Jump to content

dooodlez

Üye
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dooodlez

  1. şu ana kadar reklam sitesi hiç kullanmadım şu andan sonrada kullanmayacağım. O konuyu bulduğumda kullandıktan ve teyid ettikten sonra adres barından kopyaladım ve buraya yapıştırdım. herhangi bir link vs eklemedim ben.   Ayrıca verdiğim linkteki konuya bakarsanız orda yazıyor rar şifresi ama sanırım 7pmtech.com buydu şifre.   edit: verdiğim linki şimdi tekrar denedim ve bende reklam sitesi vs. hiç birşey gelmeden açıldı. sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. dns kullanıyorsanız dnz reklam ekleye bilir yada dns changer malware i vardı o bulaşmış olabilir. http://www.dcwg.org/ (linkte gene reklam yok direkt ctrlc+v) buraya girip bir bakın. 
  2. öncelikle linkler benim değil. çıkartılan activatörün resmi sitesi orası. 2. denemeden etmeden konuşma. Buyur indir yap. inanmıyorsan ss atayım? Dün gece tam 2 de aktive ettim kendi x64 win8promu.
  3. http://7pmtech.com/topic/2445-7pm-tech-w8-aio-tool-1101/ burdan indirdim programı. İnsert key dedim. Activate W8 dedim ve bitti. 3-4 dk sürüyor active etmesi.
  4. hdd gözküyor biosta yeni bir windows 7 indiriyorum onunla deneyeceğim.
  5. teşekkürler. şimdi indiriyorum bir tane windows 7
  6. ide seçili tüm driverları indirdim sitedeki donnımla uyumlu olmayan sürücüleri gizledeki tiki kaldırdım fakat olmuyor genede. hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamam'ı tıklatın. diye hata veriyor hala.
  7. sanırım böyle seçip deneyeceğim değil mi? Native IDE,RAID ve AHCI modu var. başka ayar değiştirmem gerekiyor mu?
  8. nereden bulabilirim bu boot wim i? iso dosyasının içinde nerede acaba? windows 7 de
  9. sorun şu ki disk seçimi ekranı gelmiyor en fazla bu kadar ileri gidiyor. burdan flash diskle denedim sürücüleri göstermeyi ama olmadı hata veriyor gene.
  10. Bugün topladığım bilgisayarıma windows 7 yüklemeye çalışıyorum saatlerdir. fakat bir türlü hdd mi görmüyor sistem. BİOS ta hdd takılı gözüküyor güzel bir şekilde fakat gel gelelim windows 7 yükleme ekranında sadece yükleme yaptığım flash diski görüyor. kafayı yiyeceğim. ne yapmam lazım ya da nasıl çözerim? anakartım 990xa-ud3 hdd ise WD Blue 500 GB işlemcim fx-6300 daha ne gerekirse söyleyin yazayım  
  11. 1 uıl uluslararası garanti oluyor diye biliyorum elektronik eşyalarda. Laptopı ne için kullanacaksınız oyun mu yoksa sadece film, internet vs için mi? Oyun içinse Ekran kartı en iyi olanı alın. zaten ram HDD işlemci değişiyor. Bir tek ekran kartı sabit -bazı laptoplar dışında(monster markalar gibi)- o yüzden ona göre seçim yapın oyun için alacaksanız. Edit: Garantiye değişim dahil değil.
  12. ben başlat menüsü istiyorum ama metroda olsun istiyorum varmıdır böyle bir şey?
  13. peki diyelim serverlar hiç aktif olmadı ne yapacağız yeni bir crack gelme ihtimali var gibi mi?
  14. [quote name='KenanK' date='10 August 2012 - 16:26 ' timestamp='1344605218' post='1229454'] [b]KMS Server --->>> [/b][b][color="#ff0000"]kms-c.no-ip.org[/color][/b][b] [/b] [b] [/b] [b]Online Sanırsam Deneybilirisiniz... CMD den manuel girerek...[/b] [/quote] Yok kapalı hala sanırım.
  15. cihazına uygun rom bulman lazım....
  16. hayır herhangi bir sorun olmaz repacki indirdiğinde BLACKBOX da reloaded gibi bir grup crack yapmasada crackli oyunları repacklıyor(yukarda bahsetmiştim ne oldugundan) BLACKBOX ın isoları da reloaded ya da skidrowun ki kadar sağlamdır. skidrow ya da reloaded ın iso sundan tek farkı eğer oyunu bozmuyorsa multiplayerla ilgili bölümler(haritalar, exeler vs.) bildiğim kadarıyla tek farkı bu. crack olarak hangi scene grubu yayınladıysa onun crackini kullanıyorlar. rip sıkıştırılmış demektir. video müzik kalitesi gibi şeyler düşüyor.
  17. oyun REPACK tir. yani reloaded ın crackini felan kullanıyordur fakat müzikler videolar felan kaliteden ödün verilerek sıkıştırılır. multiplayer kısmı felan silinir vs. sadece singleplayer vardır.
  18. [quote name='XCLUSiVE' date='02 April 2012 - 20:24 ' timestamp='1333387476' post='1179858'] Sorunla ilgili daha ayrýntýlý bilgi verirseniz, sevinirim. [/quote] 9Dragons isimli bir oyun oynuyorum. Formattan önce herhangi bir sorun yoktu. Oyun güzelce açýlýyordu. Format attým driverlarý yükledim. Oyunu tekrar indirdim. Kurdum herhangi bir hata almadan. Oyunu launcherýndan update ettim. Sonra oyunu baþlattým. Baþlattýktan sonra herhangi bir hareket olmuyor. Hata da gelmiyor. Oyunun yukleme dosyalarý bozulmuþtur diye tekrar indirdim hatta. Gene ayný sorunla karþýlaþtým. Eðer indirme imkaný olan varsa bir indirip deneyebilr mi sizde de ayný sorun olacak mý? Eðer öyleyse tekrar format atacaðým. Oyunun adý baþta bahsettiðim gibi 9Dragons.
  19. XcLUSiVE7 de (x64) çalışan oyunum bunda çalışmıyor anlayabilmiş değilim. Bununla ilgili herhangi bir servis vs. felan kapatmış olabilir misin? (Fazla bilgim yok bu konuda. Hala neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim. Oyunu 1-2 defa tekrar indirip kurdum sonuç aynı.)
  20. milletin sürünmesini mi istiyorsun? 30 la indiriyor diyoruz sana
  21. XCLUSİVE sanırım sen paylaşmayacaksın rapidlinklerini normal bir şekilde ben patlaşayım. Millet sürünüyor belirttiğim nedenden dolayı. İsteyen olursa pm atabilir bana.
  22. Jdownloadera DLC yi yüklediğimde hız otomatik olarak 30 kbp/s ye kitleniyor rapidshare tarafından. Bunun bir çözümü var mı?
×
×
  • Create New...