Jump to content

kerim mert

Üye
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kerim mert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Lenovo'nun sitesinden notebook modelinize göre ekran kartı driverinizi indirip kurun. ''http://support.lenovo.com/tr/tr'' (Şu an kullandığınız ekran kartını kaldırmayı unutmayın). Bir sorun ile karşılaşırsanız ''SlimDrivers'' programı ile de ekran kartı driverinizi yükleyebilirsiniz.
  2. Anladım. Evet bu konuda tecrübeli tanıdıklarınız varsa onlarla birlikte gidin. Hemen sahte olduğunu anlarlar. Şimdiden hayırlı olsun.
  3. İkinci el almamanız mümkün mü? Sıfır iPhone 4s 1200-1300 TL (İndirimli fiyat değişebilir) civarında (8GB). İkinci el piyasası pek güvenilir değil. iPhone 4s sahte olduğu yapısı itibarı ile çok net anlaşılabiliyor. Yeni iPhone serisinin sahteleri zor anlaşılıyor olabilir. Açıkcası iPhone 4s'in sahtesinin bu kadar iyi yapıldığını düşünmüyorum. Yinede çok dikkatli olmak gerekiyor. Eğer ikinci el almayı kesin olarak düşünüyorsanız. Orijinal iPhone 4s'i çok iyi incelemeli ve buna göre alacağınız iPhone'yi seçmelisiniz çok dikkatli olun yapıldığı malzemeye dikkat edin. Eğer imkanınız varsa telefonu çalıştırın işletim sistemini, ses açıp kapama tuşlarını, power tuşunu ve ana ekran tuşunu inceleyin ve bunları orijinal iPhone 4s ile karşılaştırın sahte olan ile fark açık belli olacaktır.
  4. Sahte iPhone yapısı ile çok net anlaşılabilir. Bunun dışında iOS işletim sisteminin sahteside orijinaline göre çok farklı görüldüğü anda anlaşılabilir, yazı puntosu, Appstore ve uygulamaları ile çok basit bir şekilde sahte olduğu farkedilir. İlk olarak yapısına bakılmalıdır. iPhone 4S sonbaharda gelecek olan iOS 8 güncellemesini alacaktır. Bundan sonra yüksek ihtimalle çıkacak olan iOS 9 işletim sistemi güncelleştirmesini almayacaktır.
  5. Bütçeniz yeterli ise tercihinizi Apple veya Samsung'dan yana kullanın. Benim size önerim Apple'dır.
  6. Ramazan Bayramınız mübarek olsun  :) . Sevdiklerinizle, sağlıklı, mutlu nice bayramlara.
  7. Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllara :)
  8. Tabii ki zevk ve istek meselesi ancak teknik açıdan iPhone 5S çok daha iyidir. Fiyat farkı iPhone 5C ile yaklaşık 100 dolar (200-220TL),(16 gb).
  9. iPhone 6 'yı bekleyin bana sorarsanız Eylül'de tanıtılacağı söylentileri var. Birçok yeni özellik ve iOS 8 ile birlikte geliyor. Yenilikler hakkında henüz bir şey söylemek güç. Apple resmi bir açıklama yapmadı lakin çok iyi bir cihaz olacağı kesin ekranının daha büyük olacağı ( 4,7 inç ve 5,5 inçlik iki iPhone çıkacağı söylentileri var) , Retina 2 kullanacağı, 64 bit Apple A8 chip kullanacağı, Kamerasının: 10 veya 13 mp,f/2.0. 2.1MP 1080p ön kamerasının olacağı yine söylentiler arasında tabii ki bunlar kesin bilgiler değil sadece tahmin ve sızıntılar. iPhone 6 'yı beklemenizi ve en az 32 gb lık bir iPhone almanızı öneririm.  
  10. ses kartı driverinizi güncelleyin olmassa yeniden yükleyin eğer yine olmassa donanımsal bir sorun olabilir.
  11. yükledim ''failed to update bluetooth software'' hatasını aldım  bluetooth driverim yüklü olmayabilir mi yoksa hata başka bir sebepten mi kaynaklanıyor   haklısınız gerçekten çok zor uyumlu driver bulabilmek ve en önemlisi çalışması bu gidişle bende win 8 ya da win 7 ye dönüş yapacağım gibi gözüküyor
  12. broadcom bluetooth kablosuz ağ 802.11 b/g/n
  13.   benim sürücüm broadcom ben win 8 de yok derken broadcom sürücüsünün olmadığını kastettim win 8 deki intel wifi sürücülerini falan da kurdum ama nafile olmadı
  14. hp nin sitesinde win 8.1 64 bit wifi driver desteği yoktu win 7 64 bit indirdim kurdum ama düzelmedi başka bir öneriniz varmıdır
  15. hayır win 8.1 kurulduktan sonra direk tanıdı wifi hariç diğer programları slim drivers adlı programla yükledim şimdi aygıt yöneticisinden wifi adaptörünü kaldırıp hp nin sitesinden yeniden kuracağım
×
×
  • Create New...