Jump to content

serkanben

Üye
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

serkanben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bios guncelle ole dene.. olmasi lazim ve laptop un busratio degerini bul.. acilista -v cpus=1 busratio 10 17 20 vs bu kodlarla baslat
  2. HP DV6-3106ET bu modele bak watanda 3 gb ddr 3 ram var core i3 1400 tl ekran karti falan ii bir kontrol et.. vatanda 1400 tl
  3. hp nin g62 mi ne bir laptopu vardi core i3 2.4 ghz yada 2.7 olmasi lazim 2 gb ram 2 gb a kadar paylasimli ekran karti vs vardi.. bir arastir istersen rami guncelleyip 4 gb a cikarabilirsen her turlu oyunu acarsin.. yada lenovo bakabilirsin.. lenovolarda isinma donma vs sorunu yapmiyor.. ideapad serisi var bende.. o oyunlari sorunsuz oynadim.. hayirli gunler..
  4. kurtarmakta oldugun hdd ye hic birsekilde mudahale etmemen gerekliydi.. yani icine dosya atip silip yada ikinci bir format atmaman gerekli.. ki atmissin.. hangi programi kullanirsan kullan bir cok bilgine ulasamayacaksin.. ve ikinci koydugun dosyalari bulacak surekli.. o yuzden gecmis olsun.. ama genede deneyebilirsin ccleanerin sitesinde rescuva var gayet basarili.. onu dene..
  5. sistemi önceki bir tarihe geri al virüsün bulaşmadığı bir tarihe yada saate.. ondan sonra antiviri değiştir ve tarama yap.. iş yeri pc lerinde deepfreese kullanmanı tafsiye ederim
  6. ücretsiz olarak alabiliyorsunuz hesabı bir kaç saniyede fakat kimseyi ekleyemiyorsunuz.. günümüzde hotmail vs kullanan insanlar çok fazla.. msp yi yükleyipte kimseyi ekleyemeden heyecan yapacaksanız ideal :=) benim kararım şuan için hiç bir işe yaramaz.. ne hotmailden nede yahoodan nede başka biryerden arkadaş ekleyemiyorsunuz.. msp kullanan var mı diye program içinden bir sürü isim aradım birtane bile bulmadı.. haliyle kimseyle konuşamadım.. test edemedim.. sistemden kaldırmak istedim.. uninstall yaptım ama sistemden kalkmadı.. sürekli açılmaya devam etti.. çareyi program klasörünü el ile silmekte buldum..daha çok geliştirilmesi lazım.. zaten şuan beta..
  7. nash valla ben lenovo kullaniyorum suan dedigin oyunu sorunsuz oynuyorum.. 3 yillik laptop um.. lenovodan sasmam.. ne isinma nede donma sorunum var sanada tafsiye ederim
  8. nash valla ben lenovo kullaniyorum suan dedigin oyunu sorunsuz oynuyorum.. 3 yillik laptop um.. lenovodan sasmam.. ne isinma nede donma sorunum var sanada tafsiye ederim
  9. [quote name='KemalALKIN' date='13 May 2011 - 17:49 ' timestamp='1305308950' post='1010127'] iatkos yada hazard gibi hack dvd lerde boot yazdırmak var onu usb ye yazdırabilirsin örnek; http://www.tnctr.com/topic/171098-usb-mac-os-x-kurulum-diski-hazyrlama/ [/quote] ben usb yada hdd den kurmayacam pc efinin iboot gibi iso su var mi..?? ben pc efiyi dvd ye yazip dvd ile kurmak istiyorum.. lion dvd si elimde mevcut..
  10. kemal benim de sana bir sorum olacak.. bu pc efi yi dvd ye yazdırma imkani var mi? yani boot cd gibi? eğer bir bilgin varsa söylermisin?
  11. kemal benim de sana bir sorum olacak.. bu pc efi yi dvd ye yazdırma imkani var mi? yani boot cd gibi? eğer bir bilgin varsa söylermisin?
