Jump to content

bldzr

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bldzr

  1. Çok tşk. ederim kuruldu ve çalıştı. Acaba diyorum Türkçe yamasıda mevcutmu. Varsa çok seviniriz.
  2. Bizim TÜRK mühendislerin daha iyisini yapacak kapasiteye sahip. 2012 yılında Türk markalarını görebeğinizden hiç şüpheniz olmasın.Bu konularda son aşamaya gelindiğini okumuştum. Burada okumuştum galiba iphone benzeri tablet pcyi bizim Türk mühendis 200 tl ye maletmişti. Seri üretim 2012 yılında olur ancak diye belirtilmişti.
  3. Biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyiz. Anakart, ekran kartı ve markaları gibi.
  4. Çok uğraştım beceremedim. Vermiş olduğunuz sitede pek açıklayıcı olmadı. Neyi nereye tam nasıl yapıştıracağız detaylı açıklama yaparsanız seviniriz.
  5. BU gibi hatalar ADAPTÖRden kaynaklanıyor genelde. Bendede aynı sorun oluyordu çalışırken bir müddet sonra internet kopuyordu. Zannedersem adaptör ısınınca bu hatyı yapıyor. Tanıdık birinin adaptörünü deneyin VOLT, AMPER ve WATT'ına dikkat edin aynı olsun. Değerinden düşük oluncada aynı hatayı veriyor. Biraz büyük değerde farketmiyor. Ben denedim çünki. ÖRN. 12volt yerine 15volt olur. 800mAmper yerine 1 Amper olur.
  6. bldzr

    Nokia C5-03

    Makul bir fiyat söylerseniz düşünebiliriz. Sonuçta ikinci el neyle karşılacağını bilmiyor insan. Fatura başkasının üzerine oldumu insan kıllanıyor. Kargo ücreti kime ait ve hangi şehirde bu satış. Belirtirseniz seviniriz.
  7. Elinizde Ati X1550 den yüksek ekran kartıda mevcutmudur acaba.
  8. 1 adet intel core 2 quard q8200 2.33 ghz 4 mb cache 1333 fsb (4 Çekirdek)==> 200 tl Son iyat ne olur acaba. Kargo ücretini kim karşılayacak. Tşk.
  9. Format atarken C yi sil yeniden oluşturup biçimlendir öyle format at ben öyle yapınca düzeliyor. C yi silmeden üzerine yazdırınca bileşenler karışıyor.
  10. Çok teşekkür ederim ne zamandan beri böyle bir program arıyordum çok şükür sayende buldum. böyle güzel paylaşımların devamını dilerim. emeğine sağlık.
×
×
  • Create New...