Jump to content

hadibeolsun

Üye
  • Posts

    397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by hadibeolsun

  1. @AdnanGumus Son Windows Güncellemesiyle destek bitti. Program güncellemeleri de belli bir tarihe kadar devam edecektir.
  2. Çok beğendiğimiz İşletim Sistemi 14 Ocak 2020 güncellemesini alarak Desteğini tamamladı. ÖZLEYECEĞİZ SENİ. ELVEDA WİN 7 Hatırda kalması için
  3. Bende bir Microsoft Türkiye çalışanı olarak seni tebrik ve takdir ediyorum.
  4. Tabiki Windows XP SP3 Şaka şaka PC Donanım uygunluğuna bakarak İstediğin İşletim Sistemini tercih edebilirsin.
  5. Özel Mesaj yoluyla bana anydesk veya teamviewer ID pw yollayın göstereyim. Gerçi konu içerisinde durumu belirtmişim (Kurulum Notları) oraya bakarak da yapabilirsin. Standart teması kardeş.
  6. WinReducer yazılımıyla yeni bir sistem yaptığımda bu kısmı otomatik olarak atla dediğim de Sistem Kurulum Hatası alıyordum. Mecburen bu şekilde kullanacaksınız. (WinReducer programını araştırınız) Kurulu Sistem üzerinde Dism yöntemiyle de install.wim/esd kalıbı alıp ISO kalıbındaki dosyayla yer değiştirdiğinizde daha güzel sonuçlar elde edeceksiniz. ( dism++ programını araştırınız )
  7. Kardeşim sistemi test etmeden neden paylaşıyorsun.
  8. MSDN Iso kalıbı üzerinde kendine ait herşeyi yapabilirsin ister görsellik ekle istersen başka birşey ekle çıkar. O yaptığın sistem hatalıda olabilir hatasızda olabilir Ben olumlu olumsuz eleştirimi yaparım. Hatta ilgili çalışmayı da beğenirim. Kendisi ne kadar ifade etsede ben bu son paylaşımında açık beyan anladım ki team os sitesinden olduğunu. Ben buna üzüldüm. Hatta özel mesaj yoluyla da belirttim inşallah bir sorunla karşılaşmazsın oradaki sistemlere güvenmiyorum diyerek. Bunu paylaştığım resimlerden de görmüşsünüzdür. Ben yine diyorum evet bu sitede 3-5 paylaşım ben yaptıysam benim 5 katım kadar da @DJ_Rush yapmıştır. Özgünlüğünü kullanarak yaptığı Sistemlerden dolayı Allah razı olsun derim En azından Millete doğru düzgün sistem sunuyor. Başkaları olsa Virüs entegre eder sunar. Üzüldüğüm tek nokta bu paylaşımının dediğim sitedeki paylaşımlarla benzerlik göstermesi birde kullandığı kelimelerdir. Benzerlik göstermesine sesimi çıkarmadım ama kullandığı kelimeye de sessiz kalmadığımdan dolayı bütün yazışmaları beyan ettim.
  9. Eğer bir konuda ufacık bir yardımı olmuşsa teşekkür ettiğimi hatta paylaştığım sistemde de adını etiketlemişim ve övmüşümdür. Bu açık seçik böyledir. Benim kızdığım nokta özelden bana kullandığı kelimeler. Başka kapıya git demek ne demek ! Altı üstü olumsuz eleştiri bu eleştirimi buradan paylaşmak yerine ona özelden durumu anladım bu paylaşımında böyle yapman doğru değil dedim. İsteyen o siteye girer yapılan windows 10 paylaşımlarını inceler ne demek istediğimi anlar. Bu arada benim yaptığım sistemlerde de olumlu olumsuz eleştirilerini herkes yapabilir.
  10. Önemli olan çok çalışması yapması değil diğerleri gibi olsun diyorum. Neden bu çalışmasında alıntı yaptı hadi yaptın niye bana artistlik kelimeleri kullandı ben ona öyle cümleler kullandım mı? Ben yine diyorum yaptığı çalışmaları beğeniyorum ama bu son çalışmasındaki olumsuz eleştirimi özel mesaj yoluyla ilettiğim halde bana bu şekilde konuştu bende artık son haliyle forumda paylaştım. O bana öyle kelime kullanmasaydı bende burada bu durumu ifşa etmezdim.
