Jump to content

durakoglu

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

934 profile views

durakoglu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. https://www.hepsiburada.com/asus-arez-ph-radeon-rx550-2gb-128bit-gddr5-ekran-karti-p-HBV00000CTYM2 Arkadaşlar PCI Expres X16 slot yollu ana karta linkte verdiğim ekran kartı uyarmı. Veya 500 tl civarında tavsiye edeceğiniz ekran kartı varmı
  2. Gerek sanal makinada gerekse gerçek makina kurulumunda kurulum tamamen bittikten sonra tekrar başlatıldığında tekrar kurulum ekranından devam ediyor. Yani kurulmuş sistem açılmıyor. Sorun nedir acaba?
  3. Paron! Rar şifresini konuyu 3 defa okumama rağmen göremedim . Nerde yazıyor?
  4. TP-Link TL-WN8200nd kullanıyorum 100m mesafe 5 diş çekiyor.Arada herhangi bir engel yok.
  5. Akadaşlar aşağıdaki donanımlara uygun bir anakart buldum.Bu anakarttan kullanan varsa önerilerini alabilirmiyim? Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 1066MHz Soket AM3+ AM2+ AM2 mATX Anakart İşlemcim: AMD Athlon ll X3 Bellek:     Hi-Level 4Gb 1600mhz Öncelikle sormak istediğim bu ramler bu anakartta çalışırmı. Bu anakartın biosunda usb den format atma özelliği varmı. Kullanan bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
  6. Hocam indirdiğimiz dosyayı winrarla açıyormuyuz yoksa direk cd yemi yazdırıyoruz. Ben rardan çıkardım fakat içinden iso dosyası çıkmadı.
  7. Arkadaşım mozillada indirme penceresi çıktığınde iki seçenek vardır. Üstteki varsayılan programla aç alttaki sabit diske kaydet diye . Sen alttaki sabit diske kaydet seçeneğini seçip indirmeyi başlat.
  8. Konuyu paylaşan arkadaşım öncelikle tnc deki modifiye win7 nin bir çoğunu kulandım. Şuan bu sistemi kullanmaktayım. Garip bir durumla karşı karşıyayım. Extratorrent sitesindeki indirme linkine tıkladığımda sayfa bulunamadı hatası alıyorum. İnternet bağlantımda sorun yok ve bu sorun başka torrent sitelerinde olmuyor. (Başka modifiye sistemlerdede böyle bir sorunla karşılaşmamıştım). Nedeni hakkında bir fikrin varmı acaba?
  9. durakoglu

    Pc Topladım

    ddr2 destekli anakarta ddr3 ram kullanamazsın. Dikkat et!..
  10. http://hotfile.com/dl/121753506/202665c/Firefox_5dm_Eklentisi-Karyotip.com.rar.html Çözümü burda. İnternetten buldum denedim çalışıyor.
  11. Bu gidişle Çini de geçeceğiz heralde
  12. Arkadaşlar anlayamadığım bir durumla karşı karşıyayım. İki defadır formattan sonra programlarımı yüklüyorum internette geziniyorum download yapıyorum, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yüklü olan herşey silinmiş olarak açılıyor. Hatta explorer geçmişi, sık kullanılanlar ( Firefoxtada aynı ) siliniyor. Harddiski yeni aldım ondan olabilirmi bilmiyorum.Konu yanlış yerde olabilir, kusura bakmayın.
  13. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancıların mumunu söndürmek;

    Yalancı medyanın zehirli yayınlarına karşı panzehir olmak.

  14. Aynı sorun bendede oluyordu. Format atarken harici hart diskin varsa çıkarma o zaman kılavyeyi görür.
×
×
  • Create New...