Jump to content

bypascal

Üye
  • Posts

    426
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by bypascal

  1. ugacomtr, 5 dakika önce yazdı:

    Merhabalar. Öncelikle multiboot dosyanız için teşekkürler. catalina eski sürüm osx işletim sistemi olduğundan imaj içerisine daha üst versiyonunu entegre etme yöntemi nedir? 
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz kendi osx işletim sistemli usb diskimi hazırlamak isterim. Tekrardan teşekkürler, İyi forumlar. 

    osx entegresi biraz karışık bir süreç olduğundan ve mevcut yapının içinde değişiklikler yapılması gerekebileceğinden kurduğunuz osx i kendi içinden yükseltmeyi deneyin. belki multiboota ilerde bir güncelleme yapılabilir son sürüme geçilmesi için.

    • Thanks 1
  2. CyRuS, 22 saat önce yazdı:

    İyi günler hocam Uefi yüklemeye çalıştığımda install.wim i bulamıyor. Neden bu hatayı veriyor çözemedim. Dosyaları değiştirmedim. 2019 daki çalışmanızı da kullanıyorum onda bu sorunla hiç karşılaşmadım.

    https://www.hizliresim.com/cyrwk7l
    https://www.hizliresim.com/8plmaaq
    https://www.hizliresim.com/jo8eiw2

     

    https://www.hizliresim.com/8yeyijh
    https://www.hizliresim.com/phkwe61

     

    normal şartlarda açmalı, tekrardan bir kurulum yap istersen ve resimde belirtilen yolların doğruluğunu ve install.wim lerin orada olup olmadığını denetle.

    • Like 1
  3. lediod, 10 saat önce yazdı:

    Konu hakkında destek olabilecek varmı 

    sistemin içindeki Rdrive ile bu işlemi yapabilirsin. bir adet partition oluşturulmamış usb disk e Rdrive ile imajı yazdır sonra yazdırdığın diskin içinde windows klasöründen bir tane install.wim veya başka bir dosyayı sil sonra tekrar Rdrive ile usb diskin komple imajını al belleğine yazdır.

  4. exalted55, 7 saat önce yazdı:

    Ben ne yaptıysam 64 gb flash diske yazamadım yüklenen 58 gb bendeki 3 diskte 57 gb bu yüzden yazamadım. Başka arkadaşta yazmış bu konuda doyalar içindeki programla yeni partition oluşturup formatlayıp denedim farketmedi. :(

    Başka yazan arkadaşın belleğindeki bir windows imajını silin 52 gb filan düşsün sonra r-drive ile o belleğin yedeğini alın senin belleğe yazdırın.

  5. TiRaNTx, 20 saat önce yazdı:

    Selamlar, elinize sağlık. Tüm partları indirip klasöre çıkarttım r-drive kurulumunu yapıp 2 adet bin dosyasını klasör köküne attım sonrasında  interneti engelledim   keygen ve dosyadaki keyi denedim ama sonuç olumsuz bir türlü register olmadı. nerede hata yapmış olabilirim?

    bin dosyasını atma ile olmuyor, keygen den serial numaralarını girmen gerekir.

  6. ozi77, 35 dakika önce yazdı:

    ilk seferde bayfiles.com ardından racaty.net son olarak 2 şer defa Send.cm sunucularından indirdim. Tüm MD5 değerleri şimdi tutuyor. Bu haliyle USB Diske yükledim ancak W11 yüklemek istediğimde install.wim bulunamadı hatası alıyorum.

    Merhaba

    W11 i Uefi den yükleyebilirsin. Legacy bölümde W11 boş

     

  7. yagcim, 2 saat önce yazdı:

     Eline emeğine sağlık. Teşekkür ederim.
    ****  Sergei Strelec WinPE 2021 **** dosyasını ayrı iso olarak yükleyebilir misin.

    Kendi sitesinden edinebilirsin, sergei nin sistemi ISO olarak çalışmıyor multiboota. 

    • Thanks 1
  8. yalniz_kurt94, 19 saat önce yazdı:

    Merhabalar paylaşım için teşekkürler elinize sağlık. Şöyle bi durumda ne yapmamız lazım acaba...120 gb flash bellekte geri kalan 58 Gb boş kısıma hiç bi şekilde müdahale edemiyorum.

     

    multiboot içinde bulunan GPT Convert ile bu işlemi yapabilirsiniz.

  9. umd, 5 saat önce yazdı:

    Merhabalar paylaşım için teşekkürler elinize sağlık. Şöyle bi durumda ne yapmamız lazım acaba...256 gb flash bellekte geri kalan boş kısıma hiç bi şekilde müdahale edemiyorum...Dosyaların olduğu büyük partitionu genişletmenin bi yolu var mıdır acaba ?

    multiboot içinde Gpt Convert diye bir program mevcut, bu program ile bu işlemi yapabilirsin.

    • Like 1
  10. engin_imren_24, 1 saat önce yazdı:

    program için lisans yapıyorum hata veriyo demo devam ettiğimde resimdeki, gibi hata alıyorum

    https://www.hizliresim.com/oog2icq

    oog2icq.png

    Öncelikle R-driver programı full olmalı, imajı yazdırmaya çalıştığın bellek kaynak imajdan ufak.. önce kendi belleğini takım sandığında bulunan GPT convert ile partitionlarını sil sonra Ntfs olarak formatla sonra tekrar dene.

  11. mustafakarasan, 2 saat önce yazdı:

    projede gördüğüm kadarı ile sadece wim dosyası üzerinden windows kurma olayı var galiba.normal multibootlardaki gibi isodan kur wimden kur gibi seçmeli menü yok gibi

    2019 daki versiyonda olduğu gibi aynı mantıktır.

  12. Senkron2, 30 dakika önce yazdı:

    Verilen büyük emek ve paylaşımınızdan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır, sağolun hocam.

    Boş halini koymayacağınızı görünce sormak istedim, bu içerisindeki windowslar biliyorsunuz devamlı yenileniyor güncel halleri yapılıyor vs. gibi durumlarda yeni kalıpları iso halinde entegre edip değiştirebilirmiyiz bu durum için müsaitmidir.

    Konu başlığında açıklamaları dikkatlice okunursanız windows ları nasıl güncelleyeceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

    • Like 3
  13. nuri6633, Bir saat önce yazdı:

    BEKLİORUZ USTA GÖRSEL OLARAK HARİKA GÖRÜNÜYOR USTAM BİDE BOŞ OLARAK PAYLAŞIRSANIZ DAHA İYİ OLABİLİR KANAATİNDEYİM 

     

    Sistemin hiyerarşik yapısı nedeniyle boş paylaşım olmayacak.

    XrayN, 50 dakika önce yazdı:
      İçeriği Gizle

     

     

     

    üstat yine döktürmüşün eline sağlık ana menüde kullanmadıgımız uygulamaları değiştirme şansımız olcakmı anamenüdeki örnek verirsem linux sistem kurmuyorum genelde bunu kaldırıp farllı bi işlem ekliyebiliyormuyuz özelleştirme şansımız olcakmı yanı ?

    Grafik menüde değişiklik olmuyor ama dos menü de değişiklik yapabilirsin ama sen linuxu da dene güzeldir

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...