Jump to content

yumuklu

Üye
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

698 profile views

yumuklu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ağustos versiyonu gelecekmi nous ustam?
  2. güncelleme için çok teşekkürler nous usta artık foxit reader bedava olmuş gördüğüm kadarıyla pro sürüm kaldırılmış.
  3. istanbul82 senin konuyu neden sildiler acaba sebeb bunca insanla dalga geçmen saçma sapan yazılar yazman olabilirmi acaba insanların ahını alıyorsun çokda saygısızca umarım tanrı seni affeder. Polemik yapacak mesajlar yazmaya devam ederseniz uyarı seviyeniz bir hayli yükselecektir.Bilgilerinize.Saygılarımla
  4. Nasıl bir flash chip miş o öyle alt tarafı 1 kb lık slic içine sığmayacak?
  5. Birde anlaşılır cümleler kurabilsen.Desene kısasaca VL lisanslar artık kms servere bağlandı diye. Bu x-force büyük adam nasılda bilgili ne güzel yazmış açıklamış.
  6. Ben diyorum mersin sen diyorsun tersin mevzu crack mewzusu değil ben kullanmıyorum zaten şu an 2010 diyorumki 2007de enterprise vardı hepimizin bulup kullandığı sadece keyle aktif olan galiba böyle bir sürüm çıkartmayacak artık ms .
  7. ofis 2007 de ne güzeldi key ile ofis aktif oluyordu sanırım 2007 vl sürüm olduğu için içinde aktivasyonu tetikleyen dosyalar yoktu bu 2010 da vl sürüm galiba yok o yüzden sadece key girmek yeterli olmuyor microsoft iyice kasmaya başladı crackka karşı.
  8. bu dil paketini nasıl kullanacağız? tr ofise gerek kalmadımı? biri lütfen ayrıntılı açıklama getirsin konuya?
  9. msn 2011 gelse ne olur 2020 gelse ne olur ofis lazım ofis 2010
  10. Lafını iyi tart öyle konuş ne demek "senin karakterindekiler" bu kelimeyi hakaret addediyorum ve yönetime şikayetimi bildireceğim sen nasıl benim karakterime ima yapabilirsin. Açıkca yazamıyorsun tabi aklından geçen zehirli sözleri banlanırım korkusu ile asıl senin bu korkak karakterine ne demeli..
  11. ofis 2010 tr hala çıkmadı yok böyle rezillik böyle acizlik ...
  12. Çok çok teşekkürler nous mükemmel bir paket olmuş şu an dünyada tek en güncel en sorunsuz bir ofis yaptın tebrikler.Lütfen sende xforce gibi küsüpte bu işi bırakma bizi güncel ofisten mahrum etme bazıları en küçük eleştiriye tahammül edemeyip bebe gibi küsüyor sen onlardan olma gerekirse banka hesap no ver yardımda bulunalım.
  13. GOM Player 2.1.26.5021 çıktı güncellemeniz mümkünmü acaba genelde hep sizin çalışmalarınız sorunsuz oluyor bu yüzden sizden rica ediyorum tr yama olmaz ise iyi olur dil seçimi çıkmıyor tr yamada ayrıca temasız sade tercihim şimdiden teşekkürler.

    http://211.43.144.163/app_file/eng/g...

×
×
  • Create New...