Jump to content

efecan752-

Üye
  • Posts

    198
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

efecan752- last won the day on June 12 2013

efecan752- had the most liked content!

İletişim Bilgileri

  • Skype
    efecan752[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • -
  • Pc - Futbol

Recent Profile Visitors

1154 profile views

efecan752-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız hayırlara vesile olsun öncelikle. Soruma geleyim şimdi, Elimde bulunan bir sitemde şu sorunu yaşıyorum, Belirli zamanlarda sitemdeki resimleri değiştiriyorum. Değişikliği uygulayıp Localhosttan Ftp'ye gönderdiğimde herhangi bir değişiklik olmuyor Fakat "CTRL+F5" kombinasyonunu bir veya birkaç kez kullandıktan sonra değişiklik uygulanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden Teşekkürler..
  2. Baidu. Kendim kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla öneriyorum.
  3. Merhaba arkadaşlar. Benim bi sliderim var 6 resimden oluşan. ben bu slidera panel yapmak istiyorum. örneğin panelden 6 resmi 5 düşürüp veya 10 a çıkartmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.  Yardımlarınız için tşk ederim.
  4. biz şirket olarak aldık natro'dan ve çok memnunuz.. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.. Tavsiye edebilirim..
  5. Kesinlikle Mediafire. 50 GB Ücretsiz yükleme hakkı veriyor ve gerçekten çok hızlı.
  6. Mrb arkadaşlar.. Ben E kitap ve yeni çıkmakta olan akıllı tahtalar, ipad vs gibi dokunulabilir eğitim sistemlerine kitap vs yapıyorum.. Fakat bi türlü bu işlerle uğraşan yayınevi vs bulamadım . Acaba Nereye başvurmalıyım ?
  7. 3 2 1 .. tercihleri böyle yapabilirsin.. bilgisayar programcılığını en sona bırak eğer temelde bisiler yoksa.. sevgi ve saygılarımla..
  8. Mrb Arkadaşlar. Benim Flash Pro cs6'da bi çalışmam var.. Cod sürümü. Action Script 2   Amaç : Sayfamdaki belli bir butunu veya nesneyi yakınlaştırmaya çalışmam.. ve fare ile sürüklemem.. Bir türlü çözemedim.. drag komutlarını kulanıyorum ama tüm sayfayı kaydırıyor. stage'yani. sadece istediğim nesneyi nasıl kaydırabilirim. ve yakınlaştırabilirim.
  9. Kullanıcılararı veritabanından çekip direk orada yazdırabilirsin.. ayne şekilde profil resminide..
  10. Panelin Amacı:   http://efecan752.com/fd_deneme/index2.php sayfasından kullanıcı girişi yapıp ftp ye veri göndermek. Örnek  Kullanıcı Adı: safakiznik Şifre: deneme   Kullanıcı adlarını ve Şifrelerini de http://efecan752.com/fd_deneme/dologin.php sayfasında tutuyorum..   ve her kullanıcınında kendine özel bir ftp sunucu adresi var. bende belirtilen kullanıcılara sayfalar oluşturdum ve dologin.php sayfasınada yönlendirme kodlarını girdim. örneğin kullanıcı adı safakiznik sifre deneme ise welcome_safakiznik.php (bu sayfada kullanıcının dosyasını sunucuya göndermesi için gerekli sunucu bilgileri kodlar vs var) sayfasına git diye.    Sorun ise şu:   Ben panelde yeni bir kullanıcı açmak için textfield'a kullanıcı ismini ve altına şifreyi yazdığım zaman. yeni bir .php sayfasının oluşması lazım ve bu sayfaya kodların otomatik girilmesi lazım ve sayfadaki kodların bazı yerleri textfield'dan girilen değerle değişmesi lazım.. aynı şekilde de dologin.php sayfasına giriş için otomatik kod eklenmesi lazım..   biraz uzun oldu ama..
×
×
  • Create New...