  11. Sütun ve Hücre Size değerlerini biraz arttır daha da güzel olsun.
  12. Son kısma da Else kodunu eklede hiçbiri seçilmediği durumunda da Cinsiyet değişkenine Seçilmedi yazsın.
  13. hepsinin bir arada olduğu ( AIO şeklinde ) ISO kalıbı olarak paylaşma imkanınız var mı? Yada ISO kalıplarının bir arada olduğu tek link
  14. İşlemci ile ilgili bir durum söz konusu değil. USB içerisindeki dosyayı okumama sorunu vardı. Sorunun çözüldü. Peki öyle bir makineye neden Win 7 kurdun?
  15. Resimde görüldüğü kadarıyla en alt satırda efi klasöründe bootx64.efi dosyasını arıyor. Windows 7 UEFI ISO kalıbı bulunmamaktadır. MBR olarak yüklemelisiniz.
  16. O sorunun aynısını ben MSDN ISO kalıbında da rastladım. Editlenmiş Sistemlerde Update ile ilgili servislere dokunulmuyor.
  17. Windows Server İşletim Sistemlerini nasıl entegre edebiliriz?
  18. Windows 10 yükleyebilirsin ama performans alamazsın. Adam ürününü satarken aldatıcı yöntemle satmış sana "geçmiş olsun". Netbook ürünlerinden çok birşey bekleme onlara en iyi sistem olarak UBUNTU nun en düşük lite versiyonları ile XP, 7,8 gider.
  19. Driver uyumluluğu konusunda varsa Windows 7 İşletim Sistemlerinden Single Language kur. Yoksa Win 8 yani içinde yüklü gelen sistem sürümü neyse onu kur. Sakın ola 10 deneme. Makinenin gücü müsait değil. Gerekli bilgileri zaten belirtmiş Sizce 10 Home gider mi?
  20. @maho19951 zaten bu sistem en güncel versiyonu. Rahatlıkla kurabilirsin. Şunu belirtmek isterim 1903 ile 1909 arasında çok büyük bir fark yok. Bence hemen format atma Nisan 2020'i bekle. Microsoft yeni güncelleme yayınlayacak.Bende o zaman format atacağım. Hatta @DJ_Rush 'un ve Kendimin o zaman yeni güncel versiyona uyumlu Sistem yayınlayacağından da emin olabilirsin. ( @DJ_Rush kendi adına konuş diyebilir beni katma ama ben ondan eminim o mutlaka yeni bir sistemi sizlerle paylaşır )
  21. Hangi Marka Model Netbook'un var? Sistemin çok eski ise Atom İşlemcili 2 GB Ram'li NETBOOK'u yani en küçük kasa tipine sahip bilgisayarın varsa Windows 10 yazılımından vazgeç. 1- Yeni bir Sistem Topla veya Notebook Alabilirsin. 2- O bilgisayara eski sürüm İşletim Sistemlerinden kur.
  22. Ben sadece En Sık Kullanılan Windows 10 Sürümleri üzerinden bilgi verdim. Uzman Kullanıcılar daha farklı Yapıları kullanabilir. Standart Ev Kullanıcıları Bilmeden Araştırmadan Direkt bodozlama mevzuya dalar gibi daldıkları için Temelini bilmediği birşeyi bilgisayarına yükleyerek sistemi kullanmaya başlıyorlar sonradan da niye sistemim yüksek fps vermiyor niye kasıyor diye de dert yanıyorlar onlara ithafendir paylaşımım. Sizinde Bildiğiniz üzere; Windows 10 Education –> Okullar, kolejler ve üniversiteleri hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Enterprise’ın tüm özelliklerine sahiptir. Farklı olarak sadece Akademik Lisanslama kapsamında temin edilebilir. Windows 10 Enterprise –> Yine iş dünyasını hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Pro özelliklerinin tamamına sahiptir. Ayrıca geniş BT yapılarına destek olacak bazı avantajlar sağlar. Windows 10 Pro –> İş dünyasını hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Home sürümündeki tüm özelliklere ek olarak çeşitli iş ve kurumsal özellikleri de bünyesinde barındırır. Windows 10 Home –> PC, tablet veya ikisini bir arada sunan cihazlarda çalışmak üzere tasarlanmış bir Windows 10 sürümüdür. Daha çok ev kullanıcılarını hedef alır, düşük maliyetlidir ama içerisinde kurumsal özellikler yer almaz.
