Jump to content

GemaR

Üye
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Almanya / Türkiye
  • Eğlence-oyun

Recent Profile Visitors

740 profile views

GemaR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. Forjest usta win8 kullanıyorum açıyorum 1 dk içinde kapanıyor özellikle güncelleye tıkladıktan sonra demediğinde bir ileti çıkıyor damage falan yazıyor kapanıyor b9 da da böyleydi 10 da da
  2. İdman yine diakov olarak Rusça çıkıyor forjest usta
  3. arayüz iyi olmuş ama Power iso yada aultraiso gibi bir program eklenmesi olabilirdi. Öncki sürümde pek çalıştıramamıştık.Bunda da ekran ayarını değiştiremiyoruz yani sıkışık sabit kalıyor. 800/600 ekranı gibi. bu forumdan yine nhvboot gibi birşey indirdim ama onda böyle birşey yoktu. Ekran ayarına bakabilirseniz birde yamasız olursa güzel olur.
  4. İdman böyle bir hata veriyor. Birde rusça sanırım bu Kendin yapıyordun diye biliyorum ben bir karışıklık mı var acaba.
  5. Türkçe yazarsan seviniriz. Bunun için google yada yandex translate kullanabilirsin. Güncellemeleri açık bırakmış olabilirsin. Güncellemeler kapalı olması lazım ki sorun yaşamayasın.
  6. Gördüğüm en iyi winpelerden ihtiyaç olan herşeyi koymuşlar boyutuda çok iyi.Sergei st görmesin bunları. Adamlar MS'den daha iyi Winpe yapmış aynı kalıpta win10pe ve win11 pe var sorunsuz çalıştı. Fırsat bulursam tek tek bakmayı düşünüyorum hepsine. Winpe arayan varsa güveniyorsa bunu kullansın derim başka birşeye ihtiyacı kalmaz.
  7. GemaR

    Win11pe

    siyah eknrada kaldı açılmıyor.Habire fare dönüyorda dönüyor. Neyse benim gibi sorun yaşayanlar Hiren boot öneririm bu konularda gördüğüm en iyi multibot hirendir sergei sterlec vs yanında hiç kalır. Ben daha önce winpe1903 kullanmıştım onda sorun olmamıştım.Sanırım Emre28e aitti.
  8. Bunlar nedir? tam olarak. çalışmalarında bu tarz şeyler var nedense. Ayrıca aero kesinlikle win7-8e çok yakışıyor win10 özgün haliyle çok daha iyi.
  9. öyleyse yapabilecek birşey yok kinghaze bende onu düşündüm ama demek ki onunda öyle bir sorunu varmış. Sessiz katılımsız kurulumda denedik o da olmadı.
  10. yok mudur bir yolu yüklemenin sevgili kardeşim. Win7 ye yükleniyor 8/8.1e yükleniyor ama 1507ye neden gıcık gitmiş gibi ona yüklemiyorlar pek anlamadım. Bir çözümü olmalı.
  11. Merhabalar dostlar, Aşağıdaki özellikte bir bilgisayarımız var. Bizim istediğimiz bu sürüme "1507" NetFremwork 4,7,2 yada 4,8 entegre atmek. Nette her yerde baktık.Ancak en fazla 4,6 olduğunu gördük çeşitli yollar var sertifikadır OS değerini değiştirme vs ancak onu yapamadık. Okuldaki diğer düşük bilgisayarlara yüklemek için çok ideal olduğunu gördük.Ayrıca temek sebepleri de bazı eski cihazlarda kopma sorunu olmadan tam destek sağlaması. Mümkünse en az 4,7 yada 4,8 NF yüklemesi zorla farklı yollarla yükleme-entegre edebilri miyiz. Bu konuda desteklerinizi rica ederiz.
  12. Açıklama için sağol. PrivateZilla ve ASC ile ince ayar yaparken aşağıdaki sarı ile belirttiğim şey sistem görevlerinde gördüm. Kardeşim bunda virüs mü var? Daha önceki çalışmalarında hatıralmıyorum böyle birşey. Ek olarak Netfreamwork sürümü 4,7 olarak gözüküyor 4,8 değil sanırım. Ama çalışma fena değil beğendim normalde en sevdiğim sürümler 1607/ ve 1809 sürümleridir zaten.
  13. Çalışma 1809 çalışmasıdır. Forjest usta yanlış bilgi vermiş. Yukarda uyarmışlar zaten.Merak ettim baktım bende çalışmaya fena değil. Ancak sürüm hakkında yanlış bilgi verilmiş. LTSC 1809 ve 21h2 sürümleri olarak geçiyor webde. Bu çalışma 2018 Ltsc 1809 olarak görünüyor. Düzeltilirse güzel olur.
  14. Anlaşıldı.Çok yararlı oldu.
×
×
  • Create New...