Jump to content

best_burak

Üye
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1513 profile views

best_burak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. Öncelikle elinize sağlık. Birkaç küçük buglar yakaladım onları program sahibine iletmek isterim. -Programı açınca hiç bir seçeneği tıklamadan temizleye bastığımda sıradan temizliyor.(Check kutusu işaretsizken ) -Chromu sorgusuz sualsiz kapatıyor. Üstteki sorun burdada devam ediyor. Muadillerine göre güzel çalışıyor. Bu hatacıklarda giderilirse tadından yenmez 😃 Not : Hepsini işaretle komutu da eklenirse süper olur..
  2. KATILIM 7 Ağustos 2007
    1. enesfurkan

      enesfurkan

      aynı gün katılmışız

  3. Bu virüsün bir çok varyasyonu bulunuyormuş araştırdım bir çözüm bulamadım. Bu virüse karşı birşeyler üretenler, dosyalarını kurtarabilenler var mı ?
  4. Biz teşekkür ederiz iyi çalışmalar..
  5. dosyayı indirdim diyor ama indirmiyor Yönetici olarak çalıştırdım..
  6. Ülkece yerli yazılımlara yönelmeliyiz diye düşünüyorum. Teşekkürler çalışmalarınız için..
  7. Programda bir bug buldum.. Oynatma listesine sürükle bırak ile dosya atınca, atılan dosyayı oynatmaya başlıyor. Bu problemi gidermelisiniz bence iyi çalışmalar.. + Listede sıralama yapılmıyor alta almak üste almak vb.
  8. Şuan Win 7 Starter var videolardaki kasılma sorunum azaldı ama bahsettiğiniz linux surumlerini de deneyeceğim Çok tesekkurler :)
  9.       deneyeceğim hocam linux 2 dagıtım denedim verim alamadım. tesekkurler..
  10. makinede sorun olmadığına eminim evveliyatını biliyorum sıfır almıştım bakımlarını kendim yapıyorum hocam  haklısın hocam bende o şekil yaptım linux dağıtımları denemeye devam ediyorum. bende yorumda bulunan herkese çok teşekkür ederim :)
  11. XP çok kasılıyor hocam web tarayıcılarda oyle linux kurmaya fırsat olmadı bu gece kurup deneyeceğim..
  12. epey az sistem kaynağı kullanıyormuş XP yanına kurcam zaten gerektiğinde ağır da olsa XP kullanırım diye düşünüyorum
  13. acıkcası pek linux deneyimim olmadı ama simplicitylinux netbook edition denemeyi dusunuyorum      245 mb olan xp lite surumunu kullanıyorum verim alamadım hocam..     xp sisteme guvenmiyorum kasılcağından eminim diyebilirim..   ,  herkese fikirleri açısından cok tesekkur ederim bu arada sagolun fikirlere acığım..
  14. Elimde atıl durumda olan bir netbooku aktif olarak kullanıma açmak istiyorum. Amaç nette dolaşmak dizi ve film izlemek fakat youtubeden bir klip dahi akıcı izlenmiyor sistem özellikleri şöyle :   Intel Atom N280 1.66 Ghz 2 GB Ram 500 GB HDD Intel 945 Express Ekran kart    Hangi işletim sistemi önerirsiniz?? Şu an Lite xp kullanıyorum.
×
×
  • Create New...