Jump to content

trll_pwll

Üye
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trll_pwll

  1. Hangi konular bunlar biraz daha açıklayıcı olurmusunuz?
  2. ÇÜ YADYO’DA HAZIRLIK EĞİTİMİ ALACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE   ·       Bir yıllık YADYO Hazırlık programından muaf olmak için 8 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 09.00’da YADYO’da verilecek olan İngilizce Muafiyet (Hazırlık Atlama) sınavına girmeniz gerekmektedir. Bu sınav yazılı ve sözlü olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Sınav örneğine  http://yadyo.cukurova.edu.tr  sayfasından ulaşabilirsiniz.   ·       YADYO Muafiyet sınavına girecek öğrenciler sınava resimli kimlik belgesi ve öğrenci kayıt belgesi ile birlikte hem KURŞUN KALEM hem de TÜKENMEZ KALEM getirmek zorundadır.   ·       Muafiyet sınavına girip de başarısız olan veya sınava katılmayan öğrencilerin bir yıl süreyle YADYO hazırlık programına devam etmeleri zorunludur.   ·       Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerin düzeyleri 9 Eylül 2014 Salı günü saat 09:30’da YADYO’da yapılacak Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre belirlenir. Tüm  öğrenciler (Muafiyet sınavına giren/ girmeyen) Düzey Belirleme Sınavına katılmak zorundadırlar.   ·       Muafiyet ve/veya Seviye Tespit sınavlarına katılmayan öğrencilere mazeret sınavı hakkı verilmez.   ·       2014-2015 eğitim-öğretim yılı 15 Eylül 2014 tarihinde başlamaktadır. Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerin bu tarihte YADYO’da bulunması gerekmektedir.
  3. Hazırlığı önermiyorum ingilizcen varsa muafiyet sınavına gir eğer yetersiz düzeyde isen mecbur okuyacaksın zaten. Yadyo lise 5 diyebilirim bölüm ile alakası yok. 1 sene yan gelip yatayım biraz dinlenirim diyorsan o ayrı. Zaten yadyoda öğretilen ingilizce bölümde pekte işe yaramıyor diyebilirim. Bölümde teknik ingilizce lazım olacak sana. Bunu da zamanla sen öğreniyorsun, kimse öğretmiyor malesef.
  4. Hayırlı olsun. Çukurova üniversitesi Bilgisayar Müh(ing) 3.sınıf öğrencisiyim bende. Yeni mi yerleştirildin? İngilizce düzeyin nasıl?
  5. Merhabalar. Kara listeye alınmamış Windows XP Professional volume licance key arıyorum. Yardımcı olurmusunuz?
  6. adana çevresinde olsan almak isterdim fakat kargo parası çok tutacaktır benim için. allah satlığını versin...
  7. Dostum benim vaktim senin bu kör muhabbetinden çok daha değerli uğraşamam ben. Allaha emanet ol.   Discovery kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefon ile ilgili sorunu olan değil, sorusu olan varsa buyursun sorsun.
  8.   Kimse burada marka fanatikliği yapmıyor. Elimde tuttuğum cihazın ne problemi varsa onu söyledim zaten ben. Sizin bu öfkeniz neye yada kime? Bu telefona sahip tüm tanıdığım arkadaşlarda da şuan ne şarj ne de ölü piksel sorunu falan yok. Forumları asıl takip eden bir insan olsaydınız bunun sadece ilk çıkan seri telefonlarda çok sık rastlanan bir problem olduğunu görürdünüz.
  9.   Ozaman bu devrin bahtsız bedevisi senmişsin. Bukadar sorunun bir anda ortaya çıkması gerçekten zor bi durum ama elektronik alet sonuçta. Bunun senin önerdiğin telefon markalarında olmayacağının garantisini verebilirmisin?
  10.   Discovery kullanıcısıyım. Çokta memnunum. Yukarıda saydığınız problemlerden sadece biri var telefonda. O da sadece ışığı az ortamlarda full beyaz bir zemini çekerken orta kısımda pembe bir görüntü oluşması. Bu firma yetkililerince de de kabul edilmişti. Sözde kamerada iyileştirme yapmak isterken böyle bir durumla karşılaştıklarını açıklamışlardı. Fakat kameranın kalitesi normal çekimlerde gayet yerinde. Karar alıcı arkadaşın ama siz sahip olmadığınız bir cihaz hakkında yorum yapmışsınız. Alacak arkadaşın sormak istedikleri olursa memnuniyetle cavaplarım. Telefonum Discovery 4gb serisi ve 32gb class10 hafıza kartı takılı. 22gb hafıza dolu.
  11. Kendi konumu raporlamayı düşünüyorum...

