Jump to content

kkkmert

Üye
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kkkmert

  1. Win XP de gözüken card girişlerini gizleyen bir program vardı ama ismini unuttum o programa ihtiyacam var ismini bilen arkadaşlar söyleyebilir mi ?
  2. Benim elimde philips 107e4 monitor var led ekran aldık açıga çıktı çok temiz alırsan sana satabilirm.
  3. &ULTİMATE& bana arkadaşım söylemişti ama nasıl yapılacağını bilmiyordum şimdi ögrendim teşekürler yaparım artık not olarak alıyorum yazdıklarını.Teşekür butonunada bastım.Benim kırıkkaledeki ev için uygun olur ankarada sorun yok ama orda internetim yok orda sorun oluyor işte.
  4. güzel yazmışsın tamer kardeş katılıyorum bu sözlerine aynen.

    Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi.

    Çıkarı için yakınlık gösterip dostluk kuran kimse, beklediği yararı elde ettikten, i...

  5. bende eski olan var onu kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor.
  6. Arkadaşlar elinde Adobe Acrobat Pro 8 Türkçe olan var mı acaba Ankarda oturanb irisi ile dışarda buluşsak da bana bu yazılımı verse .
  7. Rhonin arkadaşın paylaşmış olduğu adobe acrobat pro 8 türkçe parti 5 çalışmıyor elinde olan birisi var mı yada ankarada oturan elinde olan birisnden alabilirm herkesin kurban bayramı mubarek olsun arkadaşlar.
  8. merhaba iyi akşamlar Kurban bayramınız mubarek olsun http://www.tnctr.com/topic/8119-adobe-acrobat-prov812-ve-900332-pro-extended/ adreste paylaşmış oldugnuz yazılımın 5.partisi silinmiş yenikten upload edebilirmisiniz ben bu yazılımı 4 partini indirdim elimde kaldı

  9. Elektrik teknikeriyim. Elektrik -veya elektronik cihazlarla ilgili sorunlarınız olursa mesaj atmanız yeterli arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum.
×
×
  • Create New...