  12. Bill Gates is the president of Microsoft, the largest computer software company in the world.He is the richest person in the United States.Microsoft is located in seattle, Washington.In 1990, Bill Gates decided to build a house on lake Washington, near Seattle. At first, Bill Gates wanted a small house.He was single.He wanted a house with a kitchen, a dining room , and three bedrooms.But, in planning, Gates had many ideas.Also, in 1994, Gates got married.His wife, melinda, had more ideas. It took seven years to build the Gates house.It doesn't have six rooms.It has 20 rooms! There is an indoor swimming pool; the pool is 60 feet long.You can listen to music underwater when you swim .You can watch a movie in the 20-seat theater.One hundred people can sit in the dining room.There is an exercise room, two spas, and a sauna.In the main reception room, there is a 24-monitor video wall.The garage is very lage;there are spaces for 20 cars! There is a guest house for friends.And, there is a boat house on the lake.Bill and Melinda Gates now have two children.They need more room, so it is time to expand the house ! bill gates microsoft un başkanıdır, dünyanın büyük yazılım şirketi.. amerikanın zengin kişisidir..microsoft seattle da( abd de bir şehir) bulunuyor, bill gates washington gölünde bir ev yaptırmaya karar verdi, seattle ye yakın.. ilk zaman bill gates küçük bir ev istedi. o bekardı.. o mutfaklı , yemek odalı . 3 yatak odalı bir ev istedi..fakat planın içinde onun bir çok fikirleri oldu .ayrıca 1994 te gates evlendi.. onun karısı melinda nın daha fazla fikirleri vardı.. gates evinin yapımı 7 yıl sürdü..onun 6 odası olmadı.. onun 20 odası oldu! odaların içinde yüzme havuzu : havuz 60 metre uzunluğunda. sen yüzerken suyun altında müzik dinleyebilirsin.sen 20 koltuklu tiyatroda filim izleyebilirsin..yemek odasonda 100 insan oturabilir..egzersiz odası var , 2 spa ve bir sauna.. ana resepsiyon içinde 24 adet televizyon ekranı var..garaj çok büyük..20 araçlık alan! orada arkadaşlar için misafir evi var ve orada bir gemi evi var gölün üstünde..bill ve melinda gates in şuanda iki çocukları var.. onlara daha fazla oda gerekli yani evi büyütme zamanı! arkadaşım benim çıkardığım anlam bu.. senin için biraz tercüme etmeye çalıştım hadi.. kolay gele
  13. [quote name='seco_can_can' date='10 Mart 2011 - 22:09 ' timestamp='1299795579' post='978054'] Kemalim ilgimi çekiyor bu Mac denemek istiyorum fakat eski bir sistem bu sisteme bişey yapılabilirmi ? eski sürümleride olur deneme amaçlı sadece . Asus K8V-VM anakart Amd Athlon 64 2800 1.80 işlemci VIA Chrome9 K8M890 Onboard Ekran 1 gb ddr 400 Kingston ram kurabilirmiyiz ? pek ümidim yok ama sormak istedim [/quote] leo4all yada ideneb dene birde iatkos v2 10.5 sürümü var eski leopardlar.. onları dene.. olmazsa tiger mutlaka kurulucaktir.. yani kurulur ama kasabilir..
  14. http://hotfile.com/dl/109912490/d2f5cb8/925116200117B1747C039CAFEE592341C14BC991.torrent.html arkadaslar torrent linki.. suan saglam.. bende ordan indiriyorum.. hazard surumleri sorunlu dedim cunki her pc ye uymuyor.. bir cok surucude hali hazirda yok.. update sonrasi patlamalar olabiliyor.. ve her konuda yardim alamazsiniz.. iatkos surumleri intel islemcilerde daha stable ve duzgun.. intel kullananlar iatkos kurabilir.. amd kullananlar hazard deneyebilir... yakinda lion ciktiginda iatkos yeni surum cikacak.. lion beklemek isteyenler iatkos (uphuk forum) takip edebilirler..
  15. 10.6.6 sürümü degil... 10.6 sürümü.. icine 10.6.1 ve 10.6.2 update leri eklenmis.. kemal bosu bosuna indirttin bana :=) eski hazard surumu bu.. edit: arkadaslar kemal saolsun aksam yanlış torrent vermiş :=) konudaki linklerle alakası yok.. herkes rahatlıkla indirebilir..
×
×
  • Create New...