  12. Vay beee. Winampın yokoluşunu da mı görecektim. Ben halen kullanmaktayım. işin garibi 90lar sonu, 2000lerin başından beri winamp kullanıyorum. Şuan sorsan başka müzik player ismi bilmem ne olacak şimdi benim halim :)
  13. Adaptör veya batarya yan sanayi mi?
  14. Alfa bu iş için gerçekten biçilmiş kaftan. Ben nerelerden internet alıyorum alfa sayesinde bir bilsen :) Anteni sadece 5db olmasına rağman 2000mw gücü ile çok iyi çekiyor. özellikle karşı modem n teknolojisi destekliyorsa tek tırnak çeken ağa bile kesintisiz bağlanabiliyor.
  15. bi link atıp aletin nasıl birşey olduğunu gösterirsen yardımcı olabilirim. kendi evimde de fritzbox kullanıyorum ama yurt dışından getirdim. türkiyede fritz yok diye biliyordum.
  16.   Hocam ayarlamalar yapmak zorundasın. program kullanımı gayet basit. Free versiyonu da gayet yeterli. Programın amacı sen telefonu kullanmıyorken (ekran ışığı kapandığında) telefonun internetini kesmek ve senin belirlediğin aralıkta otomatikman tekrar açarak internet tabanlı ileti olup olmadığını kontrol edip sonra internetini geri kapatmak. yani kısacası program sen telefonu kullanmadığın zamanlarda internetini keserek tasarruf sağlıyor. ben sürekli internet yazışmaları kullandığım için internetim sürekli açık. daha önce 1 gün giden şarjım şuan 2 gün gidiyor. Eğer böyle birşey ise aradığın sana ayarlamalarında yardımcı olabilirim. Kendi ayarlarım şuan gayet stabil.
  17. Ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.aDataOnOff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFEYXRhT25PZmYiXQ..
  18. Orjinal haline geri çevirme işlemi nasıl olacak peki? Birde bir sorum daha var bu ekranı programsız entegre etmemiz mümkün mü sisteme?
  19. ve finaller de biter...!

    1. apsolid

      apsolid

      darısı benim başıma :D

  20. hayır öykünücü çalışmayacağı için sdk'yı indirmedim.
  21. araştırdım bazı kaynaklara ulaştım. dediğiniz gibi bir emulatör varmış istediği özellikler:     Öykünücü için işlemciden istenilen SLAT özelliği benim işlemcide yok. farklı bir öykünücü (slat istemeyen) varmı acaba?
  22. anlaşılan şuan bir çözümü yok gibi. ozaman şöyle sorayım: içinizde bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa onlara ozaman bir soru yöneltmek istiyorum: bu telefonlardaki işletim sistemine, normal pcdeki windows 8e kurulan programların tümü kurulabilir mi? yoksa sadece market ile mi kısıtlı uyumlu programlar listesi?
  23. Merhaba arkadaşlar. Nokia Lumia ve HTC x8 gibi telefonlarda olan windows phone 8 işletim sistemini sanal pcye kurup denemek istiyorum. Öncelikle isletim sistemini aradım ama bulamadım. Ne diye aratmam lazım?
  24. 2013 geldi ya la...

×
×
  • Create New...