Jump to content

nlgzrgn

Üye
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • İzmir

Recent Profile Visitors

1260 profile views

nlgzrgn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. Yönetici olarak bir komut istemi çalıştırın ve sırasıyla şu komutları yazın:   cd drivers\etc attrib -s -h hosts
  2. Ctrl+Alt+Q veya AltGr+Q ile yapabilmen lazım. İlginç.
  3. Dün akşam ve bu sabah beni bayağı uğraştıran bir güncellemeydi. 8.1 yüklü PC'mi güncellemeye kalktım. 2-3 kere denedim. Her seferinde 510 MB'lık güncellemeden sonra siyah ekranda (İmleçli) kaldım. Neyse ki geri yükleme noktam vardı da geri dönebilmiştim. Son denememde geri yükleme noktam da silinmişti. 3. parti temadan dolayı olabileceğini düşünüp orijinal tema .dll'lerini yerine koydum, 3. parti temayı sildim ama fayda etmedi. Kurtarmaya çalıştım, her yolu denedim. Yenileme, sıfırlama, sfc /scannow. Hepsi başarısız oldu. Ben de en sonunda tekrar kurdum 8.1'i. Tüm güncellemeleri alıp üstüne de bunu kurunca çalıştı. Gerçekten çok güzel bir güncelleme olmuş, çok hoşuma gitti. Kullanımı çok zevkli. Özellikle Başlangıç menüsünde veya herhangi bir uygulamada görev çubuğunu çıkarabilmek çok hoş. Windows 8'in en beğendiğim özelliği olup 8.1'de kaldırılan WiFi ağlarına sağ tıklatabilme özelliğinin geri dönmesi de beni çok sevindirdi. Bazı ufak hataları var, onların da zamanla düzelebileceğini düşünüyorum. 8.1, asıl şimdi 8.1 oldu diyebilirim. (Roman yazdım, özür dilerim. :D )
  4. Arkadaşlar şuna da bir bakabilir miyiz? Kodları girmeye çalıştığımda 6. karakterde "Thank You" diyor. Tuşlar fazla basıyor sanırım. (Kullandığım seri numarası Powershell'e en son yazdığımdır.) Farklı bir ürün anahtarı kullanılarak Skype üzerinden etkinleştirme yapıldı. Teşekkürler. :)
  5. Ah şu Windows 8.1! :)

  6. Arkadaşlar şuna da bir bakabilir miyiz? Kodları girmeye çalıştığımda 6. karakterde "Thank You" diyor. Tuşlar fazla basıyor sanırım. (Kullandığım seri numarası Powershell'e en son yazdığımdır.)   Farklı bir ürün anahtarı kullanılarak Skype üzerinden etkinleştirme yapıldı. Teşekkürler. :)
  7. Koruyor. Bende Office'nin etkinleştirmesi dışında her şeyi korudu.
  8. Bimeks'ten ürün aldım, garantiye bile gitmedi. ;)
  9. [quote name='BPlC0nNecti0n' timestamp='1354039432' post='1259493'] valla öğrencilerin açısından bakarsak hepsi şimdi allahım nihayet bu öğrenci kullarını gördün ya şükürler olsun diyolardır [/quote] Bir öğrenci olarak hiç de bu şekilde düşünmüyorum. Dershaneleri kapatmalarında da, okullarda serbest kıyafete izin vermelerinde de ortak amaç zengin-fakir farkını alabildiğine genişletmekti. "Zenginin köpeğinin içtiği sütü fakirin evladı içemiyorsa bana adaletten bahsetmeyin."
  10. Jale Zinciri Isırdı. Yeni: LYS
  11. [quote name='D21' timestamp='1350305437' post='1248003'] Senin Dudağın Şişmiş [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/biggrin.png[/img] T.Y.U [/quote] Tarık Yine Uyudu Yeni: POS
  12. [quote name='yineben' timestamp='1349207806' post='1245132'] Güzel Türkü Arıyorum [b]S.E.N[/b] [/quote] Sabri Enişte Nasılsın? YGS
  13. Vanlı Ahmet'in Yalanı. Yeni: GTA
×
×
  • Create New...