Jump to content

pellegra

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pellegra

  1. Belli ki ilk iletiyi okumayı atlamışsın.. tekrar okursan olacak...

     

    ilk iletiden alıntılar:

     

    İndirdiğin dosya boyutu 36.3 GB değilmi??

    rar'dan çıkarınca 39 GB olmadı mı?

    32 GB belleğe nasıl sığdırabilirsin???

     

    (WINXP, WINXPDRVWINSETUP içindeki WINXP64 (Sadece bu klasorun içndekileri)KNOPPIX, linux gibi.. (Klasor değil; sadece ISO) gibi kullanmayacağın ISO  varsa silerek yer kazanabilir, toplam boyutu 32 GB altına düşürebilirsin..

    İkinci soru için: belleği hazırlayıp içine gerekenleri kopyalamadan nt6 iso hatasını nereden aldın.. anlayamadım?

    Sizde benim yazdığımı okumamışsınız sanırım.Tekrar okursanız sevinirim.
    "
    Son bir soru daha var multiboot sistemlerde nt6 iso hatası oluyor tam format başlayacakken o nasıl düzelir ?" Multiboot sistemlerde dedim Pascal V3te n6iso hatası var demedim.
    Belirttiğiniz klasörler için teşekkür ederim ama düşüremedim boyutu anca 32ye kadar düşüyor.Belleğin net alanı 30 gb.Yukarda gibi diye örneklendirmişsiniz başka bildiğiniz klasör var mı ?Driver xp knopix ve linuxtakileri sildim 31.5 GB şuan WINSetuptakiler 64 xp dursun istiyorum diğerleri nedir.Efi yazıyor uefi mi başka birşey mi ?

  2. ilk sürümden beri çalışmaları takip etmekteyim tebrikler gerçekten...Yalnız tüm sayfaları ve yorumları okumama rağmen 32 gblık belleğime sığdıramadım bu sürümü yardımcı olabilecekler var mı ? Son bir soru daha var multiboot sistemlerde nt6 iso hatası oluyor tam format başlayacakken o nasıl düzelir ?

×
×
  • Create New...