Jump to content

Hcemaras

Üye
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3521 profile views

Hcemaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. "Dosyaya erişim sınırlı Sahibinin paylaştığı dosyalar görüntülenemiyor. Bunun nedeni, dosyaların sahibinin Yandex.Disk'te depolama alanının bitmesi." Uyarısı ile karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
  2. Öncelikle emeğinize sağlık, bir kaç sorunum var yardımcı olabilir misiniz. Koyu tema kullanmayı seviyorum. Format biter bitmez koyu temayı etkinleştirdim. Lakin şöyle bir sıkıntı ortaya çıktı nasıl giderebilirim. Hem klasörlerin iç kısmı beyaz kalıyor hem de görev çubuğu seçtiğim tema rengine bürünmüyor. (seçenek aktif) - Beyazlık sorunu giderildi: Explorer.exe yeniden başlatıldı. Normalde sağ taraftaki sayıları numlock açık olduğunda alt özelliklerini kullanmak için shift e basarak tıklıyordum. Mesela shift + 7, home oluyordu. Bu özelliği açma şansım var mı
  3. Bu durumda senin dikkat etmen gerekenler belli 8gb ram filtresi yaptığında en düşük laptop 2 bin ediyor. https://www.hepsiburada.com/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98?filtreler=VariantList.Ram%E2%82%AC20%E2%82%AC28Sistem%E2%82%AC20Belle%E2%82%ACC4%E2%82%AC9Fi%E2%82%AC29:8%E2%82%AC20GB&siralama=artanfiyat Masaüstü kasası şunu önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/turbox-intel-core-i5m-8gb-ram-320gb-hdd-masaustu-bilgisayar-p-HBV0000099T99?magaza=atombili%C5%9Fim
  4. Telefonuma rom atmak için kullandığım bir program. Daha önce kullandım fakat format attıktan sonra böyle bir hata verdi araştırdım net framework la ilgili diyorlar fakat zaten yüklü.
  5. 64 bit 2 farklı formatı(pro ve enterprise) da attım fakat ikisinde de bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  6. flashmultiboot.7z nin içerisinde neler var neden bu kadar boyutu büyük anlamadım. Aslında ben Bu uygulamayla kendi install.wim lerimi eklemek istiyorum. flashmultiboot.7z nin içerisinde install.wim ler mi var? Varsa olmayan versiyonunu verebilir misiniz?
  7. Ben bayağı inceledim fakat çok kapsamlı olmuş bu yüzden ben anlayamadım diyebilirim. Ben Elimde bulunan Win64.iso ve Win86.iso dosyalarını menüye kur olarak eklemek istiyorum. Win64.iso ve Win86.iso yu hdd ye attıktan sonra menüye nasıl entegre edeceğim (yolu nasıl göstereceğim) ve direk "iso" dosyasını atarak yapaz mıyız? Win Setup From USB Programıyla bunu yapabiliyorum fakat hdd ye format atıyor ve bölümler birleşiyor. Bu yüzden sizin programınızı denemek istedim fakt başaramadım yardımcı olur musuz? (Amaç HDD yi ikiye ayırıp, bir bölümü multiboot için kullanmak.)( Neden ikiye ayırmak UEFI için fat32 gerekli bütün diski fat32 yapmamalıyım.)
  8. Tek link ve özellikle torrent genelde olmuyor çünkü bu linklerden indirilmesi sonucu elde edilen para TNCTR ye aktarılıyor. Lütfen bu linkleri kullanmaya çalışın. Bir link bir adresten diğer linki diğer adresten indirebilirsiniz. Linkler Uyumludur.
  9.   iso dosyalarının yanına başka iso dosyası atsam onları da boot ekranında göstermesi için ne yapmalıyım?
  10. Alternatif Link: mediafire.com/Pe64.rar
  11. Hiç düşünmedim ama yardımcı olmak isterim  :) 
  12. Teşekkürler  :) O da Ölünce Artık Başka Bir Arkadaşımız "Yeniler Misiniz" Diye Tekrar Yazar.
  13. Yeni bir çalışma söz konusu mu? Linklerin çoğu ölmüş, Yenileme Şansınız Var Mı?
  14. Yazıcı Yükledim Fakat Yazıcı, Aygıt ve Yazıcılar bölümünde gözükmesine rağmen herhangi bir metin işlemcisi ile yazdır dediğimde yüklü yazıcı yok uyarısı alıyorum. Sorunu Nasıl Çözebilirim Bilen Varsa Yardımcı Olabilir mi?
  15.   Nasıl Oluyor O, Anlatabilir misin?
×
×
  • Create New...