Jump to content

gozyası

Üye
  • Posts

    1094
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gozyası

  1. Önce şunu yazayım; "Yeni işletim sistemi eskisi gibi değil artık.. "
    -Windows Defender Virüsten Koruma; e-postalar, uygulamalar ve internet üzerinden yayılan virüsler ve kötü amaçlı yazılımlar gibi yazılım tehditlerine karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.

    Ev kullanıcısı olarak 8 Yıldır Antivirüs programı  kullanmıyorum, internetden dosyada indiriyorum  ve Torrentden de dosya indiriyorum  herhangi  bir sıkıntı yaşamadım.Şüphelendiğim siteler bellidir sadece ona dikkat etmek gerekir.
    Arada Malwarebytes yukleyerek temizleme yapıyorum( senede 1  gibi)  

    İş kurumu olsaydı satın alınmış bir Antivirüs programı şart olurdu tabi ..(eset,norton,avast bunlar değil) 

    • Like 1
  2. Türkiye de resmi servisi olmayan bir telefon alacağım,öyleki telefonun ekranı kırıldıgında yada sıvı teması olduğu zaman telefonculara götürüp telefonumu parçalamalarına güvenemiyorum bunun için sizlerden telefonu kaskolamak yada siğortalamak istiyorum güvendiğniz kullandıgınız firma önerilerinize açığım..

    Not:Cepkask ı araştırdım çok fazla şikayet var önerilerinize eklemeyebilirsiniz.

  3. Bir saat önce, ayhankorkmaz yazdı:

    Tam tersi , mouse ne kadar küçük ve hafif olursa bir o kadar kullanışsız olur.

    çizime göre konuşursak, büyük olunca biraz ağır olur ve mouse tutmadada elimiz daha çok efor sarfedebilir.küçük daha kullanışlı gibi benim düşünceme göre 

  4. Merhabalar.sürekli olarak Autocad kullandıgım için güzel bir mouse almak istiyorum benim bi kaç düşüncem var altda linklerini paylaşacağım.Şöyleki tekerlek kısmını çok fazla kulladıgımız için hassas olanlardan memnun değilim bazısı hiç tutulmuyor(bana göre) tekerlek kısmını okadar hassas olmasını istemiyorum bastırdıgın zaman parmakla hemen dönmesin tek problemim bu :) 

    Türkiye de bulamadım ama 

    https://www.amazon.com/Microsoft-Basic-Optical-Mouse-P58-00061/dp/B009SPWCFY

     

    bir diğeri ise

     

     

    http://www.hepsiburada.com/logitech-m90-kablolu-optik-mouse-910-001793-p-BS3504

     

  5. Ekran kartım nvıdıa gtx 960m 2 gb, ekran kartımı kullanamıyorum,gelişmiş özellliklerde görüldüğü gibi; (Altda)

    3d modelleme yaparken kendi gtx olanı kullanmak istiyorum.şöyle birşey duymuştum daha önce sistem boşdayken hd graphicsi kullanıyor ama oyundayken gtx devreye giriyor diye

    modelleme yaptığım için bilgisayardan gtx i aktif etmek istiyorum nasıl yapabilirim 

    dizüstü bilgisayar kullanmaktayım

     

    ekrn .jpg

     

  6. Konu başlığı biraz enteresan olmuş neyse.. Sizin  fizikiniz ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz kaldıki  spor öğretmenide değiliz en mantıklı yol spora yazılarak eğitmeninizden aldıgınız bilgi ve ders olacaktır.Şimdiden iyi bacak açmalar.

