Jump to content

GibraLeoN

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

329 profile views

GibraLeoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pardus bence windowstan iyi bir işletim sistemi.Sebebi ise fazla hata vermemesi vede cevrim iççi istediğimiz proğramı pisi den indirebilmemiz. Ancak Windows oyunlarını oynayan arkadaslarmız pardus te baya zorlanır.Bu yazdıklarım Xp-Pardus icin tabiki windows 7 le karsılastırsam tabiki windows 7 derim.
  2. Evet Ekran kartım Ati. Ben Pardusu kötülemek istemiyorum.Mükemmel bir işletim sistemi.Görünümü ve oyunlarıda güzel fakat bazı sinir edici sorunlar yasanıyor.Pardus 2009.1 .ci sürmü denediğimde wine ile 3 gün ugrasmıstım.Deli oldum sildim haliyle. birde bunlarla 2 isletim sistemi kurulurmu? 512 mb ram 37 gb hard disk (Çağ dışı pc )
  3. Ayrıca Parduste film izlerken kasılmalar oluyor buda bir sorun. suana kadar tespit ettiğim sorunları -Oyun(Online,Korsan ve oyun hileleri) -Online Filde takılmalar Bunlar çözülürse yine gececeğim ins.parduse
  4. Bunlara hic gerek yok. Buldugum bir proğram sayesinde kayıtlı olan 15 dns seceneğinden birini sectiginiz anda kendi değiştiriyor.Geri aldırabiliyorsunuz.Ayrıca host dosyasıda yazabiliyor buyrun burda.Yüklenmeye gerek yok ayrıca. http://www.sordum.com/download/yasak_yok.rar
  5. PARDUSU OYUN KULLANICILARINA ASLA AMA ASLA TAVSİYE ETMEM!!!! Pardusu kurdum ve ben genelde online oyun oynarım.Pardusu kurudktan sonra wine yi edindim.Fakat M2 ve S4 gibi online oyunları wineyle yüklediğimde sorun yasadım.Birkac arkadasımızda hile kullanamadıgından rahatsız oldular.Ayrıca edindiğim bilgilere göre Korsan oyn yükleyemiyormusuz.Ne anlamı kaldıki. Diyelimki wine haric bir emulator kullanacagız.Digerleride zaten paralı özgürlük neresinde bunun ?
  6. bircok hosts dosyası denedim ise yarmaadı insallah bu ise yarar
×
×
  • Create New...