Jump to content

bilgitron

Üye
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bilgitron

  1. Dosya kopyalamada dizin adı ve dosya adı uzunluğu 255 karakter sorunu kaldırılmış. Fakat taşıma işleminde bu sorun var. Bence önce dosyaları kopyala. Emin olunca Silinemeyen dizininde  ismini "1-2-3"  gibi değiştir. sınırın altında kalınca silinir.. 
  2. İşlemci ısısını biostan kontrol et. Makina biosta ısı kontrol ekranında beklet  her dakika ısıyı kontrol et.  RAM de ki bozuk sektör kaynaklı olabilir. bir kaç kez rastlamıştım. Adaptör de olabilir. çıkış tam sinüsoidal değilse yada freknsda kaymalar oluyorsa yapabilir.
  3. Yeni bir proje oluştur. ; kodları ve formu dizaynını oraya kopyala.
  4. google da arata bilirsin. bu sitedede var    formatı döüştürüyor.
  5. Factory Format programı var. işine yarar.
  6. bir yer imi kaydedip dosyaların değişim tarihlerine bakabilirsin.
  7. http://www.hepsiburada.com/dark-300mbit-802-11n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300-p-BD300725 @kintaro nun önerdiği ürünü şu an kardeşim işyerinde kullanıyor. orada oraya aktarılıyor. gayet iyi çalışıyor.  Ama 24 Saatte bir resetlenmesi gerekiyormuş. Bunlarda çözümü bir programlı saatle halletmişler. Sabah 5;30 da 15 dk tüm sistemi kapatıp açıyor.
  8. Ürün özellikleri iyi, RAM-Videocard ve işlemci oranı çok iyi ama Acer marka. Problem çıkmazsa iyidir.
  9. kayıtlar arasınd gezinme esnasında bir event oluşur. Bunu validate ile kontrol edebilirsin.
  10.   http://www.n11.com/victor-g4511-156-full-hd-ips-2gb-gtx-850m-P35055597   bu ürün fena değil almanı tavsiye ederim. işlemcide fena değil
  11. Bu kodlarda grid içeriğini alma yok ki.?Grid içerisinde gezinme var. vb olarak.;   dim xx as string xx =DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value   olmalı.
  12. Diger pc nin SQL e ulaşım yetkisi var mı.
  13. Benimde başıma gelmişti. Elektronikten anlıyorsan notebook arkasını aç. Wiriless kartı sök ve geri tak. Düzelmesi gerekli.
  14. timer nesnesi ekle interval degerini 1000 yap(1 sn 1000 milisn)
  15. http://s5.dosya.tc/server2/2wfkml/Kitap1.xls.html
  16. obit uninstaller tam olarak temizlemez. Ben REVO ve CCaner kullanıyorum.    Revo uninstaller de Kurulum yapmadan acılan ve kurulumdan sonra sistemin kopyasını alma var. (kullanmıyorum ama olsun) Sisteme kurulan her seyin logunu alıyor. böylelikle neyin nereye kurulduğunu görebiliyorsunuz.
  17. Sanırım katagorize etmek istiyorsun. Bununla ilgili programlar olması gereli. Google dan aratabilirsin
  18. Kasko şirketi nedir.? Kasko şahıs adına yapılsa da kazayı yapan kişinin değil ruhsat sahibinin üzerinden işlem yapılır.
  19. Nesneler Tırnak içinde değil düz olacak. örn . if (keskin_deger <= cd_beta) then  cok_dusuk =1; elseif (keskin_deger > cd_beta and keskin_deger <= cd_gama) then cok_dusuk = (cd_gama - keskin_deger) / (cd_gama - cd_beta); elseif (keskin_deger > d_beta) then cok_dusuk = 0; end gibi
  20. sitelerden free olara indiremiyoru. mesela rapidgator ve nitroflare 400 mb üzerindekilere izin vermiyor.    örneğin http://uptobox.com/sitesine yüklenebilir. hen indirmeden hem yüklemeden kazandırıyor.
  21. Tüm ayarlar bulut içerisinde senin kullanıcı adın atında tutulur. Bunun geri dönüşü olmaz.
  22. Pekii, diski biostan görüyorsun. Win diski RAW formatta mı görüyor. ? Bunda ise kurtarmak kolay olur.
  23. İki telefonun android vers. tutuyor mu?.   Yapılması gerekenler. 1. Yeni telefona oyunlar kur. 2. Anroid\Data atındaki ***.obb klasörlerini diğer SD Karta at.   oyunlar çalışır. 
  24. Anakartın biosunu güncellemeyi dene Anakartın özelliklerinde SSD desteği yok. istersen ana kartı değiştirebilirsin.
×
×
  • Create New...