  7. 23 dakika önce, cankusa yazdı:

    Lafta müslümanız  

    Rahmetli babam  yıllar önce almanyada çalışıp emekli olup Türkiyeye döndügünde anlatırdı  evlatlarım  dinleri hiristiyan  dürüstlük onlarda çalışkanlık onlarda yalan nedir bilmezler hırsızlık nedir bilmezler adam kandırmaca nedir bilmezler  üçkatçılık nedir bilmezler dinleri hiristiyan  gelelim bize dinimiz müslüman  ama gel görki her türlü alavere dala vere bizde  yukarda söylediklerimin hepsini bizim ülkemizde görmeniz mümkün  lafının sonunu şöyle bitirirdi  esasında .........herneyse buraya yazmıyorum anlayan anlamıştır hoşkalın kısadan hisse

    Ne alakası var adil kullanım kotasıyla müslümanlığın,Kuran'ı kerim okumuyormusun kuran da da dürüstlük geçiyor! hristiyan olan tecavüzde ediyor ve ayrıca hırsızlık ve ne pislik varsa çıkıyor açıkcası müslümanların canını bile alıyorlar.Herçek müslüman bunları yapmaz.Ayrıca zaten hristiyanlar H.z isa ya inansalardı Allah'a da inanırlardı Çünkü gerçek incildi H.z İsa Allah'ın peygamberidir yazıyor.incilde 4 kitap ve diğer  kitaplarda oldugu için herkez birşeyler eklemiş ve saçma sapan inanış yapmışlar.Gerçek hristiyan h.z isa yı Allah'ın peygamberi olarak görür ve ameli iyiyse cennete gider.Burda insanlara bakıp islamı müslümanlığı yorumlamayın.İnsana bakıp müslümanlığı anlamayın.

    ve ayrıca...

    Devlet işlerine Din karışmaz

    M.Kemal atatürk

  8. Samsung marka telefonlar üretmiş oldugu işlemcileri 6 aydan sonra işe yaramaz hala geliyorlar.Size tavsiyem eğer samsung da alacaksanız illa note serilerine yönelin.Bütçeniz az ise htc modellerine yönebilir siniz.

    • Like 1
  9. 19 saat önce, Heri_19 yazdı:

    aynen pcler yeniydi bi arkdas yeni almıstı benimde aklıma gelmedi değil o fikir.

     

    Almış oldugunuz Bilgisayar firmasını arayak bilgisayarınızın marka ve modelini söylerseniz sizlere bilgi vereceklerdir.

  10. 11 saat önce, Heri_19 yazdı:

    ve Aleyküm Selam bende geçenlerde asus markalı bi laptopa [orjinal işletim sistemi windows 10 home single language 64 bitle gelen ] windows 10'dan windows 7 kurmaya çalıştım windows 7 kurdum [pro 64 bit ve home basıc 32 bit] her iki sistemide kurdum flası takıp driverleini kurum dedim  usb girişler tepki vermiyordurmu  ne mouse nede flas belleği görmüyordu windows 10'a geri döndüm bunun sebebi neydi anlayamadım dogrusu.:rolleyes: soruna gelirsek 8 yerine 10 64 bit pro kur baktı hoşuna gitmedi 8 kur.

    Bilgisayarınızı yeni almışsanız eğer donanım driverleri sadece w10 nu destekliyordur.Yeni sistemlerin bir kısmı w7-xp-w8.1 işletim sistemini destekleyecek driverları yok malesef.

  11. Daha önceden çağrı merkezinde bende çalıştım süreç hakkında bilgi vereyim sizlere

    hat değerleri sistem üzerinden kontrol ediliyor örnek veriyorum dsl ışığınız yanmıyorsa gözükür en inciden tüm hat değerlerinin seviyesi gözükmektedir "atlak port dışında;varsa soru sorulur.".Arıza kaydı açtırdıysanız Türk telekoma iletiliyor arıza kayıtları direk (tüm operatörlerin) sadece ankastre kutusuna bakılır ve kontrol edilir kapınızı çalmalarına gerek yoktur.(ankastre kutusu bulunmadığı zaman belki çalınabilir) ve ankastre kutusunda problem olmadıgı ve iç tesisat problemi oldugu tespit edilmişse iç tesisatınızı bir elektrikçiye (kablo kontrolü)  veya Bilgisayarcıya göstermelisiniz.Kaldıki tüm internet servis sağlayıcıları da olmak üzere aynı işlem yapılıyor.

×
×
  • Create New...