Jump to content

07 Osman

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

07 Osman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1.  Peki update 3 mü, 2 mi nereden anlarız ?      Ayrıca  indirdiğiniz  isoyu hangi anahtarla kurup,  hangi araçla etkinleştirdiniz, paylaşırmısınız ?
  2. İlk mesajı dikkatli okursanız, anakartın usb desteği yok  diyor (boot desteği),  usb yok demiyor.   Ayrıca soruya cevap olarak, ademhoca2014 diye internette forumlarda  anlatılan bir multiboot çalışması  var. Sahibi emek harcamış güzel bir  sistem. O multiboot usb için hazırlanmış ama, eğer o multiboot dosyasını dvd ye  konulabilirse, boot işleminden sonra işletim sistemi iso dosyasını  bilgisayar içinden seçerek kurulumu başlatabiliyorsunuz.
  3. Sistem zaten 64 bit.  Daha önce de kurmuştum. Biraz daha kurcalayayımbakalım.
  4. Bende de  bu aralar 10 sürümü yüklü  ama nedense Win8.1 64 bit iso dosyasının kurulumunda hata veriyor, sanki bu program 64 biti desteklemiyor gibisinden.  Oysa daha önce defalarca kurmuştum.   Sizin probleminizi bilemiyorum,  siz daha programı bilgisayara mı kuramıyorsunuz ? Hata orada mı yani.
  5. Muhtemelen  en son güncellemeler dahil halini yayınlıyorlar diye okumuştum, ama  emin değilim update 3 dahil mi  değilmi.   Arkadaşlar indirme aracını  aşağıdaki linkini vermiş olduğum Microsoftun kendi sayfanın en altındaki medya oluşturma linkine basarak indirebilirsiniz. Link: http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/create-reset-refresh-media     Direk linki de şu: http://web.esd.microsoft.com/W9TPE/0ABA00DD20413FB6425A0D45222C562B/E/mediacreationtool.exe
  6. Merhabalar,   Artık bildiğiniz gibi windows 8 ve 8.1 gibi işletim sistemlerini direk microsoftun sitesinden indirebiliyoruz.  Peki bu dosyalarla kurulum yaparken forumlarda paylaşılan anahtarlarla kurulum yapabilirmiyiz. Ve sonrasında kms  tarzı  aktivasyon araçları ile aktive edebilirmiyiz. ?  Amaç kaynağından temiz iso dosyası indirmek.
×
×
  • Create New...