Jump to content

solyma

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About solyma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

solyma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Antivirüs ve güvenlik duvarı korumasını durdurduktan sonra programı denildiği şekilde kurmaya başladım. ama hiç bir zaman "kurulum tamamlandı" uyarısı gelmediği gibi. bir süre sonra truva atı temizlendi uyarısı aldım. ne iştir?
  2. windows 8.1 lisanslı ben sadece office 2013 için aktivasyon arıyorum ama bugüne kadar ne yaptıysam olmadı. skype ile etkinleştiröe dahil. Yok mu bunun bir çaresi? gördüğüm kadarıyla bu başlık altında yapılan etkinleştirme programı  hem windows 8.1 hem de office 2013 için. oysa sadece 2013 lazım. bu programın içinde çalıştırdıktan sonra opsiyon seçme var mı? yoksa ikisini birden mi yapıyor?
  3. fikri olan yok  mu arkadaşlar?
  4. windows 8 de kurulu piranha 5.0 kameram masaüstü çalıştırıldığında yada skype yada facebook görüntülü mesajlaşma gibi durumlarda sorunsuz çalıştığı halde, windows 8'İN kendi kamera ikonuna tıkladığımda "başlamak için bir kamera bağlayın" uyarısı geliyor. Bu durum nasıl çözülebilir? yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. Hiç kimse Rapidshare den upload yapmasın boşuna kimse indiremiyorr. yazıkkkkk !!! 
  6. solyma

    Simgeler

    Evdeki bilgisayarımda dosyayı açtığımda ve büyüttüğümde, filmse ilk sahne görüntüsünü, resimse resim karesini görebiliyorum ama işyerinde bunu ayarlayamadım, filmlerde öngörülen player programının ikonu, resimlerde de öngörülen resim açma programının ikonu görünüyor. Nereden yapılıyor bilen var mı? (windows 7'de)
×
×
  • Create New...