Jump to content

DeathNote-L

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeathNote-L

  1. İnsanın kendini berbat hissetmesi, mutlu olup olmadığına önem verecek kadar boş zamanı olmasından ileri gelir

  2. Bazen insanlar çevrelerine duvarlar örerler. Ama bu duvarlar insanları kendinden uzak tutmak için değil, onları yıkacak kadar çok kimin değer verdiğini anlamak içindir.

  3. "Abiler niçin doğar bilirmisin? Kendinden sonra gelen kardeşlerini korumak için" Krosaki Ichigo süper

    1. sk8er_boi

      sk8er_boi

      bir de sohbete çağırmak için.

    2. Mycrosoft
    3. ArminVB
  4. Sevgi Nedir...? göğsünü yarsam görürmüyüm ya da kafatasanı parçalasam ?

  5. Bleach-Aizen Sousuke Dünya da ne doğru ne yalan vardır .Var olan tekşey acımasız gerçeklerdir .İnsanlar bu gerçeklerden kendi çıkarlarına uygun olanlarına "Doğru" derler .Böyle yapıyorlar çünkü başka türlü yaşayamazlar . Dünyada ki çoğunluğu oluşturan güçsüzler için içtenlikle kabul ettikleri kendilerine uygun olmayan gerçekler , asıl doğrulardır .

  6. Ölü insanlar ağlayamaz, bu yüzden onlar için ağlıyorum.

  7. - Eğer yaşarsam, seni öldüreceğim. Eğer ölürsem, seni affedeceğim. Bir adamın onuru budur.

  8. There is no way people can be together forever. (İnsanların sonsuza dek birlikte olabilmesinin bir yolu yok.)

  9. Hiç değişmeyen bir dünyadan bu kadar bıkmak... ama yine de hayatın umutsuzluğundan vazgeçememek.

  10. "Tarlada çalışmak zor..." "Temizlik yapmak zor..." ..."bana ne, bana ne" diyip çalışmaktan kaçan insanlara acımak nedir biliyor musun... ...aynı işi düzgünce yapan diğer insanlara karşı bir hakarettir!

  11. Misa: Light'sız bir dünya düşünemiyorum! L: Evet, karanlık olacaktır.

  12. Sai:Orochimaru ile karşılaşacağını bildiğin halde neden Sasuke yi kurtarmaya çalışıyorsun? Naruto:Kiminle dövüşmek zorunda olduğum önemli değil! Kollarımı koparırsa onu ölümüne tekmelerim. Bacakalrımı koparırsa ölümüne ısırırırm! Başımı koparırsa ölümüne gözümü dikip bakarım! Gözlerimi söküp çıkarırsa mezarımdan onu lanetlerim!

  13. İnsanları aynı kefeye koyup da, birbirleriyle aynı olduklarını söylememelisin. Her şeyi seninle aynı şekilde algıladığının garantisi yok. Aynı şekilde düşündüğünün garantisi yok. " Aynı " kelimesini öyle kolayca kullanamazsın, " Farklı " kelimesini de aynı.

  14. Death Note; Kira:Death Note'u kullanarak dünyadaki bütün kötü insanları öldüreceğim.Diğer insanlara kötü davranan herkesi, bütün kötüleri öldüreceğim ve sonunda yeni, tertemiz bir dünya kuracağım. Ryuk:Yani yeni dünyadaki tek kötü sen olacaksınXP

  15. -AdaLetsiz mi? SafLaşmayın. KutsaL adamLara karşı dövüşmüyorsuz. Sizin önünüzde duran adamLar dünkü korsanLar. -Kapayın çenenizi Lanet korsanLar! DinLeyin haydutLar Üzerime yiyecek yada içecek döküLmüş ya da kusuLmuş biLe oLabiLir... Ben buna güLerim. Bununla birLikte herhangi bir nedenden ötürü bir arkadaşımı incitirseniz SİZİ AFFETMEM !! Shanks, One Piece.

    1. KintaRo

      KintaRo

      - this is madness!

      - this is sparta!

      King Leodinas, 300 Spartans.

  16. Kaien:Pekala Kuchiki, sana bir soru sorayım. Kalbinin nerede olduğunu düşünüyorsun? Rukia:Ş-Şey...Burada bir yerde, değil mi?(göğsünü işaret eder) Kaien:Olabilir. Kalp tam burada bulunabilir diyorum.(önce kendi kalbini sonra da Rukia'yı gösterir) Karşılaştığımızda, ilk kez ikimiz arasında bir bağ oluştu.Kalplerimiz bedenlerimizde değildir.Bir şey düşündüğümüz veya birini umursadığımız zaman,orası lerimizin doğduğu yerdir.Dünyadaki tek insan sen olsaydın,kalbin hiçbir yerde olmazdı.

  17. The one I love, prepare to die...

  18. Duyguları taklit etmek,yalan söylemek gibi değildir. Gerçek duygular için yalanları kullanmak işin ilginç yanlarından birisidir.

  19. Ateş nasıl bir şey? Çok sakin ve huzur dolu ama içinde güç ve yıkım var.Bir şey saklıyor tıpkı insanlar gibi.Bazen içinde ne olduğunu anlamak için çok yaklaşmalısın.Bazen gerçeği görmek için yanmalısın.

  20. Bir kelimeye bir anlam yüklediğim zaman sana sesleneceğim........

    1. soulless_body

      soulless_body

      güzelmiş kuzen

    2. KintaRo

      KintaRo

      kuzen çizimleri ne yaptın :)

×
×
  • Create New...