Jump to content

triyak72

Üye
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Cennete giden yol

Recent Profile Visitors

1274 profile views

triyak72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. O kablo için kasa dağıtılıyor.Klavye değiştirmeye benzemez.Ortalama bir servisin elaman masrafı hariç günlük 100-150 TL gideri vardır.İşin içine çalışan girince en az 70-100 TL daha eklenir giderre.Hayatında iş yeri çalıştırmamış,esnaflık yapmayan birinin bu şekilde insanlara kazıkçı yaftası yapıştırması çok garip.O parayı vermek istemezsen kendinde alıp taklarsın.Becerebiliyosan bu senin en doğal hakkın.
  2. tabi canım.adam dükkan kirası-elektrik-vergi verecek.Eleman maaşı verecek.Hyrına iş yapacak.Çok biliyosunuz siz.
  3. Tekrar merhaba.2015 ve 2016 sürümlerini indirdim.Ama keygen yok piyasada.Elinde olan varmı acaba
  4. Selam.Yazılım istek bölümümü,burasımı doğru yer karar veremedim.Burası doğru geldi istek için.... Vodafone Smart Tab 4 cihaz var.Virüs yemiş.Şu porno yazılımları yükleyen vürüslerden.Temizleyemedim.Rom atayım dedim.Piyasada hiç uygun rom yok.Bu cihaza rom bilen,ya da rot edip bu vürüsü temizlemesini bilen arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Selam...bosch esi[tronic] 1.0 & 2.0 2q.2015 lazım.Elinde olan varmı.ayrıca kts 550 için uygunmu bu yazılım.En son 2013 yüklüydü sistemde.
  6. Selam.elimde Celeron N2820 işlemcili bir laptop var.Bu işlemci i serisi ile aynı soket yuvasımı kullanıyor.Çünkü 4. nesil İ5 laptop işlemcisi var elimde boşta duran.Onu takabilirmiyim?
  7.   http://www.crucial.com/usa/en/support-ssd üsttek linkte bulunan Crucial m4 2.5-inch  modeli benim ssd...Ama sitede vipe için bir program bulamadım.     "OCZ Toolbox" diye bir yazılımla yapılıyormuş.Çoğu üretici yazılım vermiyormuş bu iş için.İndirip deneyeceğm.
  8. Selam.Elimde 120 gb ssd var.Win7 ve mint beraber kulanıyordum.Daha sonra formatlayıp sadece win7 yükledim.Geçen tekrar format attım.ama win 7 yüklerken sorun çıktı.Tüm disk bölümlerini siliyorum.Tek bölüm haline getiriyorum.Ama bölümlerken 100 mb bölümü oluşturmuyor.Yükle dediğimde ise bu bölüme yüklenmez hatası veriyor.Xp ve linux kurmada sorun yok.Win7-8-10 kurulmuyor. Bir başka hdd ye sıfır sistem kurdum.Acronis ile sistemi ssd ye attım.bu seferde açılışta "GRUP RESCUE" diye bir hata vermeye başladı.sanırım sorun linux boot dosyaları ile alakalı diye düşündüm ve Partiton Wizard gibi bikaç programla diski tekrar silip denedim.SSD nin firmwaresini indirip yükledim.Sorun malesef düzelmedi.Disk şu anda usb dock üzerinden sisteme bağlı ve sorunsuz çalışıyor.tamamen sıfırlamanın bir yolşu varmı?  
  9.   1-2 sene kadar önce facebookta pisi yazılımcılarının açık gurubu vardı.O zaman ben yola ne şekilde devam edeceklerini.pisi paket sistemiylemi yoksa deb paketiylemi ilerleyeceklerini,piysada çok bilgi kirliliği olduğunu ve geliştiricilerden açıklama gelmesinin karışıklığı gşidereceğini yazdım.Yazmaz olsaydım.....Yazılarından alkollü olduğu belli olan avukat bir pisi destekçisi ağıza alınmayacak laflar söyledi.Ben gibi badem bıyıklılar(!) yüzünden pardusun yarım kaldığından başladı...ne hayvanlığım kaldı ne adiliğim.....Yetmedi o adi züppeyi değil beni guruptan attılar.Gurubuda kapalıya çevirdiler.Yöneticilere mesaj attım kendi arkadaşları olduğu için kollamak zorundalarmış bu küfürbazı.altın tepside sunsalar kullanmam.Önce o iğrenç kafadan kurtulacaklar.
  10. https://drive.google.com/file/d/0B3G05JLohdQGUDNuN0lyNTdaNjA/view?usp=sharing
×
×
  • Create New...