  23. Yeni bir bilgisayar aldığınızda ya da var olan işletim sisteminizi yükseltmeye karar verdiğinizde hangi Windows 10 sürümünün ihtiyaçlarınız için en iyi olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Bunun için de En Sık Kullanılanlar arasında Windows 10 PRO versiyonu başı çekmektedir. TNCTR'ye kayıtlı üyeler genellikle Son Güncel Windows 10 Pro versiyonunu tercih etmektedir. Peki Neden ? Bunu tercih edenler kendinize şu soruyu sordunuz mu "Ben Neden Windows 10 PRO yüklemeliyim ? " Ben Dahil birkaç Sistem Editlemesi yapan arkadaşlarım da en çok sık kullanılan İşletim Sistemi Win 10 pro üzerinde gereksiz servis ve hizmetleri devre dışı bırakarak ve birkaç ufak tefek ince ayar çekerek kontroller sonucunda sistemin ISO kalıbını sizlere sunuyoruz. Sunulan içeriklerde ilgili sürüm üzerinde ne gibi değişiklikler yapılmış,neler kırpılmış,neler kırpılmamış gibi bilgiler mevcuttur. Standart Ev Kullanıcıları bu bilgilerin birkaçına vakıf olmasına rağmen diğer mevzusu edilenler hakkında herhangi bir makale veya bir döküman incelemesini araştırmama yolunda meyilli olduğunu görmekteyim. Aslında "şahsen" standart bir Windows 10 Home kullanasınız diye bazı programlar aracılığıyla alt kısımda belirtilen ek Sistem Araçlarını devre dışı veya silerek bu şekilde yapıyı hazırlayıp sunmaktayım. Şunu soruyorum sizlere ! Devre dışı bırakılmış bir şekilde Kullanmadığınız Özellikli PRO'yu yüklemek yerine neden HOME sürümünü tercih etmiyorsunuz ? Arkadaşlar Windows 10 PRO dediğimiz İşletim Sistemi İş Dünyası Kullanıcılarına özgü Ek alternatifler sunan bir Yapıdır. PRO yüklü kullanıcıların genelinde şöyle bir algı var bütün özellikleriyle tam ve eksiksiz,kusursuz bir yapı gözüyle hatta her sitede gördüklerinden dolayı popülerlik açısından bakıldığında da çok ileri seviyelerde olduğunu gelen talepler doğrultusunda farkettim. Gelin hep beraber bazı algılarımızı değiştirelim ? Windows 10 Home ve Pro sürümlerinin ikisinin de yapabileceği çok şey mevcut. Ancak bazı özellikler sadece Pro sürümünde mevcut. Zaten bu özellikleri de Sistem Editlerken de kapatıyoruz ! Windows 10 Pro sürümünün ek olarak sunduğu özelliği aşağıdaki listede görebilirsiniz. BitLocker Cihaz Şifrelemesi Windows Bilgi Koruması (WIP) Mobil Cihaz Yönetimi Grup İlkesi Hyper-V Sunucu Sanallaştırma Teknolojisi Azure ile Enterprise State Roaming İş İçin Microsoft Store Atanan Erişim Dinamik Hazırlama İş İçin Windows Update Bilgi Noktası Modu (Kiosk) Kurulumu Active Directory Desteği Azure Active Directory Desteği Bu özelliklerin çoğu muhtemelen sizin için de bir anlam ifade etmeyecektir. Windows 10 Pro ile sunulan ek özellikler İŞ DÜNYASI için tasarlanmıştır. Ben Yazılım ve Sistem Uzmanı olduğum halde Windows 10 HOME kullanıyorum. Sadece Çalıştırdığım sunucularda Windows 10 PRO veya Windows Server Mevcut. Kısacası yapacağım işlemin amacına hizmet etmediğini düşündüğüm çalışmalar için PRO yüklemiyorum.
  24. Arkadaşın verdiği linkten çeviri olmadıysa Realdebrid üyeliği al
×
×
  • Create New...