Jump to content

dexintr

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dexintr

  1. Arkadaşlar merhabalar, Başlıkta da belirttiğim gibi bir okulda 30 adet kamera bağlayıp bunu da 1 yıl boyunca saklamamız gerekiyor. Nasıl bir sistem kurulması gerekir tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.opax.com/musteri-hizmetleri/yardim/10060/hdd-hesaplama ( buradaki hesaplamaya göre 12fps H-264 ve 720p ayarlada 1 sene için 168GB alan lazım)
  2. teşekkür ederim. saygılarımı sunarım.
  3. teşekkür ederim cevap için. soruyu tam olarak ben soramadım. biraz daha açıklamam gerekirse. örnek sql server kurulu olsun ve bu sunucunun ip adresi var. bu sql server sunucusundan farklı projeler için hizmet verilebilir mi?. a kişisi oyun uygulaması, b kişisi sipariş uygulaması, c kişisi mesajlaşma uygulaması geliştirebilir mi? tek ip üzerinden farklı uygulamlara nasıl hizmet verebilir?
  4. Arkadaşlar merhabalar, Herhangi bir database (mssql, mysql, oracle v.b) ip adresi üzerinde birden fazla database barındırılıbilir mi? Yani bir ip adresinde birden fazla kişiye(web, mobil, paket program) database hizmeti verilebilir mi? Umarım sorumu anlatabilmişimdir. Kolay gelsin
  5. bios dan Floppy diskinizi disable yapın öyle deneyin 
  6. [url="http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/quick-tip-create-shutdown-restart-lock-icons-in-windows-vista/"]http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/quick-tip-create-shutdown-restart-lock-icons-in-windows-vista/[/url] [indent=1] [color=#333333][font=Verdana][size=4]Shutdown.exe -r -t 00[/size][/font][/color][/indent]
  7. arkadaşlar fn tuşu ascii kodu olmayan bir tuşdur. muhtemelen donanimsal olarak ayarlanan bir tuş olduğundan yazılımsal olarak yönetilmez.
  8. teşekkür ederim tam aradığım konuydu. hemen denedim olumlu sonuç aldım. tekrar ellerine sağlık. kolay gele
×
×
  • Create New...