Jump to content

fatherx

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fatherx

  1. Sağolasın kardeşim ne yaptıysam olmadı eski sürüm son sürüm rufus MBR formatında attım gitti müsait olduğumda minitool partition programıyla GPT ye dönüştürücem..
  2. Olabilir bazen eski sürümler hayat kurtarabiliyor bi deneyeyim 👍
  3. Emeğine sağlık emre kardeşim sanal bilg.da bi süre denedim program yükle kaldır yaptım sorun çıkarmadı güzel iş çıkartmişsın yalnız UEFİ olarak yüklemeye çalıştım 2 kere yüklemedi bios görüntüsünde kaldı bir de normal MBR modunda denedim disk bölümüne kadar geldi yalnız bilg.da windows 8.1 UEFİ modunda yüklü oldugu için vazgeçtim diski MBR ye çevirmemek için UEFİ mod desteklemiyor gibi iyi çalışmalar kolay gelsin..
  4. https://tb.rg-adguard.net/public.php?lang=tr-TR&extract bu sayfadan istediğin güncel windows dosyası indirebilirsin.. Burdada windows 7 yokmuş bakmadan gönderdim kusura bakma kardeşim genelde tanıdıklara burdan 8.1 veya 10 indirdiğim için dikkatimden kaçmiş..
  5. Kardeşim eline sağlık süper olmuş laptop ve masaüstüne kurdum stabil calışıyor tık yok bunun birde win 8.1 i olsa tadından yenmez herkese tavsiye ederim saygılar..
  6. 199.27.79.193  i.imgur.com     host dosyasına bunu yaz kaydet düzelir...
  7. aynen kardeşim uefi sistem yerine guzel oturtulursa iyi oluyorda bendede 128 gb lık toshiba 500 gb hdd var ikiside normal gpt kurulum on numara calısıyor bence birde böyle gpt dene düzelmesi lazım tabi başka bir sıkıntı yoksa..
  8. Dosya silinmiş tekrar yukleyeblılırmısın forjest usta..
  9. Sakin herşeyin bir caresi vardır :whistle: Ö.M bak...
  10. doğru diyorsun istisnalar kaideleri bozmaz tabiiki    senin nette fena be yerlerde sürünüyor :)
  11. begenmemek degil bunada şükür :D    56k baglantılarıda gördük sonuçta..
  12. nadiren de olsa arasıra error veriyor ama bi kaç deneme sonra yakalıyor :)
  13. Ben su an denedim avast acıkken hata verdi kapattım tekrar denedim linki indirmeye başladı :)
  14. Arkadaşlar şu an için sorun yok çalışıyor indirme yapmadan önce avastı kapatın indirme başlayınca tekrar açın.
  15. [url="http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3000-amd-fx-4100-36ghz-8gb-2tb-gtx550ti-1gb-gddr5-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd57076&categoryId=34"]http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3000-amd-fx-4100-36ghz-8gb-2tb-gtx550ti-1gb-gddr5-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd57076&categoryId=34[/url] bide bu makinayı incele derim özellikler fena değil..
  16. [quote name='LeOn.' date='26 April 2012 - 12:05 ' timestamp='1335441918' post='1192628'] bendede aynı durum 10 dk de bir kesiliyor ve geliyor Bu arada internetin benden hızlıymış [/quote] [b]aynen roket hızında baglanıyorum nete[/b] [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/biggrin.gif[/img][b] kimse kolay kolay bu hıza erişemez [/b][img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/biggrin.gif[/img]
  17. [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/wacko.gif[/img][b]insanı internetten soguttular yaw bu ne be hangi çagda yasıyoruz yıl 2012 internet yerlerde sürünüyor..[/b]
  18. [b]evet arkadaşlar dünyanın en hızlı interneti bizde ne güzel be[/b] [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/rolleyes2.gif[/img] http://c1204.hizliresim.com/w/u/4xhcz.jpg
  19. aynen katılıyorum kardeş dedigin gibi benim bi arkadasım hp pavilion kullanıyor hep sorun marka olduda ne oldu....
  20. bende yaklaşık 2 senedir packard kullanıyorum diger markalara göre hiç sorun yaratmıyor valla on numara calısıyor zamanında packard almam demiştim tipini begenmiyordum bi arkadaş tavsiye etmişti hiç pişman degilim hp nin bircok modelinde kamera sorunu yasanıyor inanmayan varsa nette bi arastırın pv6000 ve pavilion modelleri hep kamera sorunu bazende donanımsal sorunlar çıkartıyor....
×
×
  • Create New...