Jump to content

ahmetgul05

Üye
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ahmetgul05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Dediklerinize göre iso dosyasını hazırladım ancak bilgisayar usb den başlamıyor.Bios a girdim öğrenebildiğim yöntemleri uyguladım ancak yine de bilgisayar usb takılmamış gibi açılmaya çalışıyor ve hatasını tekrarlıyor.Usb den nasıl başlatabilir. Bilgisayar asus
  2. Arkadaşlar teşekkür ederim.Bir arkadaş format için uğraştı ama bilgisayarı açınca sadece bios bölümü açılıyordu onu şimdi düzelttim yine eski hata ile başbaşa kaldık.usb den format atacağım ama usb takılı ancak anlattığım hatayı yapıp duruyor.iki programın çakışması fikri sanıyorum doğru olanı bu.Çünkü iki program vardı. Hocam bilgisayar açılmıyor bu dediklerinizi hangi yöntemle yapmam gerekiyor.Başka bir bilgisayarda dosyaları usb ye mi yükleyeceğim?
  3. İyi akşamlar arkadaşlar,asus marka dizüstü bilgisayar win 10 yüklü. Bilgisayar açma düğmesine basınca herşey normal , asus yazısı geliyor peşinden windows legosu geliyor ve a.ılmak için imleç dçnmeye başlıyor fakat 1-2 dakika dönüyor açacak gibi aydınlanma başlarken tekrar düğmeye yeni basmış gibi yukarda sıraladığım şeyleri tekrar yapıyor ve kapatmadığım sürece bu böyle devam ediyor nedir ki derdi?Yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır inşallah.Bu arada bilgisayarın garantisi bitik.
  4. Üstad bunu usb ye yazdırıp formata hazır hale getirme hakkında bilgi verebilir misin?
  5. Asus win8 kullanıyorum.Bilgisayar açılmaya başladıktan sonra uzunca bir bekleme sürecine giriyor.Masaüstü açıldıktan sonra fare masaüstündeki programları tanımıyor.Bir müddet sonra tıklıyorum dönüp duruyor.Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Sistem geri yüklemeyi denedim.Disk hatası algılandı önce disk taraması yaptırın notu çıktı Sağ tıkladığımda mavi ekran geliyor kısa sürede tekrar masaüstü geliyor
  6. Nasıl yani?Cep telefonda varolan program değil mi örneğim google haritalar falan
  7. Teşekkürler arkadaşlar bunları deniyorum
  8. Arkadaşlar,internet kullanmadan sadece gps açılarak araçta android cep telefonuyla navigasyon kullanabilir miyim?Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  9. <ID:0/003> Now Writing.. Please wait about 2 minutes <ID:0/003> Receive Response form LOKE <ID:0/003> csc.rfs <ID:0/003> RQT_CLOSE !! <ID:0/003> RES OK !! <ID:0/003> Removed!! <ID:0/003> Completed.. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) <ID:0/004> Added!! <ID:0/004> Removed!! <ID:0/004> Added!!   İşlem sonunda mesaj bölümünde bu yazı çıkıyor ama yine de Mobil ağa bağlanamıyor hatası devam ediyor.Acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum? Başka yöntem var mı arkadaşlar. 
  10. Hocam nasıl yapılır bu iş.Herhangi bir siteden indirebilir miyim?
  11. Arkadaşlar,galaxy ace s5830i telefonum var.Hafıza dolu uyarısı veriyordu.İnternetten araştırdım ve reset attım.Bu sefer de uygulamaları açıyor ama Mobil ağa erişilemiyor hatası veriyor.Sim kartı değiştirdim yine aynı hatayı vermeye devam ediyor.İnternetten önerilen bazı şeyleri denedim ama anlayamadıklarım var.Şu an telefonsa arama yok, ne yapabilirim? Lütfen yardım!!!!
  12. Anlattığım gibi kur dosyaları yüklüyor diyor.bitince yeniden başlamıyor.gri renk ekran sol üst köşede yanıp sönen kısa bir çizgi şeklinde imleç.Bilgisayar çalışmaya devam ediyor,yani o durumdayken takılıp kalıyor.Bu arada masaüstü.Teşekkürler
  13. Arkadaşlar, xp kullanıyorum.Bilgisayar aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor.Donanımlarında ısınma yok.sanıyorum programda sıkıntı oluştuğundan dolayı ısınma yapıyor.Çünkü daha öncede format attım sorun çözülmüştü.Ancak şimdi format atmaya başlıyorum.Dosyaları yüklüyor kısmı normal çalışıyor,sonra sol üst kısımda kısa bir çizgi yanıp duruyor.Yani kurma aşamasına geçmiyor.Değişik cd lerden değişik programlar( stone,orijinal,osmanlı xpleri falan) denedim yine başaramadık.Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.İlgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şu an stone xp kurulu.
  14. Arkadaşlar,stone xp kullanıyorum.Bilgisayar aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor.Donanımlarında ısınma yok.sanıyorum programda sıkıntı oluştuğundan dolayı ısınma yapıyor.Çünkü daha öncede format attım sorun çözülmüştü.Ancak şimdi format atmaya başlıyorum.Dosyaları yüklüyor kısmı normal çalışıyor,sonra sol üst kısımda kısa bir çizgi yanıp duruyor.Yani kurma aşamasına geçmiyor.Değişik cd lerden değişik programları denedim yine başaramadık.Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.İlgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
×
×
  • Create New...