Jump to content

dekolte.20

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1341 profile views

dekolte.20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. uzun zamandır norton kullanıcısıyım gayette memnunum gunumuzde herseyı programlara yuklememek lazım guvenlık denıldıgınde akla ılk etapta ınsanın kendısını dıkkatlı olmasına oncelık verenlerdenım o yuzdende pek sorun falan yasadıgım soylenemez , cracklı veya ucretsız guvenlık programları pek saglıklı koruma sagladıgına ınanmıyorum sahsen .
  2. link ölü yeniliyeblirmisniz lütfen cok lazım bu program da ..
  3. evet bencede windows 8 pro kullanmanı tavsıye ederım, bende win 8 kullanmak ıstıyorum da aktıvlestırme sorunu yasadıgım ıcın sureklı wın 7 gerı dondum can sıkıcı bır durum .
  4. bu adam bu fırmayı daha ust duzeye cıkarır, o azım var adamda , ıyı ve guzel dusunulmus , su an eset kullanıyorum lısansı bıtınce bunu kurucam . sagolun
  5. [quote name='spyking_21' timestamp='1345979864' post='1234422'] chip ve pc net gibi sitelerde ayın sistem önerileri var oralarada bi bak illa aynısı olcak değil ya bazı parçalar en azından yatabilir [/quote] dedıgın yerlere baktım ama bulamadım lınk verme gıbı bır sansın var mı ?
  6. merhaba arkadaslar baslıktanda bellı oldugu uzere pc toplamak ıstıyorum . bütce olarak 1500 euro gıbı bır mıktara kadar ımkanım var avrupadayım verıcegınız herturlu onerılerı degerlendırıp onun dogrultusunda parcalar almayı umut edıyorum yardımlarınızı beklıyorum .[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/innocent.gif[/img] avusturyadayım ve kendım toplayıp kendım yapıcam inşallah , pc oyun ve gunluk kullanım agırlıklı olucak , sızlerden onerı ve goruslerınızı beklıyorum cunku bırcok parcayı sızlerın secımlerı belırlıycek , şimdiden sagolun
  7. sitenın yenı halı hos olmus yapanın elıne saglık

  8. turktorrente uyelıgınız varmı acaba ?

  9. o sorunu bende yasadım boot ekranına bır turlu gelmıyordu sonra perfeckt xp adlı cd ıle yenıden xp ye ordanda wın 7 ye gondurebıldım sanırım wın 8 den kaynaklanan bır sorun .
  10. forumda bulunan win 7 lerden hangısı daha ıyı sızce.. auto aktivasyon yapbılen .. indiricem de yrdımcı olurmusunuz :D

  11. rapid linkini yapıstırdım calısmadı yada yapamadım denıyen varmı arkadaslarr
  12. beyler facebook hastalıgına bır son vermek ıcın onerısı olan varmı ?

    1. Show previous comments  1 more
    2. Mycrosoft

      Mycrosoft

      şifreni bana ver :D

    3. NoobAccountant

      NoobAccountant

      önce şifreni çok uzun ve karmaşık bişey yap,sonra hesabını dondur,sonrada şifreni unut :D

    4. dekolte.20

      dekolte.20

      onerılerınız ıcın sagolun arkadaslarr ıs kafada bıtıyor buna karar verdım kafada bıtmedımı bıtmıyor.. yınede sagolun

  13. s.a kurt kapanı 1999 adlı bir dizi vardi . baş rolde alişan oynuyordu onu paylasabilicek olan arkadas varsa cok ıyı olur sımıden teşekürler..
×
×
  • Create New...