Jump to content

abdyasar

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by abdyasar

  1. Sanırım benim bilgisayarımla alakalı ama yine de söyleyelim belki sonraki sürümde güncellenir. Bilgisayarım OMEN by HP Laptop 17-ck0004nt, winpe'ye girdiğimde sistem sabit diskleri (SSD) görmüyor. Ancak driverları elle yüklediğimde sabit sürücüler görünüyor, kurulum ve yedeklemeyi driver yükledikten sonra yapabiliyorum. @karadurak
  2. Merhaba sağ tık menüsünü eski stile döndürmek için verdiğiniz reg dosyasını kullandım. ancak bir iki gün arayla yine eski haline dönüyor yeniden kullanmam gerekiyor. Sebebi nedir acaba?
  3. Gümüşpala Hacıbey sokakta benim alt dairem boş 5-6 senelik bina. 1+1 daire. Göle yakın metrobüse 5 dk. ilgilenirsen ev sahibine sorayım üstadım.
  4. Ben de vaktiyle aramış ve bunu bulmuştum. En son denediğimde çalışıyordu. Microsoft Store Geri Yükleme.bat
  5. Bir arkadaşım aldı aynı cihazı oldukça hızlı açılıyor ve çok hafif. Günlük işleri online dersleri rahatlıkla kaldırır.
  6. @karadurak Hocam ses çıkarmıyoruz diye sen bizi ne sandın benim verdiğim alternatif bile 974 indirme olmuş. Bu işle ilgilenen en az bin kişi var demektir (senin linkten indirenler hariç). Eski sürümden memnun olup indirmeyenler de vardır hatta. Ayrıca ben de @red_d kardeşimizin dediği gibi her depolama birimine, iş yerinde kullandığım bilgisayarlara, flash belleğe, harici hdd'ye, harici ssd'ye mutlaka kuruyorum sizin sistemi.
  7. Eline sağlık üstad, alternatif için yüklemeye başladım burada paylaşacağım bittiğinde. Ben çok zor indirdim (hız sürekli dalgalandı) insanlar uğraşmasın 😕 ALTERNATİF LİNK (DRİVE): ALTERNATİF HIZLI LİNK
  8. ilginiz için teşekkür ederim ancak verdiğiniz dosya sorunumu çözmedi.
  9. Merhaba sorunum tam olarak başlıkta belirttiğim gibi, Windows 10 2004 sürümünü kullanıyorum. Başlat menüsünde arama yaptığımda windows uygulamalarının simgeleri boş beyaz şekilde görünüyor. Sonradan yüklenen porgramlarda bu sorun yok. Ne yapmalıyım?
  10. Acronis yedekleme yaparken o iki dosyayı görmezden geliyor zaten. Yedekleme yapmıyor eğer siz ayarları değiştirmediyseniz.
  11. Üstad ellerine sağlık uzun zamandır severek kullanıyorum çalışmalarınızı. Son sürümde (5 Mayıs) Acronis True Image 2020 çalışmıyor. Bir önceki derlemenin içerisinden aldığım "ATIH20_x64" dosyası sorunsuz çalıştı. Aldığım hatayı aşağıda dosya olarak paylaşıyorum.
  12. Whatsapp'ın modlanmış sürümleriyle (Whatsapp+, GBWhatsapp veya OGWhatsapp) denediniz mi? orada bazı sınırlamalar kaldırılıyor. ama yine de tek tuşla tüm kişilerinizi bir toplu mesaj listesine ekleyemiyorsunuz. Yine tek tek seçmek gerekiyor. linkten herhangi birini indirip deneyebilirsiniz. https://alexmods.com/wamods-en/
  13. öncesinde crackli/katılımsız olarak kurduysanız host dosyasından engellenmiş olabilir. ben de yaşadım aynı durumu.
  14. ben de aynı flash belleği birsürü makinede kullanıyorum sadece kendi Dell G3 3590 bilgisayarımda bu hatayı verdi. bir kere de değil birkaç kere olunca yazdım acaba benden başka yaşayan var mıdır diye.
  15. Merhaba, taaa ilk sürümden beri severek kullanıyorum bu çalışmayı ancak son sürümde yaşadığım bir problem var. Kaynağı benim bilgisayarım mıdır bilmiyorum ama başka yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Belirli aralıklarla bilgisayarımın yedeğini alıyorum ve bazen KMPE'ye girdiğimde c sürücümün bitlocker şifreli olduğunu görüyorum. Tüm diski silip eski yedeğimi geri yüklediğimde bu ortadan kalkıyor. bazen hem c hem d sürücüsü şifreli oluyor (iki ayrı disk kullanıyorum). bu veya benzeri bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
  16. Evet. şimdi sizin gösterdiğiniz şekilde yaptım oldu. Ben ekle derken önce Windows Boot Manager'e tıklamıyordum ona tıkladıktan sonra sıkıntısız eklendi. Teşekkür ederim. @karadurak hocam sizin de ayrıca uğraşmanıza gerek kalmadı benim hatammış.
  17. farklı bir bilgisayardan daha denedim aynı sonucu aldım. Son adımda bootice ile kmploader seçtiğimde hiç seçmemişim gibi önceki ekrana geri dönüyor. Kullandığım sürüm win10 x64
  18. ekleye bastıktan sonra hiç basmamışım gibi isim verme kısmı çıkmıyor.
  19. ilk resimdeki gibi seçiyorum ancak seçimimi algılamıyor gibi. isim verme aşaması gelmiyor hiç.
  20. merhaba önceki sürümlerde yaptığım gibi KMPE'yi SDD üzerine kurmak istiyorum. tüm adımları eksiksiz yaptıktan sonra son adımda bootice ile uefi girdisi oluşturmak için KmpeLoader.efi dosyasını bootice'a gösteriyorum ama boot girdisi oluşturmuyor kısacası açılış kısmında seçim yapabileceğim hale gelmiyor. bunu nasıl yapabilirim?
  21. merhaba ben de Win10 (x64)'ü default olarak ayarlamak istiyorum bootice ile değişiklikleri yapıyorum ama boot sırasında değişiklik olmamış olarak görünüyor.
  22. merhaba bu koyu olarak işaretlediğim işlemi nasıl yapıyorsunuz bir yöntemi varsa denemek istiyorum. Mevcut driverlarımı yedekleyip kmpe isosu içine nasıl ekleyebilirim?
  23. Merhaba başlıkta yazılı ürünüm için ram yükseltmesi yapmayı düşünüyorum, normalde 16 Gb alıp elimdeki 4 ile birlikte 20 olarak kullanacaktım ama crucial sitesinde notebook modeline göre uyumlu donanımları gösteriyor ve benim bilgisayarım için de 3200 mhz ram önermiş bu cihaz 3200 mhz ram taksam hangi hızda çalışır? bahsettiğim site aşağıda. Ana kartım intel hm 370 işlemcim i7-9750H https://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/dell-g3-3590
×
×
  • Create New...