Jump to content

bygbsx

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bygbsx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar solidworks ün 3d Quick Press eklentisine ihtiyacım var 64 bit olması gerekiyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevnirim..şimdiden teşekkür ederim.
  2. uploaded.To , Filejungle yada Uploadstation.to için generator site bulabilirmiyim diye düşünüyorum.

  3. [quote name='gökmavisi' date='06 January 2012 - 22:08 ' timestamp='1325880504' post='1136595'] arkadaşım R-Studio Full 5.3 bu proğramı kullan oldukça etkili sonuçlar alırsın [/quote] arkadaşın bahsettiği R-Studio programını 1 tb taşınabilir hdd de denedim sonuç iyidende öte kurtaramadığım verim kalmamıştı tavsiye ederim bende.
  4. Zihnimize ekilen ilk şüphe tohumları, 9 Kat tat yerken ''Gerçekten 9 kat mı?'' diye gofret dilimlerini sayarken yeşerdi.

  5. bilim adamlarına göre bir sayının yarısı o sayının iki katından fazla olamaz

    1. Show previous comments  4 more
    2. yasak_ask

      yasak_ask

      Baba_ insan tükürdüğünü yalarmışta değilmi.

    3. pcusta_99

      pcusta_99

      ÇOK KOMİKMİŞ ÜYE KARDEŞ

    4. DivaneTR
  6. benim problemim voltaj düşmesinden kaynaklandı sanırım birden bi karartı çöktü hdd göçtü )
  7. hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar hdd yi biçimlendirmedim daha bu sıralar gece çalışıyorum yaklaşık 14 saat iş yerinde yogunluktan bakamam o yuzden hafta sonu kurtarmaya çalışacağım..ilgilenen arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ediyorum
  8. Merhaba arkadaşlar bu sabaha karşı taşınabilir hdd mi pc ye taktığımda "sürücüdeki disketi kullanabilmek için biçimlendirmeniz gerekli" dedi ve biçimlendirmemi istedi kısaca hdd puff oldu içerisinde yaklaşık 500gb verim mevcut acaba biçimlendirme oncesi yada sonrası verilerimi kurtarmam mümkünmüdür? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..
  9. ciddimisin diye sormaktan korkuyorum
  10. Ne zaman yere düşmüş güzel bir kız görsem, üç kere öpüp yolun kenarına bırakasım geliyor, nimet lan yazık..

  11. samsung kore malı bildiğim kadarıyla bende samsung kullanıcısıyım 3 ay önce hepsiburada dan m8910 modelini aldım hiçbir sıkıntı çekmedim..siparişi vermeden once gittigidiyor da telefonu görmüştüm neredeyse %40 daha ucuz fiyatına araştırınca üretimin merdiven altı oldugunu öğrendim
  12. samsung m8910 pixon 12 http://www.ceptown.com/model/1387/samsung-m8910-pixon-12
  13. Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 2 hafta once samsung un m8910 modelini aldım..telefonn tüm özellikleri çok hoşuma gitmesine rağmen merceğini ayarlamayı bulamadım..internette araştırdığımda mercek 28mm çıkışı var diye bir şey gördüm..kullanan yada anlayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim ..teşekkür ederim.
  14. Merhabalar Autocad 2012 32 bit için crack arıyorum.elinde bulunan ulaştırabilirse sevinirim..birkaç konu buldum fakat onlardaki cracklerde çalışmıyor malesef
×
×
  • Create New...