Jump to content

persmash

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

persmash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba, Kurulum yaparken sürüm sormadan direk kuruluma başladı. Hangi sürümü kuruyor? Sürüm seçmek için ne yapmam gerekiyordu?
  2. Teşekkürler. KMS2038 seçince oldu. Dijital Aktivasyon olmamıştı. Hocam Windows ve Office'i ayrı ayrı aktifleştiremiyoruz sanırım. Ben windows aktifleştirdikten sonra office 2019 kurdum ama aktifleştiremiyorum. Önce windows'u kontrol ediyor aktif diyor ve çıkıyor. Office 2019'u VL yapınca oldu. Şimdi 180 günde bir kendisi ben bişey yapmadan arka planda aktifleştirmeye devam edecek değil mi?
  3. Merhaba, FreeDOS bir bilgisayar aldım. Windows 10 1809'u kurdum. Dijital Aktivasyon kullanabilir miyim yoksa en mantıklısı KMS2038 mi ? PC'de daha önce herhangi bir windows olmadığı için dijital aktivasyonu kullanabilir miyim emin olamadım. Teşekkürler.
  4. Bunu nasıl aktifleştirebiliriz? KMSpico kullanırsak olur mu? En basit yolu nedir?
  5. Selam arkadaşlar, Aktivasyon için yardımcı olabilir misiniz? Ya da chat ile nasıl yapıldığını anlatabilirseniz bende yapabilirim. Teşekkürler. http://prntscr.com/jyotz3
  6. Yöntem olarak nasıl isimlendiriliyor bilmiyorum ama MAK-Retail key ile telefon üzerinden aktifleştirmiştim. Windows 10 Pro sürümüm. Ama şu an hala Key var mı piyasada ve çalışıyor mu onu merak ettim.
  7. Windows'u sıfırdan kurunca nasıl aktifleştiriyorsunuz arkadaşlar? Daha önce key bulup telefonla aktifleştirebiliyorduk. Uzun süredir format atmadım, bu yöntem hala geçerli mi?
  8. Bu programın çalışan PRO sürümü yok mu v9
  9.   Çok teşekkürler hocam, tam olarak aradığım şey buydu. :)   CPU kullanımı %0'da düştü.   Son birşey daha sormak istiyorum. Programın 2 kere açılmasını nasıl engelleyebilirim. Yani program açıksa tekrar çalıştırmasın aynı .exe'yi.   Tekrar teşekkürler...
  10. S.A. Arkadaşlar,   Outlook'da her mail gönder al yaptığımda sunucu ayarlarından dolayı çıkan güvenlik penceresine Evet demem gerekiyor. Ben AutoIt ile bu pencereye Evet dedirtebiliyorum. Hatta arka planda da çalıştırabiliyorum bunu aşağıdaki kod ile ama çok fazla CPU tüketiyor.    Bunun için daha pratik bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?   Teşekkürler...   While 1=1 If WinExists ("Internet Security Warning", "") Then ControlClick("Internet Security Warning", "", "Button2" ) EndIf TraySetState(2) Wend    
  11. dosya bozuk. indirmeyin. son part hata veriyor.
×
×
  • Create New...