Jump to content

ulas55

Üye
  • Posts

    968
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • SAMSUN 1961

Recent Profile Visitors

2657 profile views

ulas55's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

90

Reputation

  1. Tesekkür ederim herkese. Sistemi ilk kurduğum günden beri gayet güzel stabil ve akıcı bir biçimde çalışıyor. Ellerine sağlık sevgili kardeşim TR_by
  2. Üstadım klasörlerde balonları aktif etmek için bir reg kaydı vardı paylaşabilirmisin.
  3. Çok çok teşekkürler üstadım. Evet bu sorunsuz çalıştı eline koluna sağlık. Birde Bilgisayarım klasöründeki tüm dosyaları gösteren reg kaydı lazım. win10 için olan var ama klasörleri aktif etmiyor win11 için olan reg kaydı verebilirsen çok mutlu olurum . Saygılar sevgiler.
  4. Üstadım yazmış olduğun gibi StartIsBack programını sonradan denemek için tekrar kurdum aynı hataları verdi. Denetim masasını engelliyor girilmiyor. Bilgisayarım sağ tık özelliklerini göstermiyor. Bende kaldırdım. Amacım Başlat menüsünü klasik bir biçimde kullanmaktı sadece.
  5. Tekrar baştan bu sefer katılımsızları atarken isodan StartIsBack AIO 3 çıkartıp baştan kurulum yaptım. Engellemeleri bu proğram yapıyormuş. Çok önemli not internet baglantısı kesik olacakmış. Sistemi ve Katılımsızların Hepsini sonuna kadar kuruyor. Gayet güzel ellerine sağlık. Aktivasyonu otomatik kendisi yaptı.
  6. Ellerine sağlık. Kurdum deniyorum bana göre bir kaç eksik var sanırım İlk kurulumda MS hesap açma zorunluluğunu bir türlü aşamadım outlok hesabımla kurulumu tamamladım. Bilgisayarım sağ tık yaptığımda Sistem bilgisini göremiyorum. Bilgisayarım klasörüne tıkladığımda tüm klasörler gürünsün istiyorum. Bilgisayarda hangi sürüm yüklü kısa bir yoldan bakıp göremiyorum. Denetim masası defalarca tıklıyorum bir türlü açılmıyor sanırım bir şey engelliyor.
  7. Şimdi indirip deneyeceğimde iki sorum olacak. 1-masa üstü simgelerim aktifmi? 2-Bilgisayarım tıklandığında tüm klasörler görünüyormu yoksa sadece sürücülermi görünüyor. görünmüyorlarsa reg kaydını rica edeyim. Birazdan kurulum yapacağım. Teşekkürler.
  8. Üstadım İndirdiğim iso sources içinden install.wim i aldım yeni verdiğiniz isonun sources klasörüne atıp kaydettim, yeni iso mu oluşturdum rüfusla yazdırıp kurulumu yaptım gayet güzel sorunsuz kısa sürede kurulum yaptı ama bir sorun var sanırım benim bilmediğim ya da beceremediğim şu ki katılımsızları kurmadı. Normal bir Şekilde kurulum yaptı katılımsızlardan eser yok. Dediğim gibi sanırım benim bilmediğim eksik olan bir şey var. Saygılarımla.
  9. Üstadım merhaba ! Uygun bir zamanında aynı sistemi bozmadan katılımsızları da ekleyebileceğimiz bir şekilde tekrar düzeltip verebilirsen çok çok mutlu oluruz. Saygılarımla.
  10. Ben lite sisteme güncelleme yaptım. Sadece bir tane güncelleme buldu. Bozulan bir şey olmadı. Gayet stabil çalışmaya devam ediyor sistem. Güncelleme sonrası son bilgi durumu resmi ektedir.
  11. Kardeşim ellerine sağlık. Ben indirmedim dolayısıyla deneme imkanım olmadı. Ben LTSB ciyim. Çünkü sistemim eski ve de kaldırmıyor. Uygu zamanda yine böyle bir görselli defenderi olmayan bir LTSB yapar paylaşırsan dener yorumlarımı yaparım.
  12. ESET son sürüm Türkçe üstadım link silinmiş.
  13. ilk sıradaki dosya silinmiş. Tekrar upload etme imkanınız varsa sevinirim.
  14. Çok çok teşekkürler Üstadım. Eline koluna beynine yüreğine sağlık. Tam arzu ettiğim bir calışma olmuş. Kurulum ekranından başlamak üzere her şey daha farklı olmuş.
×
×
  • Create New...