Jump to content

abdyasar

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by abdyasar

  1. Sanırım benim bilgisayarımla alakalı ama yine de söyleyelim belki sonraki sürümde güncellenir. Bilgisayarım OMEN by HP Laptop 17-ck0004nt, winpe'ye girdiğimde sistem sabit diskleri (SSD) görmüyor. Ancak driverları elle yüklediğimde sabit sürücüler görünüyor, kurulum ve yedeklemeyi driver yükledikten sonra yapabiliyorum. @karadurak

    • Like 1
  2. @karadurak Hocam ses çıkarmıyoruz diye sen bizi ne sandın :D benim verdiğim alternatif bile 974 indirme olmuş. Bu işle ilgilenen en az bin kişi var demektir (senin linkten indirenler hariç). Eski sürümden memnun olup indirmeyenler de vardır hatta. Ayrıca ben de @red_d kardeşimizin dediği gibi her depolama birimine, iş yerinde kullandığım bilgisayarlara, flash belleğe, harici hdd'ye, harici ssd'ye mutlaka kuruyorum sizin sistemi.

    • Like 2
  3. Merhaba, taaa ilk sürümden beri severek kullanıyorum bu çalışmayı ancak son sürümde yaşadığım bir problem var. Kaynağı benim bilgisayarım mıdır bilmiyorum ama başka yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Belirli aralıklarla bilgisayarımın yedeğini alıyorum ve bazen KMPE'ye girdiğimde c sürücümün bitlocker şifreli olduğunu görüyorum. Tüm diski silip eski yedeğimi geri yüklediğimde bu ortadan kalkıyor. bazen hem c hem d sürücüsü şifreli oluyor (iki ayrı disk kullanıyorum). bu veya benzeri bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

  4. efe34, 52 dakika önce yazdı:

    Yesilcindeki Abdyasar mısınız?

    Evet.

     

    serhat100, 28 dakika önce yazdı:

     

    UEFI.PNG

    Edit: 5.sırada Medya Dosyası:\ Yolu düzenlenmeli\  6.sıralama Geçerli boot girdisini Kaydet şeklinde olmalı.

    şimdi sizin gösterdiğiniz şekilde yaptım oldu. Ben ekle derken önce Windows Boot Manager'e tıklamıyordum ona tıkladıktan sonra sıkıntısız eklendi. Teşekkür ederim. @karadurak hocam sizin de ayrıca uğraşmanıza gerek kalmadı benim hatammış.

    • Like 1
    • Thanks 1
  5. red_d, 8 saat önce yazdı:

    Buyrun bunu deneyin, bende çalışıyor, direk win10x86 açılıyor.

    Win10x86 default olarak ayarlandı, boot menü seçim ekranı iptal edildi, timeout 0 ayarlandı.

    Bios tan usb yi ilk sıraya almayı unutmayın.

    BCD 56 kB · 8 downloads

    merhaba ben de Win10 (x64)'ü default olarak ayarlamak istiyorum bootice ile değişiklikleri yapıyorum ama boot sırasında değişiklik olmamış olarak görünüyor.

  6. karadurak, 19 saat önce yazdı:

    Testler güzel. bu dirver olayı malesef kmpe içinde bulunan DriverPacks lite versiyon oldugu için her pc nni sürücülerini barındırmıyor. bunun için DriverPack-17 FuLL versiyonu kullanmak gerekiyor.  o zaman tanımadıgı dirver olmaz. ama o da nerden baksan 10gb

    O yüzden ben win8 için kendi makinamda full versiyonunu açıyorum . oradan gerekli diriverleri alıyorum. \KMPE\USER\MY_DRIVERS_x86_WinPE8 konumuna kopyalıyorum. o zaman her sistem başladığında otamatik yüklüyor.

    Yani herkez kendi sistemindeki driverleri bulup depolamak zorunda yok sa tüm makinaların diriverlerini ben nerden bulayım :D 

    win10x86 ses sürücüsünün markası nedir? Şarj göstergesi x64 de görünüyor mu?

     

    merhaba bu koyu olarak işaretlediğim işlemi nasıl yapıyorsunuz bir yöntemi varsa denemek istiyorum. Mevcut driverlarımı yedekleyip kmpe isosu içine nasıl ekleyebilirim?

  7. Merhaba başlıkta yazılı ürünüm için ram yükseltmesi yapmayı düşünüyorum, normalde 16 Gb alıp elimdeki 4 ile birlikte 20 olarak kullanacaktım ama crucial sitesinde notebook modeline göre uyumlu donanımları gösteriyor ve benim bilgisayarım için de 3200 mhz ram önermiş bu cihaz 3200 mhz ram taksam hangi hızda çalışır?
    bahsettiğim site aşağıda. Ana kartım intel hm 370 işlemcim i7-9750H


    https://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/dell-g3-3590

×
×
  • Create New...