Jump to content

ankanet

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ankanet

  1. Kurulumun içinde Trojan:Win32/Zpevdo.B bunu buldu windows defender sorun olur mu?
  2. Cafe Bar Restaurant Adisyon Takip Programı Merhaba Arkadaşlar kafe bar da adisyon takibi stok takibi yapabileceğim bir program gerekli yardımcı olabilir misiniz?
  3. TNCTR ye Özel Ciddi alıcılara indirim yapılabilir. den kastınız nedir? Ne kadar bir indirim düşünüyorsunuz?
  4. Bilgisayarcı olarak, winhack arkadaşımıza katılıyorum ama yinede fotoğraf eklersen daha fazla yardımcı olmaya çalışabilirim.
  5. Sevgili kardeşim Murat, Öncelikle bu güne kadar yapmış olduğun tüm çalışmalar için eline emeğine sağlık, Senin sistemlerini belki 500 den fazla bilgisayara kurdum sorunsuz çalışıyorlar. Malumun Şubattan bu yana yeni güncelleştirmeler geldi Flashımızı 32 değil 64 Gb aldık ve hazır şekilde seni bekliyoruz, işletim sistemleri arasına iyi bir türkçe linux hatta blacktrack te ekleyip bizi bir kere daha mutlu etsen yeni güncellemeler de windows için içinde olsa birkez daha müteşekkir oluruz... İyi çalışmalar dilerim.
  6. ZOTAC 9800GT SYNERGY 1 GB 256 BIT DDR3 TV DVI 16X EKRAN KARTI 200 TL SIFIR KUTUSUNDA GARANTİLİ FİYATI! Senin kartına 50 TL veririm.
  7. [quote name='shalken' date='06 April 2011 - 21:41 ' timestamp='1302115287' post='988816'] Herhalde ole olcak galıba kardes ben satcak olan vardır dıye konu actım herkes sıfır urun koyuyo ama baska yerde satanlardan bıle pahalıya fıyat verıyorlar [/quote] Sevigili arkadaşım herkes ürününü aldığı fiyata göre fiyatlandırır. Daha uygununu bulduğun taktirde siteye de güveniyorsan elbette alabilirsin. Aynı Bilgisayarı LAPTOP cinsinden PENTA farklı satar, istanbul bilişim farklı satar, GOLD farklı satar, VATAN farklı satar. Farkı hangisinin daha ucuza sattığı ile değil farkı senin kimle alışveriş yapmak istediğin ile ölçülür. Senin seçiminde hangisi doğru ise sen ona para kazandırırsın Sen tüketicisin sonuçta. Benim verdiğim ürün ve fiyat bu... Her sitede yazılan her ilana da inanmayınız stoğunda varmıdır yok mudur kontrol ediniz eğer varsa ve satıcıya güveniyorsanız da beğendiniz ürünü beğendiğiniz satıcıdan alınız. Sistem olarak Orjinal olduğu taktirde Creative i tavsiye ederim ama mikadonun ürünü de kötü değildir.
  8. 1000-1300 arası pazarlığa oturulur bu makineye eğer ilgilenirsen bana burdan mesaj yazman yeterli yerinde bakarım makinene... Son sözüm budur üstünü veren arkadaşa verebilirsin ama fikrim satma makineni kullan.
  9. Aşağıda belirttiğim ürünü sana 97 Liraya verebilirim Sıfır ve kutusunda garantilidir. GÜÇ ÇIKIŞI : 300 W KABİN YAPISI : Ahşap + Plastik SPEAKER YAPISI : Hometeater UZAKTAN KUMANDA : Evet Hoparlör Sistemi 5+1 Hoparlör Gücü 30W RMS Subwoofer Çıkış Gücü 15W RMS Uydu Hoparlör Çıkış Gücü 3W X 5 RMS Manyetik Koruma Var Uzaktan Kumanda Var Açıklama Uydular duvara monte edilebilir, DIVX,DVD,VideoCD,MP3,PC ile uyumlu [img]http://b2b.segment.com.tr/b2bv2/segmentimagesprd/spkmk51_0024.jpg[/img]
×
×
  • Create New...