Jump to content

emrcn07

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emrcn07

  1. Teşekkür ederim. saolun. [warning][b][color=#FF0000]Forumda açılan konulara teşekkür etmek için teşekkür butonunu kullanınız. [topic=872]Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz.[/topic] Anlayışınız için teşekkür ederiz Tnc-Team[/color][/b][/warning]
  2. Arkadaşlar bi pencere içerisinde konu başlıklarını içeren butonlar yapmam gerekiyor. Bu butonlarla öğretmenin anlattığım konunun içeriğine ulaşması gerekiyor. Böyle bi şeyi nasıl yapabilirim. Hocam bi ipucu vermedi. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen... Bi program vs. önerebilirmisiniz?
  3. [b][size="4"][font="Arial Black"]bende warım ama bn [color="#FF0000"]galatasaray.li [/color]kullanıyorum.Yinede sağol.[/font][/size][/b]
  4. Çok çeşitli sebepler olabilir.Aklıma gelenler:Biosa girerek power managament setupta ki değerlerinize bakın.Ayarlarını ve hatta tüm biosu varsayılana çekin.Kasada bir şase olup olmadığına bakın.Power on (açma) düğmenize bakın.Registry de hatalı kayıtlar olabilir(ama bunu muhakkak uzman biriyle yapın)Tüm bunlar çare olmuyorsa muhtemelen anakartınızın atx power konnektörü çevresindeki kapasitörler özelliğini yitirmiş olabilir.Bu durumda garantisi varsa servisine gönderin.
  5. Çalıştığım yerde servise çıkınca işime yarayabiliiyor.d
  6. Turn Your Page...

  7. Bnde 512'lik var ama genede yazim dedim istersen çok ucuza verebilirim.d
  8. Teşekkürler gzl paylaşım.d KintaRo> Teşekkür etmek için teşekkür buttonunu kullanmanız gerekiyor. Uyarı seviyeniz yükseltildi.
  9. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
  10. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
  11. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
  12. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
  13. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
  14. bu cğmleti gözleri kapaşı uazabilir misiniz?
×
×
  • Create New...