Jump to content

EHAYRET

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EHAYRET

  1. On 24.04.2017 at 20:41, abdulhey_ yazdı:

    Ya ben özürlüyüm. TTNET in engelli tarifleri ne bakıyordum. Aramada engelli tarifeleri çıktı. 43 TL'ye 24 mb 35gb Akk lı telefonsuz ve başka hiçbir ücret ödenmeyen tarife çıktı. Üstelik m.temsilcisi hemen chat le senle irtibata geçiyor. Tezgah tam yani. Üstelik sol üst köşede TTNet yazmasıda ayrıca cazibeli. 

    Sonradan evrkları WhatsAppla kolayca gönderdim. Sonra tekrar arandım. Millenicom doping internet ten arıyorum deyince içimden yemi yuttuk dedim. Üstelik birde airties vdsl modemide ekledik. Hız hipernet benim altyapıda.

    Sonra eve gelip baktığımda o sol üst köşede TTNet yazmıyordu. Müşteri kabül merkezi mi ne öyle bir şey yazıyordu. Daha önce de yine TTNet te iken d smart Ttnetten arıyorum sözlesmeniz bitiyor. Daha az fiyat a size teklifimiz var diye aranmıştım. Ama benim tarifem sözleşmesizdi. Yememiştim yani. Yarın bağlarlar büyük ihtimalle. İptal şartlarını okudum modem geri alınmıyor. Kurulum v.s. bedeli alınıyormuş. En fazla bi 150 tl falan boşa gider. Modemide TTNET e abone olurum onda kullanırım. 

    Altapı lokasyon önemli. Benim evde 4g 5mb çekiyor afat binası var benim evin 250 m ötesinde orda bir  verici var şurda bir deneyeyim dedim 28 mb hız. Geçen köyde denedim 4g yi yine 28mb çıktı:-)

     

    vodafone net telofon ücreti yok 32 mb 60 gb 53.90  32 mb 120 gb 58.90 modem dahil taahhütsüz

  2. bende de aynı sorun varkapatıyorum tekrar açılıyor cd taksam da işe yaramıyor format da atamıyorum muhtemelen internetten yüklediğim şifre çözücü programın marifeti bu revo üninstaller ile son yüklediğim programları kaldırdım mozilla filan eski haline aldım yalnız cd rom çözüm bulamadım programın ismini sorarsanız bilmiyorum
×
×
  • Create New...