Jump to content

enesfurkan

Üye
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by enesfurkan

  1. StRonK, 41 dakika önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar ben internet cafeciyim, facebook'ta internet cafecilerle alakalı yardımlaşma adı altında Türkiyedeki bütün internet cafecilerin bulunduğu bir grubumuz var .

    Bugün grupta Kokteyl Tweak adı altında yayınlanan bir içeriği gördüm ve uyarı amaçlı bu konuyu açıyorum.

    Bir kafeci arkadaş kokteyl yazılımına vip üye olmuş ve bu içeriği grupta sanırım paylaşmış bunu gören biriside şikayette bulunmuş  lisansı iptal edilmiş fakat LastPust adındaki elemanın yazmış olduğu mesaj hepinizin dikkatini çekecektir. Aynen kopyalıyorum resim olarakta mesajın sonuna ekledim.

    Kullanmış oluğu cümle tam olarak bu, benım buradan anlamış olduğum şudur yapmış olduğu yazılımın içerisine trojan, virüs artık ne ise yerleştirerek windosunuza müdahale etmesidir.

    Kullanan arkadaşların dikkatli olması konusunda uyarıyorum windowsunuza müdahale eden birinin kişisel verilerinize de müdahale etmesi ele geçirmesi belkide zaten geçirmiş olması muhtemeldir.

    image.png.755d4365901febbaa57781d83abf3cd2.png

    ben bi kere kurmuştum hız var falan dediler hiç alakası bile yok hızla zaten. iyi ki devam etmemişim kullanmaya

    • Like 1
  2. g.a;

    masaüstü pclerdede recovery var ;) laptopları masaüstü pcleri aldığınızda hemen format atmayın. ilk önce bi bakın sistemde neler var neleri yüklemişler.. Başlat>Tüm Programlarda kesinlikle recover programı olur onla dvd mi istiyo artık flashmı istiyo onu yapacaksınız sonra sıkıntı çekmeyeceksiniz??

    [img]http://b1110.hizliresim.com/11/10/2/4367.jpg[/img]


    Buda benim laptoptaki recover programı...

×
×
  • Create New...