Jump to content

ulutek

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ulutek

  1. Sanırım bu konuya dair herhangi bir çözüm yolu yok. :S
  2. Msconfig'den dediklerinizi uyguladım. VINN .OUC adında bir hizmet vardı devre dışı bıraktım, fakat ''Görev zamanlayıcı kitapları''nda VINN ile ilgili herhangi bir görev görmedim.. Yeniden başlattım, VINN'ı takmadan Ağ bağdaştırıcılarından dediğiniz gibi DNS adreslerini yazdım. Ve VINN'ı taktım Program açıldı.. Programı kapattım Çevirmeli bağlantıdan bağlanmaya çalıştım numara kısmında ''  *99# '' yazıyordu Numara çevir dedim. Hata 777 uyarısı verdi ve bağlantı gerçekleşmedi. Programı açıp bağlandım ve tekrar çevirmeli bağlantının dns ayarlarını gözden geçirdiğimde ise DNS ayarlarının sıfırlanmış olduğunu gördüm.. 
  3. Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları kısmından değiştirmeye çalışıyorum fakat ''ayarlar program kapanıp açıldıktan sonra etkin olacaktır'' diyor, kapatıp açtığımda ise DNS silinmiş oluyor..
  4. Tüm forum üyelerine Merhaba.. 2 hafta önce Turkcell 3G Slim VINN aldım, ve DNS ayarlarını değiştirmeye çalışıyorum  rasphonepbk dosyasından değişebiliyordu ama 'Belgelerim' klasöründe VINN klasörü yok.. Programın içerisinden > Seçenekler > Profil Yönetimi > Seçili Profil > Gelişmiş' e bastığımda DNS ayarlarını Statik yapıp değiştirmem gerekirdi ama kilityliydi ve değiştiremedim.. Bilgisi olan var mı?
  5. 2 hafta önce Turkcell 3G Slim VINN aldım.. Belgelerim'de VINN adı altında klasör yok. Dolayısıyla rasphonepbk adlı bir dosya bulamadım ve DNS yazamadım.. Sizin dediğiniz yöntemi uyguluyordum ve çok büyük heyecana kapıldım, ama DNS kısmına geldiğimde statik işaretlenmiyor.. Bunun bir çözümü var mı? Statik işaretlenmeyincede DNS yazamadım.. Lütfen yardım edin..
  6. Islemci fanını temizle, termal macununu yenile, 10 dk da bir kapanmasının sebebi ısıdır veyahut chipsetinde çatlak vardır. Çatlak var ise yapacak iki sey vardır, ya yeni bir anakart alırsın yada tamirat yapan güvenilir bir yerde tamiratını yaptırırsın. Ama ilk olarak Işlemci fanını kontrol et.
  7. [quote name='68mehmet68' date='25 November 2011 - 15:25 ' timestamp='1322227545' post='1118139'] donanımlar şunlar arkadaşlar.. işlemci:amd phenom x6 3.3 ghz 9 mb am3 anakart:asus f1a75-m amd ddr3 vga lan sata3 usb 3.0 ram:kington 8 gb ddr3 1333 mhz ram ekrankartı:powercolor atı hd 5570 2 gb ddr3 128 bit hdd:seagate 1 tb 7200 rpm sata3 32mb monitör:asus 22" geniş ekran lcd led monitör donanımlar bunlar olacak ... [/quote] Özellikler güzel, 32 Bit kurmanı tavsiye etmem tam performans alamazsın. Win7 Ultimate x64 kur. Değmesin yağlı boya, tadından yenmez.
  8. Oyun çıkarsa zaten torrent sitelerinde boy gösterecektir
  9. N8 bir telefonun hafıza kartındaki bir fotoğrafı ovi-share'a atmak istiyorum. Uyelik işlemini bilgisayar üzerinden tamamladım. Fakat N8 üzerinde ovi paylaşım ile ilgili birşey göremedim :\ " Facebook ve Twitter " da paylaşma var ama Ovi-share diye birşey yok.. Yardımcı olabilirmisiniz? nasıl yapabilirim..
×
×
  • Create New...