Jump to content

delibilge

Üye
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

776 profile views

delibilge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Linux için full versiyonu varmı acaba?
  2. VueScan 'ın Windows ve Mac platformlar için full versiyonu mevcut fakat Linux için uzun aramalara rağmen bulamadım. Elinde olan varmıdır?
  3. Eline emeğine sağlık. Cahilliğimi mazur görün. Bunlar ayrıca UEFI uyumlular değilmi?
  4. Teşekkürler lakin xls formatı dışında desteklemiyor. Şifresini kaldırmak istediğim dosya uzantısı xlsm yada xlsx. Farklı kaydet ile xls yapınca makrolar gidiyor.
  5. Excel Password Remover veya buna benzer full program lazım.
  6. Edit : RAR şifresi bulunmuştur. Kolay gelsin.
  7. Hocam Orjinal MSDN 4/8/2014 tarihli sistemler kullanıldı sanırım değilmi. tam ve açık bir ifade göremedim bu hususda. tereddütte kaldım.. Eline sağlık bu arada..
  8. Ben çoğu zaman yeni işletim sistemleri çıktığında MSDN sistemi kurup üzerine kendi yaptığım regedit ayarlarını hazırlar ve format sonraları manuel olarak entegre ederim. Fakat forumda regedit girdileri için bir bölüm bulamadım doğrusu. Özellikle sistem hazırlayıp paylaşan arkadaşların regedit paketlerini merak ediyorum. Regedit ile uğraşan arkadaşların hazırladığı yada bildiği ayarları paylaşmalarını rica ederim.   *Konuyu tam olarak nereye açacağım konusunda kararsız kaldım ve buraya açtım.
  9. UK ile aradığımda her defasında please choose if you home user press 1 falan diye devam ediyor. bir türlü devam edemedim. benim yerime alabilirmi birisi acaba...   8.1 Enterpire   Serial : 8N7V6-V34GC-MRMF4-VP2T8-33VQQ   3604190   1245806     7299696     2860761     1830894     2406540     6322211     8626326    5822081
  10. Letitbit harici bir yere atsanız. Resmen işkence Letitbit:)
  11. başlıktan da anlaşılacağı üzere. Biliyorum konunun crack istek bölümüne açılması gerekiyor fakat aciliyetten hasıl buraya açtım. Affola!..
  12. [quote name='mehmetben' date='23 April 2011 - 00:34 ' timestamp='1303511669' post='997600'] örneğin tüm bilgisayarları kapatıp ve tekrar tüm bilgisayarları açmak istermisin yada tüm bilgisayarların deep freezelerini açıp ve tekrar tüm bilgisayarların deep freezelerini kapatmak istermisin. 50 pc varsa hepsi birden aynı anda açılıp kapanır aynı anda deep freeze aktif pasif hale gelir bunları istiyorsan sana yardımcı olabilirim.ama sadece akınsoftan bütün bilgisayarları açıp kapatmak istiyorsan bütün bilgisayarların bıos'unda bir değişiklik yapman yeterli [/quote] aynı anda bütün pclerin deepfreezlerini nasıl kapatıp açabiliyoruz?
  13. Windows 8 verilerinizi günlük olarak yedekleme ve geri yükleme özelliği ile mi geliyor? Microsoft, Windows 8'in ilk yapım versiyonlarını OEM ve ODM ortakları ile paylaştı geçtiğimiz günlerde. Bu da demek oluyor ki, Windows 8'den bilgi akışına hazır olmalıyız. Nitekim, ilk sızmalar da ortaya çıktı. Microsoft, Windows 8 ile Apple'ın MAC OS X işletim sisteminde bulunan Time Machine özellğine benzer bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik ile harici bir sabit disk bilgilerinizi günlük olarak yedekliyor. Herhangi bir şekilde ana sabit diskiniz zarar gördüğünde ya da verileriniz silindiğinde Windows 8, ikinci sabit diskten yedekleme yapabiliyor. Üstelik istediğiniz herhangi bir günden. Tüm bir sistem yerine herhangi bir dosyayı da anlık olarak kurtarabilmek mümkün. Windows 8'de bulunan bir diğer özellik ise, can sıkıcı bir sorun nedeniyle işletim sistemini tekrak tekrar yüklemek isteyenleri sevindirebilir. Bu özellik tıpkı cep telefonu ve benzer donanımlarda gördüğümüz fabrika ayarları seçeneği gibi çalışıyor ve aktif hale getirildiği zaman işletim sisteminin tüm ayarlarını birkaç dakika içinde sıfırlıyor. 01 Nisan 2011 - thgtr.com
  14. Windows 8 verilerinizi günlük olarak yedekleme ve geri yükleme özelliği ile mi geliyor? Microsoft, Windows 8'in ilk yapım versiyonlarını OEM ve ODM ortakları ile paylaştı geçtiğimiz günlerde. Bu da demek oluyor ki, Windows 8'den bilgi akışına hazır olmalıyız. Nitekim, ilk sızmalar da ortaya çıktı. Microsoft, Windows 8 ile Apple'ın MAC OS X işletim sisteminde bulunan Time Machine özellğine benzer bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik ile harici bir sabit disk bilgilerinizi günlük olarak yedekliyor. Herhangi bir şekilde ana sabit diskiniz zarar gördüğünde ya da verileriniz silindiğinde Windows 8, ikinci sabit diskten yedekleme yapabiliyor. Üstelik istediğiniz herhangi bir günden. Tüm bir sistem yerine herhangi bir dosyayı da anlık olarak kurtarabilmek mümkün. Windows 8'de bulunan bir diğer özellik ise, can sıkıcı bir sorun nedeniyle işletim sistemini tekrak tekrar yüklemek isteyenleri sevindirebilir. Bu özellik tıpkı cep telefonu ve benzer donanımlarda gördüğümüz fabrika ayarları seçeneği gibi çalışıyor ve aktif hale getirildiği zaman işletim sisteminin tüm ayarlarını birkaç dakika içinde sıfırlıyor. 01 Nisan 2011 - thgtr.com
  15. Verilen programların versiyonları da yazılırsa daha makbule geçer..
×
×
  • Create New...