Jump to content

papazjoe

Üye
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by papazjoe

  1. bios menüsüne hiç girmiyor f2 seçeneği aktif ama girmiyor
  2. Samsung NP300E5E notebook kullanıyorum. Format atmak için BIOS menüsünden secure boot altında UEFI, EFI, CSM seçenekleri vardı. UEFI'den atamadığım için tek tek seçenekeri deniyordum CSM'yi seçtiğimde sistem hiç açılmadı. Boot menüsüne girmeye çalışıyorum ama cihaz reset atıyor. Ne yapabilirim eski haline getirmek için?
  3. papazjoe

    Harici Hdd

    Merhaba, Seagate 3,5" 2TB Backup Plus USB3.0 / USB2.0 Siyah Harici Disk kullanmaktayım(http://www.vatanbilgisayar.com/35-2tb-backup-plus-usb30-_-usb20-siyah-harici-disk-5713.html). Bir tane daha harici harddisk almam gerekiyor ama bu ürün gibi fanlı muadlil ürün göremedim genelde hep slim olarak geçiyor yine seagate ve wd marka. Bu iki markadan önerebileceğiniz dayanıklı 1-2 TB harici disk var mıdır? Görüşleriniz nedir?
  4. Merhaba bu sene üniversiteye başladım meslek yüksekokulu öğrecisiyim bölümüm Turizm ve seyahat hizmetleri okuduğum okuldan başka bir okula yatay geçiş yapmak istiyorum, yatay geçişle ilgili internetten bir takım araştırma yaptım ama yeterli olmadı. Aranız daha önce yatay geçiş yapmış yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genel olarak işleyiş nasıl, neler yapmak gerekiyor?
  5. Linkteki videonun 40. saniyesindeki müziği bulabilir misiniz?
  6. Linkteki videonun 40. saniyesindeki müziği bulabilir misiniz?
  7. Merhaba asus n53sv-sx365r notebook kullanmaktayım, cihazıma SSD taktırmak istiyorum ama destekleyip desteklemediğine dair bilgim yok, cihazın SSD desteği var mıdır?
  8. Merhaba, Revolver(tabanca) isimli filmi 1080p bluray olarak turbobit.net sunucusu üzerinden bulabilir misiniz?
  9. Merhaba arkadaşlar call of duty ghosts onlıne oynarken oyun ayarlarında ekran çözünürlüğü 1920x1080 de olmasına rağmen onlıne oynarken çok daha düşük çözünürlükte gösteriyor. fullhd nasıl oynayabilirim?
  10. Merhaba arkadaşlar asus eshop üzerinden powerbank almak istiyorum ama şimdi öde seçeneğini tıklayıp fatura bilgilerini fatura bilgilerini doğrularken "Ilce" girilmesi zorunlu bir değerdir. şeklindebir hata alıyorum adresimi doğru girdim bu hata neden olur nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz?
  11. Merhaba arkadaşlar telefonuma pilini taktığım anda sürekli kendi kendine kapanıyor galaxy s3 neo yazısına kadar geliyor kendini kapatıyor sonra bir daha açıyor bu neden olur yardımcı olabilir misiniz?
  12. evet, dns zaten bu amaçla kullanılmıyor mu ?
  13. iç tesisatımda bir problem yok sorun superonlıne da elektrikçi çağırttım adamların sinyali ankastre kutuya hiç gelmiyor cihazla gösterdi elektrikçi. Aynı tesisat hiç bir değişiklik yok bugün türk telekomdan geldi eleman modemi taktı gitti hiç problem yok. Kaldı ki eve yeni hat çektirttim fiber destekli ayrıca daire içinede fiber destekli hat çektirttim hikaye superonlıne 10 gün falan her gün aradım bir cacıktan anladıkları yok işe yaramaz herifler ne kendi ekipleri var ne de müşteri sorununa çözüm buluyorlar
  14. Merhaba arkadaşlar vdsl internet aldım yanında tp-link td-w9970 modem verdiler ama bir türlü dns giremedim, dns i nasıl girebilirim yardımcı olur musunuz?
  15. Hat değerlerine bakmadılar, eve ekip istedim kimse gelmedi gelip kutuya bakıp gittiler bir kaç sefer, sorun bizde değil deyip başlarından vaıp gittiler elektriçi çağırdım superonlıne ın sinyali apartmanın girilşindeki kutuya dahi gelmiyor iç tesisat arızası diyip iplemediler. En son kapattırdım interneti ttneten aldım adamlar geldi apartmanın kutusundan kendi kablolarını bağladılar şu an cayır cayır internet çalışıyor hiç sıkıntı yok. Kesinlikle SUPERONLINE almayın pişmanlıktır.
  16. bad sektör taramasını nasıl yapabilirim 
  17. rufus kullanıyorum zaten başka bilgisayara da format attım aynı usb ile ama hata vermedi. Casper bilgisayara atmaya çalışırken diskleri biçimlendirip başlat diyorum, sonrasında gelen dosyalar kopyalanıyor ekranında dosyaları ya kopyaladıktan sonra veriyor bu hatayı yada kopyalarken 
  18. Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum ama sürekli aşağıdaki hataları alıyorum [URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1449340203__3.jpg][/URL] [URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1449340208__2.jpg][/URL] [URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1449340209__1.jpg][/URL]
  19. Merhaba arkadaşlar telefonumu teleservise bıraktım cihazın tamiri için yasal süre aşıldı. Dün ücret iadesi için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum ama işlemin 3 ay süreceği söylendi. İşlemi hem hızlandırmak için hemde şikayette bulunmak için sony'nin japonyadaki ana yerleşkesine mektup göndermek istiyorum ama açık adresine bir türlü ulaşamadım adresi paylaşır mısınız? Birde bugün teleservice den arandım sony bize ürün gönderdi telefonunuzu bir üst model ile değişim yapılacak diye ama tüketici hakenm heyetine şikayette bulunduğumu söyledim, cihaz değişim hakkım ne kadar süre devam ediyor yada nasıl davranmalıyım?
  20. Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir tane asus gtx 460 kullanmaktayım. Bir tane daha alıp SLI yapmayı düşünüyorum ama SLI yaptığımda bana ne gibi artısı olacak SLI hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim, düşünceniz nedir? Xılence XP580 580W güç kaynağı kullanmaktayım güç kaynağım kaldırır mı ? Intel core i5 4670k , 2x Asus Gtx460, HDD, 2X DDR3 Ram var
  21. Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma oyun yükledim ama XINPUT1_3.dll hatası alıyorum bu hata eksik directx dosyası olduğunda oluyordu sanırım windows 8.1 de directx web ınstaller den güncelleyip sorunu gideriyordum ama windows 10 da bir türlü güncelleyemedim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  22. Yeni kullanıcı açtım ama sonuç değişmedi ne yapabilirim?
×
×
  • Create New...