Jump to content

taraftar13

Üye
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by taraftar13

  1. Arkadaşlar photoshopta aşağıdaki örnekteki gibi bir resmi nasıl yarım daire ya da çeyrek daire şeklinde yapabiliriz?
  2. Adobe Photoshop CS6 Türkçe kullanıyorum. Yalnız action(eylem) uygularken hep aşağıdaki gibi "Katman "......" bulunamadı gibi hata alıyorum. Ne yapmam gerek? Teşekkürler.
  3. :) Teşekkürler, şimdi rar dan çıkarıyor.
  4. Abi kaç defa indirdim arşiv hasarlı diye hata alıyorum ya
  5.   Bunlar bende de varda sağ kısmı yok tam orta hali lazım, çalışmamda orta ksıma koyucam da
  6. Arkaplan resmindeki alt kısımda ortada olan renkli kısmı
  7. Dünya kupası logosunda ve çeşitli resimlerde kullanılan aşağıda ortada görmüş olduğunuz desenin düzgün kaliteli halini nerden bulabiliriz, ismini bilen var mı bu desenin?
  8.     Bana bu linkte, sorumun cevabının nerde olduğunu gösterebilirmisin? Şahsen ben bulamadım
  9. Çekiğim fotoğraflar 597x800p olarak çıkıyor daha yüksek çözünürlükte çıkması için ne yapmalıyım?
  10. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, anladığım kadarıyla doğru yoldayım. Ek olarak aşağıdaki kabloyuda alırsam seside televizyondan almış olacağım.
  11. Arkadaşlar laptobumunda vga giriş yeri var. Televizyonda ise Scart ve sarı-beyaz-kırmızı yerler var. Aşağıdaki kabloları alırsam televizyondan görüntü alabilirmiyim.
  12. Arkadaşlar kullandığım sitenin Cpanel'den mysql versiyonunu nasıl güncellerim? Yada nasıl istediğim sürümü yüklerim?
  13.   Denedim olmadı.     Bunu yani mysql sürümünü hosting sağlayıcım düzeltebilir değilmi?
  14. Joomla kururken aşağıdaki hatayı alıyorum çözümü bilen varmı?
  15. Resimdeki Sarı Çizgileri Nasıl Yapabilirim? 1 Tanesini Gösterseniz Yeter.
  16. FİYAT : 550 TL Ürünü 13 Ocak 2013 tarihinde Bahçelievler Bimeks şubesinden aldım. PS3'ü kardeşim çok heveslendiği için almıştım. Fakat oyunlar pahalı geldi. Oyun fiyatlarını daha önceden biliyordum fakat mağazalarda %25 inidirmler oluyor nasıl olsa o şekilde alırdık dedik fakat daha 1 tane bile oyun alamadık çünkü stokta bulunmuyorlar maağzada olmuyor vs. yani hevesimiz kursağımızda kaldı. PS3'ü aldığımızdan beri sadece birkaç defa demo oyunlar oynarak geçirdik ondan sonra elimizi bile sürmedik. İnanın hiçbirşeyi yok bunu aldığınızdada görceksiniz. Sıfır bir şekilde kutusunda aynı aldığım gibi paket edip size teslim ediyorum. Daha 20 Ay Bimeks'den devam eden garantisi var. Ürünün yanında arkadaşımızdan hediye olarak aldığımız Grand Turismo 5'i bende size hediye olarak veriyorum. iPad İLE TAKAS OLABİLİR YALNIZ GARANTİSİ BENİMKİ GİBİ DEVAM EDİYORSA. Sahibinden.com'daki ilanım: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-bimeks-den-20-ay-garantili-500gb-ps3-plus-1-adet-oyun-126576861/detay/
  17. Bende burayı mybb'nin babası tarafından önerisi sayesinde buldum. Bu trafik alanlarını ve fiyatı başka yerde bulamazsın. Müşteri destekleride gayet iyi. http://www.idealhosting.net.tr/webhosting/turkiye/hosting
  18. Arkadaşlar elimde bir logo var aşağıdaki resimdeki gibi dönmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
  19. Online Dostluk Maçı ararken beklemekten sıkılıyormusun? 2v2 Maç yapıcaksın ama rakipmi bulamıyorsun? O zaman size güzel bir haberimiz var Türkiye'nin ilk ve tek PES13 Online Facebook Grubu ve Sayfası açılmıştır! Sende burada yerini al ve ayrıcalıkların tadını çıkar. Unutma burası senin sayfan. Kendin turnuvamı düzenlemek istiyorsun o zaman sayfada duyurunu yap yeterli sayıda arkadaşını topla ve maçın heycanını yaşa! Bitmedi ayrıca yeterli sayıya ulaşıldığı zaman sayfa yetkililerin mesajını bekle ve ödüllü PES 2013 Turnuvasını kaçırma! HADİ SENİDE BEKLİYORUZ! Facebook Grup sayfası: https://www.facebook.com/groups/PES13Online/ Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/PES13OnlineMac
  20. Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar, devam edelim başka yorumu olan?
  21. Arkadaşlar genelde masaüstü bilgisayarımda kullanacağım bir oyun kulaklığı alıcam ama bu sefer tercihimi kulak içi kulaklıktan yana kullanacağım aşağıdaki oyun kulaklığı sizce uygunmudur. Yani bu kulak içi kulaklıklardan ucu yok düz olmalı vs birşeyler deniliyor sizce benim attığım resimdeki kulaklık nasıl kullanışlımıdır. İlk defa kulak içi kulaklık kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum duruma göre bugün alıcam kulaklığı. Vatan Bilgisayarda şuan %25 indirim ile 68TL THERMALTAKE Thermaltake Tt eSPORTS ISURUS Profesyonel in-ear Oyun Kulaklığı Kırmızı
  22.   PES 2013 FİFA 2013 Need For Speed Most Wanted
  23. Arkadaşlar Playstation 3 Oyunları indirmek için bildiğiniz iyi bir site varmı. Yalnız linkleri torrent olmayan lazım.
×
×
  • Create New...