Jump to content

kamikazze

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kamikazze's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Kurulum sonrası Katılımsız programları sorunsuz kurabildiğim,son 2-3 ayın tek mükemmel ve sorunsuz Win 7 çalışması bu nedenle öncelikle Ustaya çok teşekkür.Çok küçük bir olumsuz ayrıntı yaşadım,belkide benim hatam bilemediğimden sizinle paylaşmak istedim.Kurulumun son aşamasında masaüstü gelmiyor bir türlü.Güç ten kapatıp açınca geliyor ve sonraki programları kurma aşamasına geçebiliyorum.Hem Laptopta hem Masüstü PC de aynı şekilde oldu.Nedeni ve Çözümü konusunda fikri olan varmıdır..
  2. teşekkür ederim,dediğim gib, küçük bir ayrıntıydı. Ben bu çalışmanızı indireceğim ve kullanacağım,Link bekliyorum.. hala link bekliyoruz.. editör unuttu galiba,nasıl indireceğimiz konusunda fikri olan varmı..
  3. Dediğiniz yerde öyle bir menü seçeneği yok,başka bir Reg ayarı veya Revizyon gerekiyor.Sanırım bu Iso hazırlanırken Perf. ayarları yapılandırmasında kapatılıyor veya siliniyor,yinede ilgine teşekkür..
  4. mrb,hocam 8.1 ve 10 daki çalışmalarınızı takip ediyor ve kullanıyorum.Bu çalışma içinde şimdiden teşekkürler.Hemen indiriyorum ve kullanacağım.Küçük bir ayrıntıyı sormak istiyorum çözümü basit ve sizide yormayacaksa.Görev çubuğu sağındaki Haber ve Hava durumu gösteren bildirim veya kutucuğu tekrar oraya getirebilirmiyiz..
  5. hocam Yandex ile indirme yapılmıyor yada ben yapamadım,link direk üye girişine yönlendiriyor.üye girişi sonrası kotanız az,2 dolar yatırın diyor,durumun çözümü varmı..
  6. teşekkür ederim,flash ve all in one dan bahsetmediğinize göre onlara gerek yok diye anlıyorum..
  7. teşekkür ederim,flash ve all in one dan bahsetmediğinize göre onlara gerek yok diye anlıyorum..
  8. hocam mrb,önce ellerinize,emeğinize ve ömrünüze sağlık.Soracağım şu; iso ya gömdüğünüz mevcut uygulamaların üzerine bizim Flash Paketi ,All In One Runtimes ve Visual C++ Redist Installer gibi katılımsız güncel paketleri kurmamıza gerek varmı,saygıyla..
  9. hocam haklısınız,hem adguard ful yüklü,hem telemetry engellemeyi programlı uygulamıştım,şimdi sorunu çözdüm teşekkürler..
  10. Merhaba,Ocak 2021 mi Mart 2021 mi günceldir,biz güncelleme yapacakmıyız..
  11. mrb,iso indirme linklerinin hiçbiri aktif değil yada ben beceremedim,yardımcı olan varmıdır acep..
×
×
  • Create New...