Jump to content

muratK28

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by muratK28

  1. arkadaşlar elimde lenovo v370 laptop var. elimde harici dvd yok ve usb ile kurmak zorundayım. fakat elimde mac kurulu bir bilgisayarda yok ve ben bu işi windows üzerinden nasıl yapabiliri. yani windows altında dmg dosyasını usb ye nasıl yazdırırım? ayrıca sanal makine üzerinde denediğimde hata verip mavi ekran verdi.
  2. zerafet ve performans istiyorsan lenovo v370 modelini alabilirsin. çokta memnun kalacağının garantisini verebilirim.
  3. şu rainmeter i kullamayı öğrendiğim gün oturup kurban kesicem.

    1. StoneKing

      StoneKing

      Aynen :D Bir türlü beceremedim c(:

    2. soulless_body

      soulless_body

      çok kolay ya biraz kafa yorun çözersiniz milano88 in konusunada bakmanızda yarar var

  4. [quote name='casira' date='02 May 2011 - 17:23 ' timestamp='1304357029' post='1003557'] Olmuyor demeyin yapamadım deyin.Bizde niye oluyor. [/quote] tarif edildiği gibi yapıyorum lakin hata veriyor. denilenden farklı bir şey yapıldığı da yok hani.
  5. şu lanet programı bir türlü adam gibi indirip kuramadım. emulatörler yardımıyla falan kuruluyor lakin sürekli sorun çıkarıyor ayrıca crack olayını falan bir türlü aşamadım. şunu bilen anlayan birisi anlatsa ne güzel olur.
  6. dört gün hasta hasta yatıp iyileşir iyileşmez hemen halısaha maçı yapmak akıllı işi değil biliyorum ama benimde zaafım bu. ne yapayım. :)

  7. autocad 2011 e 3200 dolar veren arkadaşım var. yakın ve samimi bi arkadaş hemde. şimdi soralım; o paraya gidip macbook alıp torrentten autocad çekse daha akıllıca olmaz mıydı acaba?

  8. windowstan nefret etmeme ramak kaldı sanırım.

    1. Show previous comments  1 more
    2. yasarcan

      yasarcan

      yaşasın xp:)

    3. GkcGry

      GkcGry

      kemal dostum misyonerlik yapma :) windows iyidir :))

    4. xmode
  9. [quote name='KemalALKIN' date='15 April 2011 - 13:41 ' timestamp='1302874890' post='993233'] valla eni sonunda ben tercihimi yaptım kde yi en iyi kullanan pardus kubuntuya göre tabiki darısı sizinde karar vermenize lin win yada mac [/quote] pardus 2011 benimde hoşuma gitti ama ara sıra verdiği saçma sapalak hataları yüzünden kde'den nefret ettim. hani o değilde pardus artık değişiklik yapıp gnome kullansa gerçekten hoş olurdu.
  10. [quote name='KemalALKIN' date='15 April 2011 - 02:39 ' timestamp='1302835183' post='993051'] ya neyi anlamadınız anlayamacağınız tek bişi olabilir kext= sürücü (mac os x) bu kadar valla mac os x te eksik kalacağınıza, size uygun bir linux dağıtımını kurmak [/quote] valla denemediğim linux distrosu kalmadı desem yeridir. hiç birisinde windowsta aldığım tadı alamıyorum. gerçi aldığım tat derken alışkanlıklardan vazgeçememek gibi bi durum söz konusu. sorunsuz mac os x kurduğum zamanlarda oldu elbette ama dediğim gibi bazı alışkanlıklar kolay kolay bırakılmıyor.
  11. bu konuda herkesin yazmış olduklarını güzelce okudum ve incedim. sanırım kimse burada bu iş için benim kadar uğraşan olmamış. arkadaşlar bu mac os x işi gerçekten sakat iş. insanı çıldırtıyor bi süre sonra ama en sonunda illaki başarıyorsunuz fakat şurası bir gerçek ki hayati önem taşıyan donanımlardan birisini desteklemiyor olacak.örnek benim laptop umda wireless kartını görmüyordu ki tanımaması normaldir. intel 5100 serisi wireless. uphuck forumda zaten uçmuş gitmiş ne olduğunu bile anlamadım.
×
×
  • Create New...