayın iste hoşuna giderse alabilirsin kolay gele.
  20. Slm arkadaşlar İPTV kullanan arkadaşlar donmasız güzel yayın ucuz ücret politikası satış yapan ve kullandığınız iptv lerden memnun iseniz hangileridir şimdiden tşkler. Pc de izlicem tv değil. konuyu alım-satıma yönetici ark taşırsa yanlış yere açmışız .
  21. bu pad için 1cm kalınlık olanlar yeterli sanırım diğer kalınlıklar sorun çıkartır diyorlar senin hurafe dediğin bu olsa gerek? 1.5-2 cm olanlarıda var çünkü ama genelde notebook da 1cm kullanılıyor gördüğüm kadarıyla yorumlar için tşk bu arada bu sürdüğümüz macunun ömrü ne kadar yani bu işlemi uyguladıktan sonra ne sıklıkla tekrarlamak gerek? elimde pad yok ama 6 senelik pc pad ne durumda onuda bilmiyorum açınca bakacaz ama sen termal macun da yerli diorsan ısı düşüşü için macun uygulamayı düşünüyorum sadece.
  22. Yorumun için tşk birde ilk videoda termal pad koymuyor sadece termal macun çekiyor benim anakart yapısı nasıl bilmiyorum açmadığım için içini iki videoda anakart yapıları farklı herhalde yani bende sadece termal macun çeksem sadece faydası olur gene değil mi termal pad kullanmasam ? termal pad alırsakta yurtiçi bir firma bulmak lazım araştırıyım onu ben bir.
  23. Eldiven konusunda fikir için tşkler hiç aklıma gelmedi mesela statik elektrik konusu yaw hadi söktüm diyelimde asıl sonra toparlama işi beni biraz korkutuyor tam aturmasa jaklar vs sıkıntı yaratırmı elektiriği verince vs ama dediğim gibi iş başa da düşüyor bulunduğum yerde yok malesef böyle bir hizmet veren yer teyemmüm edip işe başla diyorsun görüşün için saol . birde şu videoda termal pad koyuyor ama termal pad baktım piyasada yok gibi termel pad konan yere termal macun olmuyor mu acaba ?
  24. mrb arkadaşlar toshiba satellite L500 1UU serisi bir laptop var elimde oyun vs oynarken kendini kapatıyor artık bilgisayar bulunduğum yerde teknik servis yok ve termal macun ve termal pad yapılması gerekiyor bende cesaret edemiyorum laptop içini açmayı o işlemleri yapmayı önerilerinz nedir iyi bir teknik servis bu işi yapan var mı veya içini kendim açıp temal macun çekmelimiyim ? görüşleriniz için tşkler. not: aslında pc min sökülme ve temizleme videosu da var ama cesaret edemiyorum
×
×
  • Create New...