Jump to content

ApRa

Üye
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ApRa last won the day on May 12 2023

ApRa had the most liked content!

1 Follower

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/hsynkaya1996

Profile Information

  • Male
  • Kayseri™

Recent Profile Visitors

1777 profile views

ApRa's Achievements

  1. Bakacağım hocam teşekkürler.
  2. Hocam oluşturacağım ISO içerisine direkt gömmek istediğim için açıkcası böyle bir arayışa girdim. Şu zamana kadar benim de pek aklıma gelen bir şey değildi, bir kere değiştirdikten sonra o sabit iconların çok sıkıcı geldiğini fark ettim 😅
  3. Merhabalar, Windows'ta imleç değiştirmek için genelde ya tek tek seçiyoruz ya da indirdiğimiz imleçler için bir setting üzerinden setup yapıyoruz. Doğrudan ISO'nun içine gömmek için nasıl bir yol izlemeyelim? El ile varsayılan olarak hepsini değiştim fakat sadece text iconu için değişim yapamadım. Alt. klasör ile de gösterim sağlayabilirim problem değil. İmleç stupları ile kurunca olan görünüm bu. Bilginiz olabileceğiniz tahmin ettiğim için etiketliyorum; @amd_turkey @MrRush
  4. Bir sonraki sürümü yayınlarsam boyut kısmının üzerine düşeceğim. Diğer forumlar dahil ilk olumsuz dönüşü sizden aldım bu şekilde. Fare ayarlarından kontrol sağladınız mı? Orada oluşan bir şey var mı? Ek olarak fare sürücüsünü kaldırıp tekrar bir kurulum sağlar mısınız? Bir de laptop üzerinde mi bir kurum sağladınız, masaüstü mü?
  5. Opera izin verse iyi satıyor bir de o verileri
  6. Testlerden sonra dönüş sağlarsanız sevinirim
  7. Haklısınız tek bir sürüm için bu boyut fazla, profesyonel olarak bu tarafa yönelmediğim için çok üzerine düşmedim boyutun. Boyut konusuna gelince sıkıştırma tekniğinden ve biraz düzenlemelerden kaynaklı. Bu forumda bu konuda bir sürü ISO yapan arkadaşlar var onlar daha çok kitle için hareket ederken, ben daha çok kendim için düzenliyorum sonrasında isteyen olursa diye paylaşıyorum.
  8. Kaldırılan Windows bileşenlerini yüklemek için birkaç yol vardı şu an bulamadım, tekrar yüklense bile belki stabil çalışmayabilir bu konuda kesin bir şey diyemem.
  9. Geçmişte oluşturduğum ISO'yu Mayıs ayına güncelleyerek üzerine birkaç ekleme yaptım. İlk defa konuya denk gelenler için sistem hakkında bilgiler vereyim. OS: Windows 10 Home 64 Bit - 22H2 İndirme Linki https://drive.google.com/u/0/uc?id=198b_AXQ0XTAzRmqCZUwQLxCzTG3uKQmY&export=download Yenilikler Yeni sistem iconları eklendii Yeni sistem temaları eklendi, sistem temalarından seçmeden önce "UltraUXThemePatcher"i kurmanız gerekiyor. Format sonrasında masaüstündeki klasör ile format sonrası işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Açıklama Olabildiğince telemetriler kapatılmıştır. Bazıları uygulama kurulumunda problem yarattığı için açık bırakılmıştır. Defender olmadığı için kesinlikle Internet Security koruması olan bir Antivirüs programı kurmanızı öneririm. (Kaspersky veya Bitdefender önerebilirim.) Windows Hello kaldırılmadı, nedeni güvenlik konusunda en azından tüm kanalları kapatmamak. Yazıcı ve Ağ ayarlarına dokunulmadı. Windows Güncellemeleri açıktır, alabilirsiniz. Kaldırılan sistem Uygulamaları Defender Xbox Game Ekran Okuyucu Dokunmatik Ekran Gözle Denetim Game Bar Telefon... Kurulacak Uygulamalar; Mağaza (Kullanıma açıktır, indirme yapılabilir) Edge Fotoğraflar Alarmlar Hesap Makinesi Ses kayıtedici Not defteri Haricindeki uygulamalar kaldırılmıştır. İstediğiniz uygulamalar var ise mağazadan tekrar indirebilirsiniz.
  10. Şurada 2024'e kadar daha takılıp 11'e mi geçeriz 12'ye mi geçeriz bilemem, bir sorun olacağını düşünmüyorum Microsoft'un hala beta Windows 11'i attığını düşündüğüm için geçmiyorum, geçip 2-3 gün veya max 1 hafta sonra geri dönüyorum. İş ve gündelik kullanımlar için hala bana yeterli gelmiyor ve hala tonla buglar mevcut.
  11. @MrRushDetaylı anlatımınız için teşekkür ederim, iyi geceler.
  12. Bir taraftanda denemeleri yaptığım için burayı güncelleyemedim. Imageres dosyalarını kopyaladım ve tema dosyalarınıda tema içerisine aktardım. Masaüstüne dosyaya da malum programın dosyasını aktardım. Sanal PC üzerinde iconlar ve temalar sorunsuz kuruldu, programı da el ile kurunca sorunsuz oluyor. Galiba bundan daha fazla yapacak bir şeyim yok Portable'ye döndermek biraz zahmetli olacak hiç girmek istemedim.
  13. Yanıtınız için teşekkürler, 7tsp ile kurulum yaptıkan sonra mevcut imageres.dll'nin içindeki dosyalar ile değişiyordu değil mi? Daha önceden kurulumlarımda bunun ile değişiyordum fakat artık o sistemde bir şey kalmamış. ISO içerisine hazır koymak istediğim zaman başka bir seçeceğim yok galiba imagares dışında. Winreducer hakkında çok bilgim yok, o tarafa girersem galiba çok uğraşacağım, tam olarak istediğimide verecek mi bilmiyorum. İmagares ve tema dosyalarını kopyalayıp UltraUXThemePatcher'i portable yapıp çözmem gerekecek galiba bana en basit gelen yol bu gibi.
  14. Merhabalar, rehber aldığım bir video vardı kaldırılmış buraya danışmak istedim. NTLite ile ihtiyacım olmayan şeyleri kaldırmayı yaptım fakat yine birkaç sorum olacak Windows iconlarını nasıl değiştirebilrim? Icon dosyaları ekte olduğu şekliyle var, normalde format sonrası 7tsp ile kurulumunu yapıyordum. Ekleyeceğim temalar ile efektleri için UltraUXThemePatcher kurulumu yapmam gerekiyor, bunu direkt Windows'un içine nasıl koyabilirim? Portable yükleme dışında bir yöntem var mı? .theme dosyalarını nasıl ekleyebilirim? install.wim'ı 7zip ile açıp içine atmam yeterli miydi, tam hatırlamıyorum. Şimdiden teşekkürler. @amd_turkey@forjest@TR_by@MrRush@köylü
  15. Faceit sunucularını detaylı isteyenler için ektedir. (Gelen IP bloğuna göre yaklaşık alacağınız değerler) https://www.mediafire.com/file/6h6aohxj3osb0bf/Faceit.rar/file
×
×
  • Create New...