Jump to content

by_ibrahim27

Üye
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • C:\Windows\system32

Recent Profile Visitors

3235 profile views

by_ibrahim27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

35

Reputation

  1. mesela örnek bi içerik, ama bizim istediğimiz daha daha görsel bi sayfa tasarımı
  2. Merhaba çalıştığım otelde lobby, odalar ve resepsiyon alanında bulunan televizyonlar ip Tv ile bağlı ve şu anda istediğimiz video görseli aynı anda yayınlayabiliyoruz. benim istediğim sistem tek sayfa bi ekran, duyuruların, saatlerin, hava durumunun olduğu online sistem aynı zamanda otel hakkında görseller v.s olacak. Bunu online bir site üzerinden yapmak mı mantıklı ,yoksa bi yazılım ile yönetmek mi? online platformlarda birçok firma yapıyor fakat görsel olarak zayıf bir sistemleri var fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  3. İyi akşamlar arkadaşlar benim süperonline ile 1 aydır çözemediğim sorunum var.   Ben 1 ay önce eski evimden - yeni biyere taşındım 5-10 bina ileri aynı mahalle.Taşınmazdan önce nakil işlemine başvurdum.3-4 gün sonra yeni eve geçtim. modemi taktım direk net geldi. ama süperonline 1 aydır hala geçişin olmadığını söylüyor.   daha önce evde hatın var olup olmadığını bilmiyordum bugün bi tane hizmet numarası buldum. Evde daha önce çekişmiş hat var gözüküyor.     Süperonline bağlı bir modemi ( ayarlar süperonline ayarı)   herhangi bir kurulum yapmadan direk hatta takınca çalışır mı ?    
  4. Hazir script vardı http://demo.phpscriptlerim.com/free/itirafdedikodu/ http://phpscriptlerim.com/fdetail.php?url=itiraf-dedikodu-scripti
  5. Bilgisayar Destekli Tasarim ve Animasyon okuyorum. Bu yil photoshop felan görüyoruz. 2. Yil maya, 3d max After effect felan göreceğiz. Aa çok bilgin varsa tavsiye ederim adnan menderes üniversitesini
  6. İltifat mi hakaret mi anlamadim ama fikirlere ve eleştirilere açığım
  7.  hocam görüştük hatta yakınız diye bayilik istedik şuan öyle birşey düşünmüyoruz dediler. (mantık hemen hemen aynı sitemiz daha kullanışlı olacak sadece )   Bizim konsept direk öğrencilere yönelik.   Çamaşır yıkama hizmeti, Ütü Hizmeti, Not Paylaşım Hizmeti, Siğara Böreği Hizmeti, PowerPoint Sunum Hizmeti, Antep Baklavası ( %100 yerli ), Bozulmayacak ürünler.  
  8. iyi günler arkadaşlar bu yıl üniversite için aydın sökeye yerleştim okul çevresinde 3+1 evde kalıyorum. ve bulunduğum çevrenin geneli öğrenci ve zengin kesim. Yeni gelişen bir semtteyim.  Söke de küçük yer olduğu için 19:00 sonrası açık bir yer bulunmuyor. bizde e-kapici benzeri birşey düşündük. gece 19:00 - 02:00 arası sadece bulunduğumuz yerde hizmet vermeyi düşünüyoruz.     Sizden bu iş hakkında fikir almak istiyorum sizce tutar mı ?.  Site ismi ne olabilir . Bu konularda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.    
  9. Google Hakkında gerçekler

  10. Google Hakkında gerçekler

  11. Aydın - söke devlet yurdu yok zaten yarı özel yurt var hani oda 400 felan civarında. 500 lira'da eşyalı evler var 
  12. Uzun zamandır buralarda değilim iş güç çalışıyorum grafik tasarımla aram iyidir. bilen arkadaşlar var neyse velhasıl kelam Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım ve Animasyon bölümünü yazdım. (sınava dair hiç bi çalışma yoktu ) Aydın - Söke'de okumaya başlayacam kısmet olursa bu yıl.Tabi son 2 yıldır mağazacılık ( satış danışmanlığı ) yaptığım için evdekilerden pek destek almadan okumayı düşünüyorum. Fazla uzatmadan sorumu yöneteyim. 1- Eğer Yurd'a çıkarsam bir laptop almam gerekecek (şuan çizimleri emektar masaüstü bilgisayarımda yapıyorum)   2- Eğer ev'e çıkarsam yeni bilr bilgisayar alana kadar bizim emektarla idare etmeyi planlıyorum.. Birikmiş Bin TL üstü param var sizce direk ev'e mi çıksam ( eşyalı ev ve  tek başıma ) yoksa yurt'a çıkıp yeni bir bilgisayar mı alsam ?
  13. Can Sıkıntısından Zamanında kendim için açmıştım bugün yeni birşeyler yapıp tamamiyle değiştirdim [spoiler][/spoiler] Sistem Özellikleri * istediğiniz müziği anında dinleyebiliyorsunuz * kendinize özel playlist oluşturarak şarkı listenizi oluşturabiliyorsunuz * radyo modu ile benzer tarz şarkılar otomatik kendince çalabiliyor * sistem'e üye olup kendi listenizi dilediğiniz her yerde dinleyebilirsiniz. * müzik listenizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  14. 3000'den fazla türkçe kitap arşivi.Üstelik Torrent Link     Burdan'da Torent Link indiribilirsiniz http://torcache.net/torrent/40347294C0895F8DAEB443A26D719550BC2BA633.torrent?title=[kickass.to]2900.adet.t%C3%BCrk%C3%A7e.ebook rarlı dosyalar var şifresi : bilkentkorler     Alıntıdır.  
×
×
  • Create New...