Jump to content

cibo34

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cibo34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. arkadaşlar cınlamanın nedeni genelde burunda et tıkanma falan varsa ondan oluyor.Birde öenmli birşey olmadığı mddetce yıkatmayın.zaten cınlamanın bildiğim kadarıyla tedavisi yok sadece kulağı daha yuksek sese alıştırıyorlar.zaten zamanla alışıyorsunuz.
  2. ip kameralar var işini görur
  3. kocaelindeysen gel beraber gidelim bak ben nasıl alıyorum.:)Evkurdan kimler alışveriş yapmalı işi gucu olmayan tek tabanca takılanlar alsın mallar veriyor.Maaşınız sigortanız falan varsa bulaşmayın.Evkur tefecilerin yasal mağaza versiyonudur.
  4. [quote name='turkishseeder' date='15 May 2012 - 19:39 ' timestamp='1337110745' post='1201403'] bence bilgisayarında virüs var senin sürekli aynı sayfayı görmeni sağlıyor.Elindeki antilerden sağlam birtane ile kurtarmaya çalış ama kurtarmak zor ve sakat iş.Sen en iyisi çak bir format [/quote] yok virüs olsa diğer tarayıcılardada olur.BAşka fikri olan yazsın
  5. Arkadaşalar chrome actığımda böyle oluyor [img]http://img412.yukle.tc/images/9835Adsiz.jpg[/img] verileri sildim anasayfa değişiyorum falan düzelmedi.Hangi siteye girmeye calışsam bu hata veriyor.ne yapmam lazım?
  6. Bizim zamanımızda olsa sınıf nöbetcisi ve başkanı dayağı yer geriye kalan öğrencilerde sırıtırdı.Böyle durumları önceden kestirip sabah bizim sınıfa fiş gelmedi diye yedekte birkaç tane bulundurmakta fayda var.
  7. netim hızlandı ulan arkadaş ne malsın ttnet iptal ettirdiğim gün yapılır mı?Her işin ters
  8. valla geçme şansınız varsa geçin uydunet zaten cok sorun olmuyor benim komşu kullanıyor.Tarifelerinde adil kullanım zımbırtısı olmayan tarifeler var.http://www.uydunetinternet.net/Uydunet-Tarifeler.html bakabilirsiniz fırsatı olan geçsin.
  9. uydu net heryerde yok cok fazla sorun cıkarmıyor ama 10 mbtten fazla hızda yok.ttnetten bende cıkcam sözleşmenin bitmesini bekliyorum.
  10. kurmadan önce hdd biçimlendir kurulur.Şuanki kullandığın format cdsini tak biçimlendir sonra kullanmak istediğin formatı at düzelir.
  11. 1.Hatlardan olabilir.ara sor 2.modem arızalanmış olabilir. 3.bağlantılarını kontrol et splitter kullanma direk bağla. 4.hattın kısa devre yapmış oabilir.arıza kaydı yaptır.
  12. helal olsun eğer doğruysa tebrikler.Sesli güldüm Ayrıca şikayet var inanmayın ben arçelik ile ilgili şikayet bildirdim adamlar gizli numaradan beni aradılar.büyük ihtimalle siteden biri 2 ters soru sordum cuvalladı.Benle kafa buluyorsun diye sövdüm kapadı.
  13. [quote name='abdullahTR' date='02 April 2012 - 09:31 ' timestamp='1333359108' post='1179583'] yok artık [/quote] ne yok artık ben girdim
  14. hepsi hikaye başkasının yerine sınava girenleri biliyorum.
×
×
  • Create New...