Jump to content

tgb93

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tgb93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. böle bir durmu pc'ler için üretilen özel temizleme malzemeleriylede yapabilirsin. yda arkadaşların dediği gibi diğer malzemelerlede temizleyebilirsin
  2. bilgisayarıma format attım problemsiz bir şkilde programları kurdum fakat bilgisayarım çok geç açılıyor. Bunun sebebi ne olabilir.
  3. eğer sistem dosyaları silinmiş olsaydı pc açılmazdı die düşünüyorum
  4. tgb93

    İşlemci

    evet soğutma yöntemlerini dene. arkadşların dediği gibi fanı iyice temizle termal macun sür belki bu işlemler sorununu çözebilir.
  5. yeni çıkan oyunları kaldırmıyor diyorsun evet diğer arkadaşlara bende katılıyorum ekran kartın desteklemiyor olabilir. ama kasıyoda dioyorsun işlmecinide kontrol et derim yeni çıkan oyunları kaldırmıyor diyorsun evet diğer arkadaşlara bende katılıyorum ekran kartın desteklemiyor olabilir. ama kasıyoda dioyorsun işlmecinide kontrol et derim
  6. tek seferlik dolum oln kartuşları tkrar doldurduğumuzda kullamak için yzıcının üzerinde reset tuşu vardır burdan resetleyebilirsiniz ve sorununuzu çözebilirsiniz.
  7. C ve E bölümünü birleşitrmek için e deki bilgileri c ye aktarıp Bilgisayarım sağ tık-Yönet- Disk yönetimine gel Bölüm Sil- Birim sil... belki bu sorunuza karşı bir çözüm olabilir.
  8. ekrana görüntü gelmiyor diyince aklımza gelenlerden biride ram oluyor.... ram'lerde sorun olabilir diyorum. çalışıyor diyosun ama ram açlışıyo olabilir ama ram'ın takıldığı slot hasar görmüş olabilir.
  9. ram'lerde sorun olabilir... çünkü ram sorununda ara ara reset atıyor.
  10. Başlat > çalıştır > cmd yaz dosa geçmiş olursun orada da chkdsk.exe yaz.
  11. bios pili bitnce yapılan ayarlar geri atar yani kısa süreliğine değişir. pC'yi her yeniden başlattığımızda açılırken bios ayarlarına girme ihtiyacı duyulur...
  12. biçimlendirmeye gerek yok die düşünüyorum. yakınlarda 'convert f:/fs:ntfs' komutuyla bir flash belleği fat32'den ntfs'e çevirmiştim. bunu birde D üzerinde dene bakalım belkşi işe yarar. (ama burda 'f' yerine 'd' yazmalısın).
  13. everest programından öğrenebilirsin..
  14. tgb93

    Hp Fan Sorunu

    genelde fandan gelen sorunlarının en büyük sebebi fanın tozlanmış olmasıdır... yavşlamasıda bundan kaynaklanıyor olabilr.
  15. tgb93

    Ses Sorunu

    güncelini indirdim kurdum ama sorun çözülmedi demişsin ama başka bir siteden bida indirip denesen belki sorun çzülür. çünkü bazen böle sorunlarla karşılaşıyoruz.
×
×
  • Create New...