Jump to content

odunq1

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

odunq1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. E2160 işlemci 2 ramli eski bir sisteme kurdum resmen uçak oldu. Açılış kapanış süresi muazzam. Herhangi bir program yüklemedim sadece kullanmak için format attım. İlk izlenim olarak çok olumlu. Arka planda çalışmasın sisteme yük olmasın diye kms gibi şeyler kurmak istemiyorum. Etkinleştirme yapmadığım zaman sıkıntı olmuyorsa her açılışta gelen etkinleştirin yazısını kaldırmanın bir yolu var mı acaba?
  2. Cevabınız için teşekkürler. Yükleyip test edeceğim. Visual c++ paketleri, netframewok ve directx gibi uygulamalarda sorunlar da giderilmiş anladığım kadarıyla son sürümünüzde. Tekrar elinize sağlık teşekkürler.
  3. Bu iş sonradan değişir gibi geliyor ama bakalım. Çok kısıtlı bir destek listesi var.
  4. Cevap için teşekkürler. Bu sürüm ve sizin x86 sürümü de indirdim deneyeceğim hepsini. Elinize kolunuza sağlık.
  5. Güncelleme yapmadan önce bu programı kullansak daha sonra telemetri güncellemeleri çıkmaz doğru mudur?
  6. Öncelikle elinize sağlık teşekkürler paylaşım ve emeğiniz için. Win 8.1 Lite konunuz vardı ama ona bakınca yarım kaldı demişsiniz ve son mesajlarda güncel çalışma eklendi deyip buraya yönlendirmişsiniz. Benim isteğime geleyim. Uzun zamandır win7 lite kullanıyordum düşük sistemlerde. Bu ara denk geldi win8.1 de win7 kadar hızlı ve win10 kadar kasmayan bir sistem olduğunu okudum. Düşük özellikli sistemler için kullanacağım sürüm olarak sizin yaptığınız uygun mudur? 4gb ve altı genelde 32bit kullanabileceğim, masaüstü ve sistemi hızlı çalışan bir sürüm arıyorum. Windows un oyunlarla alakalı olanlar hariç hiç bir özelliğini kullanmıyorum. Kısacası aradığım sistem bu mudur? Yoksa bu kurulumu daha üst seviye sistemlerde performans amaçlı mı kullanmak doğru olur?
  7. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş hocam. Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama şimdi denk gelince tekrar yazma gereği duydum. Yıllardır düşük donanımlı sistemlerde kullanıyorum çok memnunum elinize sağlık. İçinden çıkarılmış yazılımlar çok nadiren gerekli olsa da sağladığı fayda ve hız çok daha önde.
  8. Merhaba, Sürüm tam olarak nedir acaba? Son güncellemeleri içinde ve satalı xp şeklinde mi yoksa eklenen çıkarılan başka bir şey var mı?
  9. hocam eline sağlık öncelikle çok iyi görünüyor farklı sistemleri de bir arada toplaman güncel hale getirmen iyi olmuş. ben 7 kullanıyorum ama yine de indieyim dedim işe yarayacak gibi görünüyor virtualbox ta denedim ama mavi format ekranı geliyor senin dakikalı format ekranı geliyor o da bitiyor yeniden başlayıp windows açılacak herald ama açılmıyor. Bi fikriniz var mı virtualbox da çok kullandığım bi program değil dün bi de win8 denedim oldu ama ayarlarıyla alakalı problem yaşıyor olablirim
×
×
  • Create New...